Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017 Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

 Κοινωνικότητα. 

ΚΡΙΟΣ ♈

Γενικά
Ο Άρης στον Σκορπιό ανοίγει ένα νέο ελπιδοφόρο κεφάλαιο στα οικονομικά σου, έστω κι αν, μέχρι να πετύχεις τον στόχο σου, υπάρξουν αρκετές παλινδρομήσεις ή «ήττες» που θα σε προβληματίσουν. Παράλληλα, το τρίγωνο Ήλιου-Δήμητρας λειτουργεί επιβοηθητικά, ως προς τις δημόσιες σχέσεις σου, που αποκτούν μια πιο «λαμπερή» διάσταση, ενώ ίσως διακριθεί ή βραβευθεί κι ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Επιπλέον, μπορεί να υπάρξει μια σημαίνουσα επαφή με άτομο ή φορέα του εξωτερικού.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, θα σου δοθεί η ευκαιρία για μια γνωριμία, η οποία μπορεί να σου προσφέρει πολλαπλά οφέλη, ακόμη κι αν μείνει στο επίπεδο ενός απλού φλερτ. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε απλά φρόντισε, ώστε να κρατήσεις τις σωστές αποστάσεις για να μην παρεξηγηθείς.

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά

Το πέρασμα του Άρη στον Σκορπιό, μπορεί να συνδυαστεί με «αναταράξεις» στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, αλλά μη βιαστείς να αντιδράσεις «εν θερμώ» σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά. Ίσως πάλι να συνάψεις μια αποτελεσματική συνεργασία μικρής διάρκειας. Παράλληλα, το τρίγωνο Ήλιου-Δήμητρας δίνει το έναυσμα για τη διευθέτηση θεμάτων σχετικών με το σπίτι ή την οικογένειά σου, ενώ δεν αποκλείεται να συμβάλλει θετικά και στα οικονομικά σου. Επιπλέον, μπορεί να προβείς σε μια περιουσιακή ρύθμιση.
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να αναστατωθείς τόσο από κάποιον «γλυκό πειρασμό», ώστε να… αθετήσεις μονομιάς τις δεσμεύσεις σου! Αν πάλι είσαι μόνος/η, ίσως να έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο, που είναι μεν γοητευτικό, αλλά έχει και τις απαιτήσεις του.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά

Ο Άρης στον Σκορπιό δεν επιτρέπει πλέον αμέλειες ή επιπολαιότητες σε ζητήματα που αφορούν στην υγεία σου, μπορείς όμως να επικεντρωθείς σε ένα εντατικό πρόγραμμα διατροφής, που θα έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Παράλληλα, το τρίγωνο Ήλιου-Δήμητρας σε καλεί να δημοσιοποιήσεις ιδέες ή σχέδια που κρατούσες «στο συρτάρι». Σε αυτό μπορεί να συμβάλλει κι ένα άτομο που σε υποστηρίζει κι έχει τις κατάλληλες «άκρες» για να προωθηθούν. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις μια κρίσιμη πληροφορία.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, οι προτάσεις δε θα σου λείψουν, αλλά φαίνεται ότι στο σύνολό τους μοιάζουν περισσότερο με... συνεργασίας, κάτι που σίγουρα δεν σε καλύπτει συναισθηματικά. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μπορείς να συζητήσεις άφοβα με τον/την σύντροφο σου ένα ανάλογο θέμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά

Το πέρασμα του Άρη στον Σκορπιό, ανεξάρτητα από τα συναισθηματικά «πάνω- κάτω», που θα σου φέρει το επόμενο διάστημα, θα συμβάλλει στην εντατική ενασχόλησή σου με κάτι που σε «γεμίζει». Στα πλην πάντως της υπόθεσης είναι τα «ντράβαλα» με αγαπημένα σου πρόσωπα. Παράλληλα, φαίνεται πως έφτασε η στιγμή να εκμεταλλευτείς τις «άκρες» που διαθέτεις, ώστε να ωφεληθείς ή να κερδίσεις περισσότερα. Μάλιστα, με την συνδρομή του τριγώνου Ήλιου-Δήμητρας μπορεί να πετύχεις πολλά μέσα από μια διαπραγμάτευση.
Ερωτικά
Ο Άρης σηματοδοτεί την έναρξη μιας «νέας εποχής» στην προσωπική σου ζωή, η οποία εμπεριέχει μεγαλύτερο πάθος αλλά και καταστάσεις ζήλειας. Κι αν μεν είσαι μόνος/η σου. τότε καλό «κυνήγι», αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μάλλον θα σε «φάει» η αμφιβολία!

