Κάτια Ζυγούλη: Φωτογραφίζεται στο σπίτι της Κάτια Ζυγούλη: Φωτογραφίζεται στο σπίτι της | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κάτια Ζυγούλη: Φωτογραφίζεται στο σπίτι της

Κάτια Ζυγούλη: Φωτογραφίζεται στο σπίτι της

Η ζωή της έχει γίνει χιλιάδες φορές πρωτοσέλιδο και έχουν γραφτεί για εκείνη άπειρα άρθρα στον Τύπο. 

Οι συνεντεύξεις που δίνει η Κάτια Ζυγούλη ωστόσο είναι πιο επιλεκτικές καθώς προτιμά να μιλά μόνο όταν έχει κάτι ουσιαστικό να πει. Αυτή τη φορά αποφάσισε να μοιραστεί κάποια από τα κομμάτια της καθημερινότητάς της μέσα από τις σελίδες ενός περιοδικού.

Ανοίγει το σπίτι της στο πρώτο τεύχος του Love Yourself Magazine που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή και μοιράζεται στιγμές από τη ζωή της. 

Στιγμές που μπορεί να βλέπουμε και μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram αφού αγαπά να μοιράζεται πράγματα με τους διαδικτυακούς της φίλους. 

Είναι όμως η πρώτη φορά που υποδέχεται τον φωτογραφικό φακό στο σπίτι όπου ζει μ ετον κορυφαίο Έλληνα σταρ, Σάκη Ρουβά και τα 4 παιδιά τους: Αναστασία, Αλέξανδρο, Αριάδνη και Απόλλωνα.

Η Κάτια Ζυγούλη ποζάρει στον φωτογραφικό φακό του καλού της φίλου Θανάση Κρίκη κι μία από τις λήψεις που θα δούμε την Κυριακή στο νέο ένθετο της Καθημερινής είναι και η παρακάτω.


Epirusblog Gr
5 of 5
Κάτια Ζυγούλη: Φωτογραφίζεται στο σπίτι της
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 343810947167324944
Σχόλια
item