Άρτα: Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Δημάρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη Άρτα: Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Δημάρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Δημάρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη

Στο Χριστουγεννιάτικο μήνυμά του, ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης αναφέρει:
Εύχομαι ολόψυχα η Γέννηση του Θεανθρώπου να φέρει ελπίδα, αισιοδοξία και δύναμη να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που βιώνουμε ατομικά, αλλά και ως έθνος.
Αυτές οι Άγιες ημέρες ας γίνουν η αφορμή για ακόμη μεγαλύτερη βοήθεια και αλληλεγγύη στους συμπολίτες μας που το έχουν απόλυτη ανάγκη. Στις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και σε εκείνους που στερούνται ακόμη και τα βασικά, για μια αξιοπρεπή διαβίωση.
Θα ήθελα επίσης να καλωσορίσω στην περιοχή μας και τους απόδημους, αλλά και τους επισκέπτες που έχουν επιλέξει να περάσουν τα Χριστούγεννα στην Άρτα.
Ο Δήμος Αρταίων θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα σε όλους και όλες, ώστε μαζί, με συνεργασία, δουλειά και υπομονή να καταφέρουμε τα καλύτερα για την πόλη μας.
Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους!»
Σήμερα το πρωί τα κάλαντα έψαλαν στο Δημαρχείο στρατιώτες του ΚΕΝ Άρτας, μαθητές του Μουσικού Σχολείου Άρτας και μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Χαλκιάδων.
artabest.net
Epirusblog Gr
5 of 5
Άρτα: Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Δημάρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα 6416137368576256319
Σχόλια
item