Μιχελογιαννάκης: Αδικαιολογήτως απών, δεν έστειλε ούτε επιστολική ψήφο Μιχελογιαννάκης: Αδικαιολογήτως απών, δεν έστειλε ούτε επιστολική ψήφο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μιχελογιαννάκης: Αδικαιολογήτως απών, δεν έστειλε ούτε επιστολική ψήφο

Μιχελογιαννάκης: Αδικαιολογήτως απών, δεν έστειλε ούτε επιστολική ψήφο

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε ζητήσει την απόσυρση της τροπολογίας γιατί ακυρώνει το DNA του κόμματος.

Αδικαιολογήτως απών χρεώθηκε ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης, αφού δεν εμφανίστηκε στην ψηφοφορία, αλλά δεν έστειλε και επιστολική ψήφο. 

Νωρίτερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε ζητήσει την απόσυρση της τροπολογίας για τις διώξεις όσων εμποδίζουν την διεξαγωγή πλειστηριασμών καλώντας παράλληλα την κυβέρνηση να φέρει ρύθμιση για την απόλυτη προστασία της πρώτης κατοικίας.

Ο βουλευτής του κυβερνητικού κόμματος υποστήριξε ότι η επίμαχη τροπολογία ακυρώνει το DNA της ιδεολογίας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αναφορικά με την αυτεπάγγελτη ποινική δίωξη για όσους ασκούν βία δεν το συζητά κανείς» είπε αρχικά για να προσθέσει «Όμως για όσους εισέρχονται σε χώρους πλειστηριασμών διακόπτοντας την ομαλή διεξαγωγή σας θερμοπαρακαλώ κύριε υπουργέ να το πάρουμε πίσω. 

Γιατί ο πλειστηριασμός θέλει νομοθεσία στην προστασία και σε καμία περίπτωση το ιστορικό DNA του ΣΥΡΙΖΑ δεν αφήνει περιθώρια για ποινικοποίηση λαϊκών κινητοποιήσεων».

Να σημειωθεί ότι ο κ. Μιχελογιαννάκης ανήκει στην λεγόμενη «πασοκογενή» τάση του ΣΥΡΙΖΑ και πως εως αυτή την στιγμή είναι ο πρώτος βουλευτής του κυβερνητικού κόμματος που εκφράζει δημοσίως στην Ολομέλεια την διαφωνία του για την προωθούμενη ρύθμιση 
Epirusblog Gr
5 of 5
Μιχελογιαννάκης: Αδικαιολογήτως απών, δεν έστειλε ούτε επιστολική ψήφο
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 6811384720436140012
Σχόλια
item