Διαδικασίες αναγκαστικής πτώχευσης δρομολογεί η ΣΕΚΑΠ. Διαδικασίες αναγκαστικής πτώχευσης δρομολογεί η ΣΕΚΑΠ. | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Διαδικασίες αναγκαστικής πτώχευσης δρομολογεί η ΣΕΚΑΠ.

Διαδικασίες αναγκαστικής πτώχευσης δρομολογεί η ΣΕΚΑΠ... Έκτακτη συνεδρίαση των μελών του ΔΣ της εταιρείας την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου
Ραγδαίες εξελίξεις στη ΣΕΚΑΠ, καθώς η ελληνική καπνοβιομηχανία ανακοίνωσε σήμερα ότι το Διοικητικό της Συμβούλιο θα συνεδριάσει εκτάκτως την προσεχή Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου, προκειμένου να δρομολογήσει την προετοιμασία για τη διαδικασία αναγκαστικής πτώχευσης της επιχείρησης.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Στο πλαίσιο της ουσιαστικής παρεμπόδισης της λειτουργίας της εταιρείας, λόγω της έκδοσης απορριπτικής απόφασης από το Εφετείο Κομοτηνής για το πρόστιμο ύψους 38 εκατ. ευρώ για παραβάσεις, οι οποίες έλαβαν χώρα το 2009, καθώς και της πρόσφατης απόφασης των τελωνειακών Αρχών της Ξάνθης, η οποία κατέστησε ανέφικτη την πώληση προϊόντων στην εσωτερική αγορά, η ΣΕΚΑΠ ανακοινώνει τη σύγκληση έκτακτης συνεδρίασης του Διοικητικού της Συμβουλίου.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017, με την συμμετοχή ειδικών από κορυφαίες ελληνικές εταιρείες, που εξειδικεύονται σε θέματα πτωχεύσεων.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΣΕΚΑΠ θα συζητήσουν τη διαμορφωθείσα κατάσταση και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία για τη διαδικασία αναγκαστικής πτώχευσης της επιχείρησης».
Epirusblog Gr
5 of 5
Διαδικασίες αναγκαστικής πτώχευσης δρομολογεί η ΣΕΚΑΠ.
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 7181894905979874130
Σχόλια
item