Γιάννενα: Δράση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης από την ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων Γιάννενα: Δράση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης από την ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Δράση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης από την ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων

Γιάννενα: Δράση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης από την ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων

Στα πλαίσια των κοινωνικών της δράσεων η Ν.Ε της ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων πραγματοποίησε τη δράση συγκέντρωσης τροφίμων τα οποία παραδόθηκαν στα συσσίτια του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Κοπάνων, του Ενοριακού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Περιβλέπτου (φωτό), στο οικοτροφείο της Ιεράς Μονής Ντουραχάνης αλλά και στο τηλεμαραθώνιο που διοργάνωσαν από κοινού το Ήπειρος TV1 και η Περιφέρεια Ηπείρου για τη στήριξη κοινωνικών δομών το βράδυ της Τρίτης. 

Τα τρόφιμα συγκεντρώθηκαν τη περασμένη Δευτέρα και Τρίτη στο πεζόδρομο της Μιχαήλ Αγγέλου έξω από το ξενοδοχείο Olympic, με τα περισσότερα αγαθά να προέρχονται από νέους ανθρώπους της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ που έδειξαν έμπρακτα την ευαισθησία τους, πολιτών αλλά και ενός αφανή ήρωα από το Μέτσοβο που παρέδωσε κούτες με ζυμαρικά.


Οι νέοι της ΟΝΝΕΔ κατά τη παράδοση των ειδών σε ενορίες της πόλης συνεχάρησαν τους ανθρώπους που καθημερινά επιτελούν θεάρεστο έργο με την αδιάκοπη σίτιση συμπολιτών που δοκιμάζονται αλλά και για τη θεάρεστη πράξη του οικοτροφείου Ντουραχάνης και του Παπα-Θανάση που φιλοξενούν παιδιά που χρειάζονται την αγάπη όλων.

Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ
Μιλώντας στον Π.Λ για τη δράση, ο Πρόεδρος της Ν.Ε της ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων Θανάσης Μωρόγιαννης έμεινε ευχαριστημένος από τη συμμετοχή νέων ανθρώπων, Οννεδιτών, Δαπιτών και πολιτών που αγκάλιασαν στη πράξη με δωρεές τη πρωτοβουλία της Ν.Ε της ΟΝΝΕΔ. 


Το μήνυμα, τόνισε, της κοινωνικής αλληλεγγύης και της προσφοράς είναι αυτονόητο για όλους ενόψει και των αγίων ημερών, να προσφέρουμε ένα μικρό κομμάτι από το υστέρημά μας. 

Τέλος, κατέστησε σαφές ότι οι νέοι οφείλουν να βγουν μπροστά με ψηλά το κεφάλι και να έχουν ουσιαστικό ρόλο και ότι η ΟΝΝΕΔ θα συνεχίσει να πραγματοποιεί ανάλογες δράσεις που αποσκοπούν στη στήριξη των ευπαθών κοινωνικά ομάδων.

proinoslogos.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Δράση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης από την ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 8829374336579276628
Σχόλια
item