Άρτα: Αγοράζουμε αρτινά… Άρτα: Αγοράζουμε αρτινά… | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Αγοράζουμε αρτινά…

Άρτα: Αγοράζουμε αρτινά…
Αρχές της δεκαετίας του 2010 το ομογενειακό περιοδικό «Estiator», με το σλόγκαν «Αγοράζουμε Ελληνικά», παρότρυνε την πολυπληθή Ελληνική ομογένεια Αμερικής–Καναδά, να αγοράζει συνεχώς Ελληνικά προϊόντα.
Αυτές τις μέρες που η αγορά της Άρτας, ενόψει των εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, έχει ήδη φορέσει τα γιορτινά της, ο υπογράφων παραφράζοντας το πιο πάνω σύνθημα, στο «Αγοράζουμε Αρτινά», ενθαρρύνει τους συμπατριώτες καταναλωτές να αγοράζουν αγαθά και υπηρεσίες από τοπικά μας καταστήματα.
Γιατί, έτσι πρέπει να απαντήσει κάθε Αρτινός στην κρίση. Γιατί αυτός είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος στήριξης της πληγωμένης Αρτινής οικονομίας. 
Από την άλλη υπάρχουν χί-λιοι δύο λόγοι να σταματήσει το αποκαρδιωτικό φαινόμενο, κυρίως τα «Παρασκευό-Σαββατοκύριακα» σχεδόν το μισό Αρτινό καταναλωτικό κοινό να συνωστίζεται στα μαγαζιά (εμπορικά, καφετέριες, φαγάδικα κά) των Ιωαννίνων, της Πρέβεζας κλπ. 
Ή να βλέπεις τα καραβάνια Αρτινών, Φιλιππιαδωτών και άλλων να μπουκάρουν στις φίρμες ΙΚΕΑ, JUBO κά για να... αγοράσουν τα, συχνά αμφιβόλου ποιότητας και πλασματικά μικρότερου κόστους, ξενόφερτα αγαθά τους ή να γευτούν τα πλαστικά εδέσματα της πιο πάνω πολυεθνικής αλυσίδας. 
Κι αυτό, όταν, τα τοπικά καταστήματα είναι δίπλα μας, τα είδη τους διατίθενται σε ικανοποιητική γκάμα ποιοτικών επιλογών και σε ανταγωνιστικές τιμές...
Epirusblog Gr
5 of 5
Άρτα: Αγοράζουμε αρτινά…
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα 2048124889992086109
Σχόλια
item