Άρτα: Εντυπωσιακή η πρώτη συμμετοχή σε διαγωνισμό για τη Λέσχη Μοντελιστών Άρτας


Άρτα: Εντυπωσιακή η πρώτη συμμετοχή σε διαγωνισμό για τη Λέσχη Μοντελιστών Άρτας
Ένα υπέροχο διήμερο για τους φίλους του μοντελισμού πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο του Δημαρχιακού Μεγάρου στην Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο 25-26/11.

Η έκθεση-διαγωνισμός του Συλλόγου Μοντελιστών Βορείου Ελλάδος “Πήγασος” δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από τις διεθνείς εκθέσεις και η συμμετοχή ξεπέρασε τις προσδοκίες και των πιο αισιόδοξων μελών του συλλόγου καθώς, 198 μοντελιστές από κάθε γωνιά της Ελλάδος, Θεσσαλονίκη, Άρτα, Καβάλα, Χαλκίδα, Σέρρες, Γιάννενα, Λάρισα, Βόλο, Καρδίτσα, Αθήνα, Αίγιο, Χανιά, Κέρκυρα, Βέροια αλλά και τις γείτονες χώρες Σερβία, Βουλγαρία και Σκόπια με τα υψηλού επιπέδου εκθέματά τους (496 σύνολο) άφησαν άφωνους τους επισκέπτες της έκθεσης. Μοντελιστές και μη.

Εντυπωσιακή ήταν και η πρώτη συμμετοχή σε διαγωνισμό των μελών της Λέσχης Μοντελιστών Άρτας, κατάφεραν να αποσπάσουν 9 διακρίσεις σε σύνολο 13 εκθεμάτων.

Ένα ποσοστό διόλου ευκαταφρόνητο που θέτει τις βάσεις για ακόμη καλύτερη παρουσία στους διαγωνισμούς του 2018.

Για τη Λέσχη Μοντελιστών Άρτας συμμετείχαν οι: 

Μάτος Γιώργος στην κατηγορία 1α-Ιστορική Φιγούρα, επίπεδο Master με 1 Χρυσό, 3 Ασημένια και 1 Χάλκινο μετάλλιο

Κιτσαντάς Γιάννης στην κατηγορία 3β-Στρατιωτικά Οχήματα, επίπεδο Standard με 1 Χάλκινο και 1 Highly Commended

Κουτσούκος Γιώργος στις κατηγορίες 2-Στρατιωτικά Διοράματα και 4β-Αεροσκάφη και Ελικόπτερα σε επίπεδο Standard με 1 Χάλκινο και 1 Highly Commended αντίστοιχα.

Στόχος της λέσχης για την νέα χρονιά είναι η ακόμη καλύτερη οργάνωσή της, καθώς από σήμερα, καλωσορίζει τους μοντελιστές της περιοχής που ασχολούνται με R/C μοντέλα(τηλεκατευθυνόμενα) και πλέον εντός της Λέσχης δραστηριοποιούνται δύο τμήματα, Στατικού και Τηλεκατευθυνόμενου μοντελισμού.

Να συνεχίσει με την ίδια δυναμική που ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη και στους διαγωνισμούς του 2018, καθώς και η συνάντηση με τους αρμόδιους φορείς της περιοχής ώστε το 2019 να πραγματοποιήσει την δική της έκθεση-διαγωνισμό στην πόλη μας.

maxitisartas.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Εντυπωσιακή η πρώτη συμμετοχή σε διαγωνισμό για τη Λέσχη Μοντελιστών Άρτας
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 2328436450274620977
item