Πρύτανης ΠΑΜΑΚ: Εμμέσως ο Γαβρόγλου νομιμοποιεί τους κουκουλοφόρους Πρύτανης ΠΑΜΑΚ: Εμμέσως ο Γαβρόγλου νομιμοποιεί τους κουκουλοφόρους | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρύτανης ΠΑΜΑΚ: Εμμέσως ο Γαβρόγλου νομιμοποιεί τους κουκουλοφόρους

Πρύτανης ΠΑΜΑΚ: Εμμέσως ο Γαβρόγλου νομιμοποιεί τους κουκουλοφόρους
Αγρια η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Πρύτανη του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, Αχιλλέα Ζαπράνη και τον υπουργό Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου, με αφορμή την την τελευταία επίθεση στην Πρυτανεία.
Nα σημειωθεί ότι αυτή η ένταση δεν ήταν η μόνη καθώς τις τελευταίες ημέρες μεσολάβησαν και καταδρομικές επιθέσεις κουκουλοφόρων σε ραδιοτηλεοπτικό όμιλο, αλλά και στα γραφεία της Ένωσης Συντακτών ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης, ενώ την ευθύνη ανέλαβαν ομάδα αντιεξουσιαστών.
Ωστόσο, οι καταστροφές που σημειώθηκαν από την επίθεση στην πρυτανεία του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ήταν εκτεταμένες. Οι αντιεξουσιαστές έριξαν μπογιές, προκάλεσαν ζημιές στον εξοπλισμό και στη συνέχεια... έφυγαν.
Αποτέλεσμα ο πρύτανης του Πανεπιστημίου κ. Ζαπράνης να επιρρίψει ευθύνες στην κυβέρνηση για την αδυναμία της να αντιμετωπίσει τις συνεχιζόμενες επιθέσεις στον χώρο του Πανεπιστημίου υποστηρίζοντας ότι η αποκατάσταση τους θέτει σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό του ιδρύματος και γενικότερα την εύρυθμη λειτουργία του.
Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι ο καθηγητής απείλησε πως ενδέχεται να προσφύγει στην Ευρωπαϊκή Ένωση Πανεπιστημίων για να δουν τι συμβαίνει στην Ελλάδα.

Epirusblog Gr
5 of 5
Πρύτανης ΠΑΜΑΚ: Εμμέσως ο Γαβρόγλου νομιμοποιεί τους κουκουλοφόρους
Epirusblog Gr
5 of 5
κοινωνία 6335814038179700498
Σχόλια
item