Άρτα: Έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο Δήμο Αρταίων Άρτα: Έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο Δήμο Αρταίων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο Δήμο Αρταίων


Άρτα: Έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο Δήμο Αρταίων
ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ


Ξεκίνησαν και επίσημα προχθές βράδυ οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αρταίων, με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Κεντρική Πλατεία της Άρτας. 

Στην εκδήλωση παρέστησε πλήθος κόσμου και πολλά μικρά παιδιά, ενώ η Φιλαρμονική του Συλλόγου «Σκουφάς» έπαιξε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια. 


Η εκδήλωση έκλεισε με παράσταση για τα μικρά παιδιά από τους μάγους και ταχυδακτυλουργούς Όσκαρ και Μότζο Τζότζο. Προχθές το πρωί, το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στόλισαν παιδιά των Δημοτικών Σχολείων της Άρτας, τα οποία έφεραν το καθένα από ένα στολίδι. 

«Ξεκινάμε σήμερα τις εορταστικές εκδηλώσεις στην Άρτα, θέλοντας να δώσουμε σε όλους τους συμπολίτες μας την ευκαιρία για λίγες στιγμές χαλάρωσης, ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς. Την Παρασκευή ανοίγει επίσημα τις πύλες της και η Παραμυθένια Πόλη Χριστουγέννων στην πλατεία Σκουφά και έτσι η Άρτα γίνεται σημείο αναφοράς και φέτος τις εορτές» ανέφερε, μεταξύ άλλων, στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης. 

Ο Δήμος Αρταίων ευχαριστεί την Φιλαρμονική του Συλλόγου «ΣΚΟΥΦΑΣ» και τα Δημοτικά Σχολεία, καθώς και όλα τα στελέχη του Δήμου που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

maxitisartas.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Άρτα: Έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο Δήμο Αρταίων
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα 2891384133903399015
Σχόλια
item