Άρτα: Συνάντηση Ευστ. Γιαννούλη με τον Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άρτας Άρτα: Συνάντηση Ευστ. Γιαννούλη με τον Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άρτας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Συνάντηση Ευστ. Γιαννούλη με τον Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ΆρταςΤον Δήμαρχο Νικολάου Σκουφά, κ. Ευστάθιο Γιαννούλη επισκέφθηκε την Πέμπτη 7-12-2017 στο Δημαρχείο Πέτα, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άρτας κ. Θωμάς Ρίζος, εν όψει της συνεδρίασης του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας με θέμα τον σχεδιασμό και τις δράσεις για την αντιμετώπιση των κινδύνων από χιονοπτώσεις, παγετό και πλημμυρικά φαινόμενα.


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε αποτίμηση της καλοκαιρινής περιόδου, ενημέρωση και σχεδιασμός ενόψει της χειμερινής περιόδου για την αντιμετώπιση των κινδύνων από χιονοπτώσεις, παγετό και πλημμυρικά φαινόμενα. 

Κοινή διαπίστωση όλων ήταν η αναγκαιότητα συνεργασίας και συντονισμού των αρμόδιων φορέων, προκειμένου να προληφθούν και να αντιμετωπιστούν τέτοια περιστατικά.

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι οι υπηρεσίες του Δήμου βρίσκονται ήδη σε ετοιμότητα, ενώ επεσήμανε την καλή συνεργασία του Δήμου με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. 

Στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε τέθηκαν όλα τα προβλήματα που εντοπίστηκαν στο παρελθόν και για τα οποία χάρη στην άμεση κινητοποίηση του Δήμου και των εμπλεκόμενων φορέων, αντιμετωπίστηκαν. 
Epirusblog Gr
5 of 5
Άρτα: Συνάντηση Ευστ. Γιαννούλη με τον Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άρτας
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα 136729546274402037
Σχόλια
item