Κατερίνα Στικούδη: «Βαριέμαι τους ανθρώπους που βασίζονται μόνο στο χρήμα»

Κατερίνα Στικούδη: «Βαριέμαι τους ανθρώπους που βασίζονται μόνο στο χρήμα»
Η Κατερίνα Στικούδη σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και στη σχέση της με τον Βαγγέλη Σερίφη που μετράει 8 χρόνια. Είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα;
«Το επόμενο βήμα γίνεται κάθε μέρα. Το σημαντικό είναι να μεγαλώνει αυτό το συναίσθημα, που είναι μοναδικό, και να ανακαλύπτεις νέους λόγους να αγαπάς τον άλλον. Όσον αφορά τα προσωπικά μου, αισθάνομαι τυχερή. Δεν πειραματίστηκα αρκετά, γιατί από μικρή μπήκα σε μια σχέση και πηγαίνει καλά. 
Παίρνω πολύ μεγάλη δύναμη από αυτή τη σχέση. Με θωρακίζει. Όμως ακόμα δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου μητέρα, θα ήθελα να μεγαλώσω εγώ τα παιδιά μου, να έχω τον χρόνο». Προσπαθεί να μην κάνει πολλές δημόσιες εμφανίσεις με τον σύντροφό της και να κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή.
«Από μικρή είχα μια φιλοσοφία: η προσωπική μου ζωή είναι δική μου. Από τα 19 μου μέχρι σήμερα έχω κάνει τόσα ωραία επαγγελματικά βήματα, που πιστεύω ότι θα αδικήσω τις δουλειές μου αν συγκεντρωθούν οι άλλοι στο τι κάνω μέσα στο σπίτι μου. Χρήματα μου πρότειναν, και πολλά, ειδικά στις αρχές, αλλά δεν είναι κριτήριο τα λεφτά για να κάνω κάτι. Σε τίποτα. Ούτε στις δουλειές μου. 
Δεν κοστολογούνται όλα. Βαριέμαι τους ανθρώπους που βασίζονται μόνο στο χρήμα. Εγώ αλλού βρίσκω τη χαρά και δεν κυνηγούσα ποτέ επίθετα άλλων, για να νιώσω σημαντική, όπως βλέπω σήμερα. Άτομα που μιλάγαμε και ήμασταν άνετα, ξαφνικά με έναν γάμο σού δείχνουν πως δεν υπάρχεις. 
Αλλάζεις επειδή παίρνεις το επίθετο του άλλου. Νιώθεις σημαντική ή η βασίλισσα του κόσμου, όμως τίποτα δεν είναι δικό σου και καμία προίκα αλλουνού δεν σου ανήκει», δήλωσε στο ένθετο secret των Παραπολιτικών.

epirusblog.gr
5 of 5
Κατερίνα Στικούδη: «Βαριέμαι τους ανθρώπους που βασίζονται μόνο στο χρήμα»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6191387826364091179
item