Γιάννης Τσιμιτσέλης για το χωρισμό του: “Όλη η διαδικασία είναι ψυχοφθόρα”! Γιάννης Τσιμιτσέλης για το χωρισμό του: “Όλη η διαδικασία είναι ψυχοφθόρα”! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννης Τσιμιτσέλης για το χωρισμό του: “Όλη η διαδικασία είναι ψυχοφθόρα”!

Γιάννης Τσιμιτσέλης για το χωρισμό του: “Όλη η διαδικασία είναι ψυχοφθόρα”!

Πριν λίγο καιρό η Βάσω Λασκαράκη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς και τώρα προσπαθούν να βρουν τις ισορροπίες στην καθημερινότητά τους, έχοντας ως προτεραιότητα την κόρη τους Εύα. 

Το γνωστό ζευγάρι, ανακοίνωσε το χωρισμό του στα media και από εκείνη τη στιγμή κράτησε χαμηλούς τόνους σε ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική του ζωή.

Σε συνέντευξή του μάλιστα, στο Big Fish, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων είναι κάτι που περίμενε εξ' αρχής να αντιμετωπίσει. “Δεν με ενδιαφέρουν οι ερωτήσεις που δέχομαι για το διαζύγιό μου. 

Επικεντρώνομαι στις απαντήσεις μου”, είπε και συμπλήρωσε: “Μου φαίνεται μια πολύ λογική ερώτηση εκ μέρους των δημοσιογράφων. Και επίσης θεωρώ χαζό να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου και να πω δεν μιλάω για αυτό, από τη στιγμή που και εγώ και η Βάσω είμαστε δημόσια πρόσωπα. Και όχι μόνο αυτό. 

Ακριβώς λόγω της δημοσιότητας που ξέρουμε ότι αποκτούν τέτοια θέματα”.


Όσον αφορά στο αν τον ενοχλούν οι ερωτήσεις για το διαζύγιό του, δήλωσε: “Σίγουρα με ενοχλεί, αλλά δεν είναι και στο χέρι μου να σταματήσει. 

Νιώθω πάντως πολύ ικανοποιημένος από τη στάση των δημοσιογράφων πάνω στο θέμα, το χειρίστηκαν πολιτισμένα, αν και ήμουν καχύποπτος. Δεν αντιμετωπίσαμε τους κανιβαλισμούς. 

Αυτό βοήθησε στην όλη διαδικασία, η οποία είναι ούτως ή άλλως ψυχοφθόρα και ιδιαίτερα για το παιδί, το οποίο είναι η προτεραιότητά μας”.
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννης Τσιμιτσέλης για το χωρισμό του: “Όλη η διαδικασία είναι ψυχοφθόρα”!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 7913613476661566582
Σχόλια
item