Άρτα: Δράσεις του Δήμου Αρταίων για τις ευάλωτες Κοινωνικές ομάδες

Άρτα: Δράσεις του Δήμου Αρταίων για τις ευάλωτες Κοινωνικές ομάδες

Γεύμα αγάπης για 40 άπορες οικογένειες της περιοχής διοργάνωσε σήμερα το μεσημέρι ο Δήμος Αρταίων. 

Πρόκειται για μια κίνηση που γίνεται για πρώτη φορά και στόχο έχει να προσφέρει μια στιγμή χαλάρωσης, μέσα στις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς σε αυτές τις οικογένειες.

Στο γεύμα αγάπης παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ.κ. Καλλίνικος, η Αντιδήμαρχος Αρταίων Άννα...Κουτρούμπα, στελέχη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου, όπου μοιράστηκαν νωπά τρόφιμα, αλλά και δώρα στα παιδιά.


Παράλληλα, το μεσημέρι ο Δήμαρχος παρέδωσε στους Προέδρους έξι συλλόγων της περιοχής δωροεπιταγές από τα Super Market «Αγγέλης» και «Σκλαβενίτης» για να στηρίξουν άπορες οικογένειες-μέλη τους. 


Οι δωροεπιταγές μοιράστηκαν στους Προέδρους του Ερυθρού Σταυρού Νομού Άρτας Γεώργιο Βασιλείου, στον Πρόεδρο του Συλλόγου Πολυτέκνων Νομού Άρτας  Ευάγγελο Παπαμιχαήλ, στον Πρόεδρο του Συλλόγου ΑμεΑ Άρτας Γιώργο Μάλλιο, στην Πρόεδρο του Συλλόγου Μονογονεϊκών Οικογενειών Άρτας Φαίδρα Μητσινιάρου, στην Πρόεδρο του Συλλόγου Αλληλεγγύης Αρτινών Γυναικών Παναγιώτα Μασίνα και στον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Τριτέκνων Άρτας Γεώργιο Κοτόρο.

Στο μεταξύ, χορηγήθηκε έκτακτο χριστουγεννιάτικο επίδομα  σε 232  συμπολίτες μας, έχουν διανεμηθεί τρόφιμα από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ, ενώ τρόφιμα προσέφεραν για τις ανάγκες της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αρταίων ο Σύλλογος Κρεοπωλών Άρτας, το Κρεοπωλείο ΓΙΟΛΔΑΣΗΣ, οι εταιρίες ΤΕΜΕΤΕΡΟΝ Α.Ε., ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, ΑΓΓΕΛΗΣ, ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΩΤΗΣ, AGRINO και τα ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΝΕΖΑΣ.


Ο Δήμος Αρταίων ευχαριστεί θερμά όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και προσέφεραν τρόφιμα για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες της περιοχής μας.


epirusgate.blogspot.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Δράσεις του Δήμου Αρταίων για τις ευάλωτες Κοινωνικές ομάδες
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 3372822663460175457
item