Ευαγγελία Αραβανή: Διασκέδασε με την αδελφή της στο κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος! Ευαγγελία Αραβανή: Διασκέδασε με την αδελφή της στο κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ευαγγελία Αραβανή: Διασκέδασε με την αδελφή της στο κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος!

Ευαγγελία Αραβανή: Διασκέδασε με την αδελφή της στο κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος! | tlife.gr
Μπορεί ακόμη να μην έχουν επιβεβαιώσει πως είναι ζευγάρι, οι εμφανίσεις της Ευαγγελίας Αραβανή όμως, στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος ενισχύουν τις φήμες πως ένα όμορφο ειδύλλιο έχει αναπτυχθεί ανάμεσά τους.
Η γνωστή παρουσιάστρια βρίσκεται συχνά στα πρώτα τραπέζια του Κέντρου Αθηνών, όπου εμφανίζεται ο γνωστός τραγουδιστής και δεν κρύβει πως εκτιμά πολύ τον ίδιο και λατρεύει τα τραγούδια του. 
Και φυσικά, οι φετινές γιορτές ήταν αφιερωμένες σε εκείνων, αφού η Ευαγγελία τον απόλαυσε για μια ακόμη φορά στη σκηνή. 
Μαζί της ήταν φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και η αδελφή της Μαρία Αραβανή.

Τα δυο κορίτσια έχουν ένα πολύ δυνατό δέσιμο και πολλές φορές η Ευαγγελία αποκαλεί την όμορφη Μαρία, ως το άλλο της μισό! “Χρόνια πολλά σε όλους!!! 
Καλά Χριστούγεννα με υγεία! Να είστε πάντα με ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν αληθινά”, έγραψε η Ευαγγελία ανήμερα των Χριστουγέννων στο Instagram της και ανέβασε μια φωτογραφία με την αδελφή της από τη βραδινή τους έξοδο.

Η Ευαγγελία και η Μαρία μάλιστα, διασκέδασαν με τα τραγούδια του Νίκου Οικονομόπουλου ως τις πρώτες πρωινές ώρες και “πνίγηκαν” στα λουλούδια από την παρέα τους.
Πώς ξεκίνησε το ειδύλλιο της Ευαγγελίας Αραβανή με τον Νίκο Οικονομόπουλο
Αξίζει να αναφέρουμε, πως τα δημοσιεύματα θέλουν την παρουσιάστρια του “My style rocks” και τον ερμηνευτή να κρατούν ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους και προσέχουν πολύ τις εμφανίσεις αποφεύγοντας τους παπαράτσι. 
Δεν είναι λίγοι, όμως, αυτοί που τους έχουν δει μαζί στη Γλυφάδα σε αγαπημένα τους στέκια.
Όλα ξεκίνησαν ανάμεσά τους, μετά από μια έξοδο της Ευαγγελίας στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος. 

Οι δυο τους γνωρίζονταν από παλιά, αλλά τώρα ήρθαν πιο κοντά και αναπτύχθηκε κάτι πολύ τρυφερό ανάμεσά τους.

tlife.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Ευαγγελία Αραβανή: Διασκέδασε με την αδελφή της στο κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 512270865079000936
Σχόλια
item