Γιάννενα: Με Επιτυχία Πραγματοποιήθηκε Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar Των Μαθητών Των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ Γιάννενα: Με Επιτυχία Πραγματοποιήθηκε Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar Των Μαθητών Των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Με Επιτυχία Πραγματοποιήθηκε Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar Των Μαθητών Των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ

Γιάννενα: Με Επιτυχία Πραγματοποιήθηκε Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar Των Μαθητών Των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το χριστουγεννιάτικο bazaar των μαθητών των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017 το χριστουγεννιάτικο bazaar αγάπης και κοινωνικής προσφοράς των μαθητών των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ. 


Από τις 17:30 ως τις 21.00 ο πεζόδρομος της Μιχαήλ Αγγέλου φόρεσε τα γιορτινά του και πλημμύρισε από χαμόγελα, γιορτινή διάθεση, αλληλεγγύη, χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια, δώρα, ευχές, κάλαντα, μουσικές και λιχουδιές! 

Οι συμπολίτες μας θαύμασαν στους πάγκους του bazaar τις δημιουργίες των μαθητών και διάλεξαν τα δώρα τους, συνεισφέροντας στο σκοπό της φετινής διοργάνωσης, που ήταν η ενίσχυση των συσσιτίων των απόρων της Ενορίας Περιβλέπτου. 

Οι σπουδαστές του τμήματος Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής του ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ Ι.Ε.Κ. ΓΙΑΤΣΟΣ που συμμετείχαν στη φετινή διοργάνωση, παρασκεύαζαν και κερνούσαν τους διερχόμενους παραδοσιακούς λουκουμάδες, ενώ στο πλαίσιο της Δράσης: «Γίνε Σπουδαστής» που υλοποιεί το Ιδιωτικό Ι.Ε.Κ. της πόλης μας, υπήρχε η δυνατότητα συμμετοχής σε κλήρωση με δώρα υποτροφίες σπουδών και φορητό Η/Υ.

Τα Εκπαιδευτήρια ΓΕΝΕΣΙΣ ευχαριστούν τον Δήμο Ιωαννιτών για τη στήριξή του και ιδιαίτερα τον αντιδήμαρχο Ποιότητας Ζωής και Τουρισμού, κ. Νικόλαο Γκόλα για την προσωπική συμβολή του στη φετινή διοργάνωση. 

Επίσης ευχαριστούν το “Studio BEATNIK” για την τεχνική υποστήριξη που παρείχε και τη μπάντα “AfroSugar”.

Οι φετινές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις κορυφώνονται την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου με τη χριστουγεννιάτικη γιορτή, που θα πραγματοποιηθεί από τους μαθητές του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου, στις 19:30 στο χώρο εκδηλώσεων "STAGE" στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο.

epirus-tv-news.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Με Επιτυχία Πραγματοποιήθηκε Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar Των Μαθητών Των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 7747218812273948009
Σχόλια
item