Γιάννενα: Αντίστροφη μέτρηση για το νέο Κλειστό των Ιωαννίνων Γιάννενα: Αντίστροφη μέτρηση για το νέο Κλειστό των Ιωαννίνων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Αντίστροφη μέτρηση για το νέο Κλειστό των ΙωαννίνωνΓιάννενα: Αντίστροφη μέτρηση για το νέο Κλειστό των Ιωαννίνων
Σύσκεψη αύριο στην Περιφέρεια για την οριστικοποίηση των λεπτομερειών της προγραμματικής σύμβασης με το Δήμο Ιωαννιτών. 

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τη λειτουργία του νέου κλειστού γυμναστηρίου των Ιωαννίνων, στο Πανηπειρωτικό, καθώς αύριο στην Περιφέρεια θα γίνει μια σημαντική σύσκεψη, με το Δήμο Ιωαννιτών, με στόχο τη διευθέτηση των λεπτομερειών της προγραμματικής σύμβασης.
Η ανακοίνωση διαμαρτυρίας την οποία εξέδωσαν στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας ομοσπονδιακοί και συλλογικοί προπονητές βόλεϊ για την παράτυπη ουσιαστικά του νέου κλειστού που έχει παραχωρηθεί ατύπως σε συλλόγους μπάσκετ προκάλεσε μεταξύ άλλων και τη συζήτηση στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Εκεί, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης ενημέρωσε το Σώμα πως εξαιτίας της αλλαγής στη διαδικασία αδειοδότησης των αθλητικών εγκαταστάσεων χρειάστηκε να επικαιροποιηθούν κάποια έγγραφα, που πλέον έχουν τακτοποιηθεί και αυτό που απομένει είναι η οριστικοποίηση των λεπτομερειών.
Το αρχικό σχέδιο προέβλεπε την «μετακόμιση» των συλλόγων μπάσκετ, ενδεχομένως και βόλεϊ, σίγουρα για τις προπονήσεις, αλλά και για κάποιο αριθμό αγώνων.
Το νέο κλειστό δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να φιλοξενήσει το άθλημα του χάντμπολ, λόγω των μικρότερων διαστάσεων, όμως είναι προφανές ότι υπάρχει μία υποβόσκουσα κόντρα μεταξύ των εκπροσώπων των αθλημάτων σάλας για την αξιοποίηση του νέου κλειστού.
Όπως τόνισε ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Καραμπίνας, το νέο κλειστό πληροί τις προϋποθέσεις να φιλοξενήσει και τις προπονήσεις αλλά και τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων μπάσκετ.
«Υπήρξε μία διαμαρτυρία γιατί στο κλειστό φιλοξενούνται προπονήσεις για τα μικρότερα τμήματα των συλλόγων μπάσκετ. Πιστεύω όμως ότι το νέο κλειστό μπορεί να φιλοξενήσει συνολικά το άθλημα του μπάσκετ, και για τις προπονήσεις και για τις επίσημες υποχρεώσεις. Θα δώσει μεγάλη «ανάσα» στην πόλη, που έχει ανάγκη ακόμη περισσότερους αθλητικούς χώρους», σημείωσε ο κ. Καραμπίνας.
anex.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Αντίστροφη μέτρηση για το νέο Κλειστό των Ιωαννίνων
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 370592447307006192
Σχόλια
item