Γιάννενα: Φιλανθρωπική εκδήλωση από την Χορευτική Ομάδα του Πανεπιστημίου Γιάννενα: Φιλανθρωπική εκδήλωση από την Χορευτική Ομάδα του Πανεπιστημίου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Φιλανθρωπική εκδήλωση από την Χορευτική Ομάδα του Πανεπιστημίου

Γιάννενα: Φιλανθρωπική εκδήλωση από την Χορευτική Ομάδα του Πανεπιστημίου
Μία σημαντική πρωτοβουλία με κοινωνικό περιεχόμενο ανέλαβε και πραγματοποίησε η Χορευτική Ομάδα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (ΧΟΠΙ) το βράδυ της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου στο χώρο του Πανεπιστημίου, με στόχο τη στήριξη του έργου της Κιβωτού του Κόσμου.
Οι φοιτητές της ΧΟΠΙ σε συνεργασία με τη Χορωδία του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, προετοίμασαν μια όμορφη υποδοχή για τα παιδιά της Κιβωτού, που βρέθηκαν από το απόγευμα της ίδιας ημέρας στην Πανεπιστημιούπολη.
Ξενάγησαν τα παιδιά του Γυμνασίου και Λυκείου στους χώρους του Πανεπιστημίου, ενώ φρόντισαν να υπάρχουν δραστηριότητες μουσικοκινητικής και θεατρικής αγωγής, παιχνίδια και τραγούδια για τα μικρότερα παιδιά.
Η βραδιά ολοκληρώθηκε με μουσικοχορευτική φιλανθρωπική εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά, η οποία ήταν ανοιχτή στο κοινό. Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Καψάλης Γεώργιος, συμμετείχε και στήριξε την πρωτοβουλία αυτή των φοιτητών, μίλησε με τα παιδιά της Κιβωτού και χόρεψε μαζί τους.
Οι μουσικοί Χαλκιάς Δημήτρης, Κωσταδήμας Γιάννης, Λώλης Χρήστος, Μιχόπουλος Μιχάλης, Συνάκης Μανώλης, Βάρδας Δημήτρης, Σιδηρόπουλος Ζάχος, Ζουρνατζής Ηλίας και Παρασκευάς Πέτρος, συμμετείχαν αφιλοκερδώς.
Η πρωτοβουλία αυτή των φοιτητών εξελίχθηκε σε μια ιδιαίτερα συγκινητική βραδιά, στη διάρκεια της οποίας παιδιά και φοιτητές ήρθαν κοντά, γνωρίστηκαν, μοιράστηκαν εμπειρίες και συναισθήματα και έδωσαν υπόσχεση να ξαναβρεθούν σύντομα.
anex.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Φιλανθρωπική εκδήλωση από την Χορευτική Ομάδα του Πανεπιστημίου
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 3932891498929146608
Σχόλια
item