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Με την είσοδο του Άρη στον Σκορπιό καλείσαι να επικεντρωθείς στα του οίκου σου, αφού ενδέχεται να προκύψουν ποικίλες εντάσεις και επείγοντα περιστατικά, έχοντας ωστόσο την βεβαιότητα πως ό,τι κι αν «στραβώσει», θα επιλυθεί σύντομα γι’ αυτό μην «τα πάρεις στο κρανίο»! Παράλληλα, το τρίγωνο Ήλιου-Δήμητρας αναδεικνύει το έργο και την προσωπικότητά σου. Επιπλέον, σε «εφοδιάζει» με τα «κονέ» που χρειάζεσαι και κατ’ επέκταση με λύσεις σε πολλά θέματα που αδυνατούσες να διεκπεραιώσεις από μόνος/η σου.
Ερωτικά
Το να βρίσκεσαι κοντά σε σημαίνοντα πρόσωπα είναι κάτι που… ποτέ δεν σε άφηνε αδιάφορο/η και τώρα φαίνεται πως θα έχεις την ευκαιρία να βρεις «τον άνθρωπό σου» μέσα σε μια κοινωνική εκδήλωση, όπου το τιμώμενο πρόσωπο μπορεί να είσαι κι εσύ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Το πέρασμα του Άρη στον Σκορπιό τονίζει οτιδήποτε σχετίζεται με την επιμόρφωσή σου και ίσως έχεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις έναν κύκλο σπουδών ή να βελτιώσεις την τεχνική κατάρτισή σου. Επιπλέον, μπορεί να εντατικοποιήσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, φρόντισε ωστόσο να μην αναλωθείς σε «αψιμαχίες». Παράλληλα, το τρίγωνο Ήλιου-Δήμητρας θα συμβάλλει στην αποκάλυψη μυστικών γύρω από προσωπικά και οικογενειακά θέματα, ενώ σου δίνει και το έναυσμα για να ρυθμίσεις μια περιουσιακή υπόθεσή σου.
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν αποκλείεται να «σε ζώσουν τα φίδια» από κάποιες «ύποπτες» κινήσεις που θα πέσουν στην αντίληψή σου. Αν όμως είσαι διαθέσιμος/η, ίσως να είσαι εσύ που θα μπλεχτείς σε ξένα... λημέρια, γι’ αυτό «μην κρίνεις, ίνα μην κριθείς»!

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Η είσοδος του Άρη στον Σκορπιό τείνει να αλλάξει το «τοπίο» στα οικονομικά σου, μέσα από διαδοχικές διεκδικήσεις ή πρωτοβουλίες απέναντι σε ισχυρούς ανταγωνιστές. Παράλληλα, με το τρίγωνο Ήλιου-Δήμητρας, ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, είτε μεσολαβώντας εκεί που πρέπει είτε δίνοντάς σου μια ιδέα που θα ξεμπλοκάρει την δημιουργικότητά σου. Επιπλέον, μπορεί να τιμηθείς για την προσφορά σου σε έναν συλλογικό φορέα ή ένα ίδρυμα.
Ερωτικά
Ο «φόβος της μοναξιάς» ίσως να σε οδηγήσει σε λάθος δρόμο, αφού μπορεί να ενδώσεις σε ένα πρόσωπο που ούτε σου ταιριάζει, ούτε και σε εκτιμά. Μην ξεγελαστείς λοιπόν από την επικοινωνιακή πολιτική του, που θα αλλάξει, μόλις πετύχει τον στόχο του

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιό σου, αναμένεται να σε ρίξει στον «στίβο» της ζωής, προκειμένου να πετύχεις άμεσα και γρήγορα τους στόχους σου. Ίσως μάλιστα να έχεις και μια «καταπληκτική» έμπνευση της στιγμής! Από την άλλη πλευρά όμως, είναι εύκολο να πέσεις θύμα μιας εμμονής σου. Παράλληλα, το τρίγωνο Ήλιου-Δήμητρας σε καλεί να προσανατολιστείς στην διάδοση του έργου και των στόχων σου, προσεγγίζοντας άτομα που κατέχουν υψηλές θέσεις. Επιπλέον, θα βρεις την οικονομική υποστήριξηπου αναζητάς.
Ερωτικά
Την ίδια στιγμή που η Αφροδίτη στον Τοξότη ευνοεί μια σχέση, η οποία θα σου προσφέρει ευκολίες και απολαύσεις, ο Άρης σε ωθεί να επιλέξεις μια… άλλη που σίγουρα είναι πιο «αισθησιακή», αλλά σε κάθε περίπτωση η εμπιστοσύνη λάμπει διά της... απουσίας της!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά

