Έπαθε σοκ η Κατερίνα Καραβάτου όταν παρατήρησε λίγο καλύτερα την Ελισάβετ Μουτάφη! Έπαθε σοκ η Κατερίνα Καραβάτου όταν παρατήρησε λίγο καλύτερα την Ελισάβετ Μουτάφη! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Έπαθε σοκ η Κατερίνα Καραβάτου όταν παρατήρησε λίγο καλύτερα την Ελισάβετ Μουτάφη!

Ελισάβετ Μουτάφη
Η Ελισάβετ Μουτάφη είχε μόλις μπει στο πλατό της εκπομπής Στη φωλιά των ΚΟΥ ΚΟΥ, όταν η Κατερίνα Καραβάτου άρχισε να φωνάζει έκπληκτη από αυτό που έβλεπε! Τι είχε δει η παρουσιάστρια; Το μονόπετρο που φορούσε στα χέρια της η ηθοποιός!

«Τι φάση;», ρώτησε η Κατερίνα Καραβάτου. «Τίποτα, ένα πολύ ωραίο δαχτυλίδι», απάντησε η Ελισάβετ Μουτάφη. Η Κατερίνα επέμεινε: «Ελισάβετ, πότε; Πότε έγινε η πρόταση γάμου και φορά μονόπετρο»;

«Μπήκε κάποια στιγμή ένα πολύ ωραίο δαχτυλιδάκι εδώ. Είμαι πάρα πολύ καλά. Έχει συζητηθεί πάρα πολύ η προσωπική μου ζωή, οπότε δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να αναλύσω κάτι παραπάνω. Είμαι ευτυχισμένη και το λέω με την ψυχή μου», δήλωσε η ηθοποιός.

Για τα σχόλια που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας για το on camera φιλί της Ελισάβετ με τον Μάνο Νιφλή, η ηθοποιός είπε: «Ούτε το άκουσα -μου το μετέφεραν- ούτε ασχολήθηκα, ούτε με ενδιαφέρει. Ασχολούμαι μόνο με ανθρώπους που μπορώ να εκτιμήσω».

Τι είπε η Ελισάβετ Μουτάφη για το ενδεχόμενο ενός γάμου και τον ερχομό ενός παιδιού; 

Δείτε το βίντεο:


zappit.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Έπαθε σοκ η Κατερίνα Καραβάτου όταν παρατήρησε λίγο καλύτερα την Ελισάβετ Μουτάφη!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 1211018056876451373
Σχόλια
item