Γιάννενα: Πρωτιά για Δημητρίου, αλλά χωρίς αυτοδυναμία Γιάννενα: Πρωτιά για Δημητρίου, αλλά χωρίς αυτοδυναμία | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Πρωτιά για Δημητρίου, αλλά χωρίς αυτοδυναμία

Γιάννενα: Πρωτιά για Δημητρίου, αλλά χωρίς αυτοδυναμία

Η παράταξη «Κίνηση Επιχειρηματιών για την Ανάπτυξη» με επικεφαλής τον Δημήτρη Δημητρίου ήρθε πρώτη στις εκλογές για τη νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων που ολοκληρώθηκαν την Κυριακή το βράδυ. 

Παρά όμως το υψηλό ποσοστό που συγκέντρωσε, για μερικές δεκάδες ψήφους, δεν εξασφάλισε την απόλυτη πλειοψηφία σε έδρες, οπότε το νέο προεδρείο, το οποίο και προφανώς θα διεκδικήσει ο κ. Δημητρίου, θα προκύψει μετά από συνεργασία. 

Στα αποτελέσματα της ψηφοφορίας πιο συγκεκριμένα, πρώτη παράταξη είναι Η «Κίνηση Επιχειρηματιών για την Ανάπτυξη» του Δημήτρη Δημητρίου με  1.262 ψήφους και ποσοστό 47,07%. 

Ακολουθεί η παράταξη «Ισχυρό Επιμελητήριο» με επικεφαλής τον Γρηγόρη Γκίκα, με 955 ψήφους και ποσοστό 35,58%. Τέλος η παράταξη του Γιάννη Μήτση «Ανεξάρτητο Επιμελητήριο» με 405 ψήφους και ποσοστό 15,09%. 

Οι έδρες κατανέμονται ως εξής: «Κίνηση Επιχειρηματιών για την Ανάπτυξη» 15 έδρες,  «Ισχυρό Επιμελητήριο» 11 έδρες και «Ανεξάρτητο Επιμελητήριο» 5 έδρες.

http://www.ele.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Πρωτιά για Δημητρίου, αλλά χωρίς αυτοδυναμία
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 1223751311891420961
Σχόλια
item