Με την είσοδο του Άρη στον Σκορπιό οφείλεις να γίνεις πιο άμεσος/η στην αντιμετώπιση θεμάτων σχετικά με την υγεία και τη διατροφή σου, ενώ καλό είναι να φυλάξεις και τα νώτα σου από ύπουλες ενέργειες. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Ήλιου-Δήμητρας ευνοεί τα ταξίδια και τις πνευματικές αναζητήσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις και μια χρήσιμη πληροφορία ή είδηση. Ανάλογα θετικές όμως μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε οποιοδήποτε νομικό θέμα σε απασχολεί, ιδιαίτερα αν αναζητάς έναν τρόπο συμβιβασμού.
Ερωτικά
Σε μια ημέρα που όλα είναι ανοικτά, έχεις κάθε λόγο να αισιοδοξείς για μια αισθηματική περιπέτεια, με πολλές ευχάριστες πτυχές αλλά και να… ανησυχείς για ενδεχόμενες παγίδες που κρύβονται πίσω από γοητευτικές μεν, όσο και «ασαφείς» καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά

Με τον Άρη να βρίσκεται πλέον στον Σκορπιό, η δυναμική του μετατοπίζεται στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, όπου αναμένονται ενδιαφέρουσες καταστάσεις, ανεξάρτητα με το αν σου αρέσουν ή όχι! Επιπλέον, ίσως νιώσεις την επιθυμία να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια. Παράλληλα, το τρίγωνο Ήλιου-Δήμητρας σου προσφέρει ικανοποιητικές λύσεις σε ένα οικονομικό ή επαγγελματικό ζήτημα κι αν σκέφτεσαι να ζητήσεις κάποια μεσολάβηση ή να προβείς σε μια ρύθμιση-συμφωνία, είσαι στο σωστό timing.
Ερωτικά
Κάποιος/α μπορεί να σε «πείσει» ότι αξίζει μια ευκαιρία στη ζωή σου, χωρίς όμως να δημοσιοποιήσετε τη σχέση σας. Ίσως βέβαια αυτό να εξυπηρετεί κι εσένα, αλλά πρόσεξε μήπως, ύστερα από ό,τι γίνει, η κατάληξη θα είναι ένα μικρό… σκάνδαλο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά

Η είσοδος του Άρη στον Σκορπιό δίνει νέα ώθηση στις φιλοδοξίες σου, καλό είναι όμως να έχεις ξεκαθαρίσει μέσα στο μυαλό σου τι ακριβώς ζητάς, αλλιώς μπορεί να άγεσαι και να φέρεσαι από παρορμήσεις της στιγμής. Παράλληλα, το τρίγωνο Ήλιου-Δήμητρας ενδέχεται να συμβάλλει σε μια επωφελή συνεργασία, έστω κι αν χρειαστεί να «κάνεις σκόντο» σε μερικά από τα προαπαιτούμενά σου. Επιπλέον, είναι η κατάλληλη στιγμή για να μοιραστείς με φίλους/ες και ομοϊδεάτες τις σκέψεις σου, αφού θα βρεις μεγάλη ανταπόκριση.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, τότε σίγουρα θα βρεθείς σε ένα ευχάριστο δίλημμα. Αν πάλι επιδιώκεις να επισημοποιήσεις μια σχέση, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να το πράξεις, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει μια ανάλογη πρόταση από την «άλλη πλευρά».

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Με την είσοδο του Άρη στον Σκορπιό, η καθημερινότητά σου αποκτά πλέον έναν έντονα επικοινωνιακό χαρακτήρα, αυτό όμως μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα αν δημοσιοποιηθούν πράγματα που θα προτιμούσες να παραμείνουν μυστικά. Παράλληλα, το τρίγωνο Ήλιου-Δήμητρας σε βοηθά να ρυθμίσεις επ’ ωφελεία σου επαγγελματικά και εργασιακά ζητήματα ή απλά να απαλλαγείς από κάποιες έγνοιες, ύστερα από διαπραγματεύσεις. Επιπλέον, θα εισπράξεις τα εύσημα για τη βελτίωση της δημόσιας εικόνας σου.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, το βασικό πρόβλημά σου είναι η αβεβαιότητα ως προς τις προθέσεις ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει, αλλά δεν έχεις παρά να ρωτήσεις για να μάθεις! Κι επειδή η απάντηση που θα λάβεις θα είναι ενθαρρυντική, κάνε αυτό που «λέει» η καρδιά σου
astrology.gr

Epirusblog Gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017
Epirusblog Gr
5 of 5
ζώδια 8543144031483288006
Σχόλια
item