Οι επιθέσεις του δράκου των Αμπελοκήπων – Το καρτέρι στα θύματα και οι εφιαλτικές στιγμές [βίντεο] Οι επιθέσεις του δράκου των Αμπελοκήπων – Το καρτέρι στα θύματα και οι εφιαλτικές στιγμές [βίντεο] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Οι επιθέσεις του δράκου των Αμπελοκήπων – Το καρτέρι στα θύματα και οι εφιαλτικές στιγμές [βίντεο]

Τα βίντεο με τις επιθέσεις του δράκου των Αμπελοκήπων / youtube
Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από τη δράση του δράκου των Αμπελοκήπων.

Ο 25χρονος δράστης κρυβόταν πίσω από θάμνους και ΙΧ και έστηνε καρτέρι σε ανυποψίαστες γυναίκες. 
Εκμεταλλευόμενος το σκοτάδι και την απουσία περαστικών τους έκανε επίθεση ασκώντας σωματική βία και με απειλές για τη ζωή τους, τις ακινητοποιούσε και προέβαινε σε ασελγείς σε βάρος τους πράξεις. 
Μάλιστα ο 25χρονος δράκος επέλεγε συνήθως οι γυναίκες να φορούν κολάν και τακούνια.
Από τη διενεργηθείσα έρευνα, ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή του δράστη σε επτά (7) υποθέσεις βιασμού και σε μία (1) απόπειρα. Στις 12:00 θα οδηγηθεί στον 14ο ανακριτή.
Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιούσε επίθεση στα ανυποψίαστα θύματά του.
Η ανακοίνωση της αστυνομίας 
Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες της 18-12-2017 στην περιοχή των Αμπελοκήπων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων, ένας 25χρονος ημεδαπός, για βιασμούς κατ'  εξακολούθηση και απόπειρα βιασμού.
Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, το τελευταίο χρονικό διάστημα, στην ευρύτερη περιοχή των Αμπελοκήπων, καταγράφηκαν περιστατικά, κατά τα οποία άγνωστος άνδρας, κυρίως νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες, εντόπιζε νεαρές ασυνόδευτες γυναίκες, τις οποίες ακολουθούσε διακριτικά και όπου οι συνθήκες ήταν πρόσφορες γι'  αυτόν, τις αιφνιδίαζε και ασκώντας σωματική βία και με απειλές για τη ζωή τους, τις ακινητοποιούσε και προέβαινε σε ασελγείς σε βάρος τους πράξεις.
Μετά την καταγγελία των ανωτέρω περιστατικών, συστήθηκε άμεσα ειδική ομάδα αστυνομικών από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών και το Τμήμα Ασφαλείας Αμπελοκήπων, προκειμένου να επιτηρηθεί η περιοχή δράσης του άγνωστου άνδρα και να συλλεχθούν πληροφορίες και δεδομένα,  με στόχο τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.
Από την επεξεργασία των δεδομένων που συλλέχτηκαν κατά την έρευνα, δημιουργήθηκε το προφίλ του υπόπτου και τελικά πρώτες πρωινές ώρες της 18-12-2017 επετεύχθη, από αστυνομικούς του Τ.Α. Αμπελοκήπων, ο εντοπισμός του στην περιοχή των Αμπελοκήπων, κατά τη στιγμή που ακολουθούσε νεαρή γυναίκα και επιτάχυνε το βηματισμό του για να την προσεγγίσει, με προφανή σκοπό να ασελγήσει επ' αυτής. Άμεσα επενέβησαν  οι αστυνομικοί, τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.
Από τη διενεργηθείσα έρευνα, ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή του δράστη σε επτά (7) υποθέσεις βιασμού και σε μία (1) απόπειρα.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Epirusblog Gr
5 of 5
Οι επιθέσεις του δράκου των Αμπελοκήπων – Το καρτέρι στα θύματα και οι εφιαλτικές στιγμές [βίντεο]
Epirusblog Gr
5 of 5
κοινωνία 5828415602669975543
Σχόλια
item