Τα Χριστούγεννα κάνουν καλό και στην καρδιά! Τα Χριστούγεννα κάνουν καλό και στην καρδιά! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα Χριστούγεννα κάνουν καλό και στην καρδιά!

Τα Χριστούγεννα κάνουν καλό και στην καρδιά!
Την περίοδο των Χριστουγέννων, τα πάντα λειτουργούν στο full. Διάθεση, ψυχολογία, γιορτινή ατμόσφαιρα, υπερβολή στο φαγητό και στις εξόδους…
Σου αναφέρουμε λοιπόν 5 τρόπους για να επωφεληθείς από την εορταστική περίοδο και να βελτιώσεις ή να διατηρήσεις σε καλή κατάσταση την καρδιά σου.
1. Αποφάσισε τον καινούριο χρόνο να κόψεις το κάπνισμα. Βάλε αυστηρούς στόχους και βρες εναλλακτικούς τρόπους διακοπής του καπνίσματος.
2. Φόρεσε παπούτσια χορού και προσπάθησε να βρίσκεσαι συνεχώς σε κίνηση. Δεν υπάρχει καλύτερη αεροβική και παράλληλα διασκεδαστική άσκηση από το χορό, που παράλληλα γυμνάζει και την καρδιά.
3. Περιόρισε το αλάτι. Απόφυγε τους ξηρούς καρπούς και τα συσκευασμένα προϊόντα και επέλεξε υγιεινά σνακ.
4. Προσπάθησε να μην καταναλώνεις μεγάλες ποσότητες αλκοόλ που επιβαρύνουν την καρδιά. Αντιθέτως, μπορείς να πιεις φυσικό χυμό.
5. Χαλάρωσε, επωφελήσου από τη γιορτινή ατμόσφαιρα και βγες έξω με φίλους και γνωστούς για να διώξεις το άγχος της καθημερινότητας που πλήττει την καρδιά σου.
Epirusblog Gr
5 of 5
Τα Χριστούγεννα κάνουν καλό και στην καρδιά!
Epirusblog Gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 3382027480738791490
Σχόλια
item