Γιάννενα: «Ρεπορτάζ στην Ελλάδα» με πρεμιέρα απ’ τα Γιάννενα! Γιάννενα: «Ρεπορτάζ στην Ελλάδα» με πρεμιέρα απ’ τα Γιάννενα! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: «Ρεπορτάζ στην Ελλάδα» με πρεμιέρα απ’ τα Γιάννενα!

Γιάννενα: «Ρεπορτάζ στην Ελλάδα» με πρεμιέρα απ’ τα Γιάννενα!

Πρεμιέρα από την Ήπειρο και συγκεκριμένα απ’ τα Γιάννενα θα κάνει η νέα εκπομπή της εταιρίας «ΝΕ Productions» με τίτλο «Ρεπορτάζ στην Ελλάδα» και παρουσιάστρια τη δημοσιογράφο Πέγκυ Χανιώτη, συνεχίζοντας τη σειρά των επιτυχημένων ταξιδιωτικών παραγωγών.

Πιο συγκεκριμένα, συντελεστές της εκπομπής θα βρεθούν αυτές τις ημέρες, από σήμερα ως τις 14 Δεκεμβρίου, στο στολίδι της Ηπείρου για να παρουσιάσουν ένα αναδρομικό και ιστορικό ταξίδι, εστιάζοντας ωστόσο και στον σύγχρονο παλμό ζωής του τόπου. 


Ο σκοπός της εκπομπής είναι διττός, αφού μέσα από το ταξίδι της επιχειρεί να δώσει «φωνή» στους δημότες και συγχρόνως να ερεθίσει το τουριστικό ενδιαφέρον για την περιοχή μας.  

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του «Ρεπορτάζ στην Ελλάδα», είναι ότι έρχεται σε επαφή όχι μόνο με τις Δημοτικές Αρχές, αλλά δίνει βήμα και στον πολίτη να επικοινωνήσει τους προβληματισμούς του και τις προσδοκίες του. Εξάλλου, η εκπομπή πάντα χαρακτηρίζεται από χιουμοριστική και καλοπροαίρετη διάθεση!


Σημειώνεται πως η «ΝΕ Productions» - Τσεμπελή Ελένη που έχει αναλάβει την παραγωγή της εκπομπής είναι μία επιχείρηση δεύτερης γενιάς, που συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της TPS HELLAS SA, μιας αναγνωρισμένης εταιρίας πολλών γνωστών τηλεοπτικών παραγωγών και εταιρικών διαφημιστικών spots. 


proinoslogos.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: «Ρεπορτάζ στην Ελλάδα» με πρεμιέρα απ’ τα Γιάννενα!
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 4243544844448371459
Σχόλια
item