Ελένη Γκόφα: Η πρώτη φωτογραφία μετά το γάμο της με τον Στέλιο Ρόκκο Ελένη Γκόφα: Η πρώτη φωτογραφία μετά το γάμο της με τον Στέλιο Ρόκκο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ελένη Γκόφα: Η πρώτη φωτογραφία μετά το γάμο της με τον Στέλιο Ρόκκο

Ελένη Γκόφα: Η πρώτη φωτογραφία μετά το γάμο της με τον Στέλιο Ρόκκο | tlife.gr
Για τέταρτη φορά γαμπρός ντύθηκε ο Στέλιος Ρόκκος. Ο αγαπημένος τραγουδιστής παντρεύτηκε την επί επτά χρόνια σύντροφό του Ελένη Γκόφα με πολιτικό γάμο στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Λήμνο. 

Η τελετή έγινε σχεδόν μυστικά αφού το ζευγάρι ήθελε να ζήσει αυτή την όμορφη στιγμή της ζωής του αποκλειστικά με τα πολύ κοντινά του πρόσωπα.

Μετά το γάμο έκαναν και ένα πάρτι την ψαροταβέρνα SeaRokkos στην περιοχή Κοτσινά που ανήκει στον αδελφό του τραγουδιστή, Κώστα Ρόκκο και όλα είχαν ετοιμαστεί από νωρίς με πολύ φροντίδα και αγάπη.
Η νύφη επέλεξε για αυτήν την όμορφη στιγμή μια δημιουργία της Υβόννης Μπόσνιακ, αποκαλύπτοντας μάλιστα και στο Instagram ένα μέρος από τη χρυσή τούλινη φούστα του νυφικού και αναφέροντας πως είναι για την πιο ξεχωριστή μέρα του ζευγαριού. 
Στη συνέχεια, μοιράστηκε μία τρυφερή φωτογραφία με τις κολλητές της που έφτασαν από κάθε άκρη της γης για να είναι μαζί της σε αυτή τη στιγμή.
Epirusblog Gr
5 of 5
Ελένη Γκόφα: Η πρώτη φωτογραφία μετά το γάμο της με τον Στέλιο Ρόκκο
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 930077812980788562
Σχόλια
item