Η αντίδραση του Σάκη Τανιμανίδη όταν ρωτήθηκε αν η Χριστίνα Μπόμπα είναι έγκυος Η αντίδραση του Σάκη Τανιμανίδη όταν ρωτήθηκε αν η Χριστίνα Μπόμπα είναι έγκυος | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η αντίδραση του Σάκη Τανιμανίδη όταν ρωτήθηκε αν η Χριστίνα Μπόμπα είναι έγκυος

Σάκης Τανιμανίδης: Η αντίδρασή του on camera όταν ρωτήθηκε αν η σύντροφος του είναι έγκυος

Οι φήμες για εγκυμοσύνη φούντωσαν, καθώς στην τελευταία τους κοινή έξοδο οι φωτογράφοι απαθανάτισαν τον παρουσιαστή να ακουμπάει την κοιλιά της Χριστίνας Μπόμπα.

Το βράδυ της Τετάρτης ο Σάκης Τανιμανίδης έδωσε το σήμα για την φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου δέντρου σε πολύ γνωστό εμπορικό κέντρο.

Φυσικά, λίγο μετά το τέλος της φωταγώγησης, ο παρουσιαστής έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν εκεί. Ο οικοδεσπότης της βραδιάς μίλησε για τα Χριστούγεννα, ενώ στη συνέχεια δεν έλειψαν και οι πιο προσωπικές ερωτήσεις. Συγκεκριμένα, ρωτήθηκε εάν η Χριστίνα Μπόμπα είναι έγκυος.

Ο παρουσιαστής αρκέστηκε στο να απαντήσει: «Μπαίνουμε σε άλλα θέματα και χάνουμε το focus και τη σημασία της ημέρας που είναι το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ας μείνουμε σε αυτό εδώ. Γιατί και ο κόσμος που ακούει, υποθέτω ότι προτιμάει τα Χριστούγεννα από τα χέρια πάνω στις κοιλιές». 

Να σας θυμίσουμε πως οι φήμες για εγκυμοσύνη φούντωσαν, καθώς στην τελευταία τους κοινή έξοδο οι φωτογράφοι απαθανάτισαν τον Τανιμανίδη να ακουμπάει την κοιλιά της Χριστίνας.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


Epirusblog Gr
5 of 5
Η αντίδραση του Σάκη Τανιμανίδη όταν ρωτήθηκε αν η Χριστίνα Μπόμπα είναι έγκυος
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 1543963182260799749
Σχόλια
item