Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Διάλειμμα ξεγνοιασιάς.

ΚΡΙΟΣ ♈


Γενικά

Παρά τα εμπόδια που σου φέρνει ο Κρόνος στον Τοξότη, η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο σε καλεί να ξεχάσεις για λίγο τις έγνοιες και τα προβλήματά σου, που έτσι κι αλλιώς δεν τελειώνουν ποτέ. Ίσως, μάλιστα, ταξιδέψεις ή λάβεις μια ευχάριστη είδηση. Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό σε κάνει να βλέπεις πιο αισιόδοξα το οικονομικό σου μέλλον, αφού πέρα από τα λόγια, μπορεί όντως να συμβάλλει σε μια άμεση αύξηση των εσόδων σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να προβείς σε κάποιες αγορές που θα σε κάνουν να νιώσεις πιο άνετα με τον εαυτό σου.

ΕρωτικάΑν είσαι μόνος/η, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να αναζητήσεις ταίρισε ένα ταξίδι ή μέσα από τη χρήση του διαδικτύου. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως ήρθε η στιγμή να την ανανεώσεις, μέσα από απλές καθημερινές δράσεις ή μια εκδρομή.

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά

Ο Δίας στον Σκορπιό ευνοεί τις συνεργασίες σου κι αν δυσκολεύεσαι να κάνεις κάτι μόνος/η σου, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να εναποθέσεις τις ελπίδες σου σε άλλους/ες, που όχι μόνον θα σε βγάλουν από το όποιο αδιέξοδο, αλλά θα σου προσφέρουν και επιπλέον προοπτικές. Όσο για τις οικονομικές πιέσεις που δέχεσαι εξ αιτίας του Κρόνου στον Τοξότη, έχουν κι αυτές την απάντησή τους, μέσα από κεράσματα, δώρα και έξτρα παροχές που θα σου φέρει η Αφροδίτη. Παράλληλα, η ημέρα προσφέρεται για να ξεσκάσεις και να διασκεδάσεις.

ΕρωτικάΊσως σου γίνει μια ενδιαφέρουσα «κρούση», η οποία τουλάχιστον θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλύτερα. Μπορεί μάλιστα να έχεις και μια όμορφη σεξουαλική εμπειρία. Από εκεί και ύστερα βέβαια, όσον αφορά στην εξέλιξη της γνωριμίας σου, εσύ είσαι που «κρατάς και το πεπόνι και το μαχαίρι»!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά

Όσο κι αν ο Κρόνος απέναντί σου υψώνει απαγορευτικό στις επιθυμίες και τα σχέδιά σου, η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο σου θυμίζει ότι «υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια»! Επωφελήσου, λοιπόν, από τις εναλλακτικές που βρίσκονται στη διάθεσή σου. Παράλληλα, με τον Δία στον Σκορπιό οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να «στήσεις» μια δουλειά και να βρεις πρόσωπα, με τα οποία θα μπορούσες να έχεις μια γόνιμη συνεργασία. Μη χάσεις, λοιπόν, την ευκαιρία για να βάλεις μπροστά ιδέες και σχέδια ή να αναζητήσεις στηρίγματα.

ΕρωτικάΗ Αφροδίτη σε φέρνει πιο κοντά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει κι αν πραγματικά το επιθυμείς μπορείτε να αποκτήσετε μια στενότερη σχέση. Αν πάλι είσαι ήδη σε μία, δεν έχεις παρά να την ανανεώσεις, μέσα από δράσεις που προσφέρουν αμοιβαία ευχαρίστηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά

Ναι μεν ο Κρόνος στον Τοξότη καθυστερεί ή μπλοκάρει τις εξελίξεις στα εργασιακά σου, από την άλλη πλευρά όμως, η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο σου δίνει τη δυνατότητα να ξεκουραστείς, μακριά από άγχη και σκοτούρες ή να αξιοποιήσεις τις εναλλακτικές σου. Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιόμπορεί να σε αναζωογονήσει μέσα από παιχνίδια και δημιουργικές δράσεις, εξυπηρετώντας συνάμα και τις πιο «ωφελιμιστικές» αναζητήσεις σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να χαρείς από τις εξελίξεις στη ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου.

ΕρωτικάΣήμερα, είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο που πέρα από την οικονομική ισχύ που διαθέτει, τρέφει για σένα τα καλύτερα συναισθήματα. Ίσως μάλιστα όλα αυτά να γίνουν

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά

Ο Δίας στον Σκορπιό ευνοεί τα σχέδιά σου, είτε σκοπεύεις να επεκτείνεις τη δράση σου είτε απλά να διασκεδάσεις, αφήνοντας κατά μέρος όλα αυτά που σε πιέζουν και σε στενοχωρούν στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρξει μια γενική πρόοδος σε υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένειά σου, ενώ η ημέρα προσφέρεται και για ένα γλέντι ή πάρτι. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Τοξότη σε καλεί να διευρύνεις τις προσωπικές και συναισθηματικές επιλογές σου, ώστε να μην εξαρτάσαι από ένα και μόνο πρόσωπο.

ΕρωτικάΗ ζωή σου προσφέρει απλόχερα τις ευκαιρίες της κι αν είσαι μόνος/η, θα βρεθείς στην ευχάριστη θέση να διαλέξεις ανάμεσα στο καλό και το… καλύτερο! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως δυσκολευτείς να κρατήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε αυτό που θέλεις κι εκείνο που απαιτεί το savoir vivre.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά

Η Αφροδίτη στον Τοξότη σε φέρνει πιο κοντά με τους οικείους σου, ίσως μάλιστα να διευθετηθούν ζητήματα που στο αμέσως προηγούμενο διάστημα αποδείχτηκαν «ακανθώδη». Επιπλέον, είναι πιθανό να διακοσμήσεις τον χώρο σου. Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό μπορεί να σε βοηθήσει να λύσεις ένα σημαντικό πρόβλημά σου, ύστερα από τη μεσολάβηση ενός συγγενή ή ενός γνωστού. Αν μάλιστα χρειάζεσαι οτιδήποτε σχετικό με την επικοινωνία ή τις μετακινήσεις σου, δεν αποκλείεται να το αποκτήσεις με καλούς όρους ή να σου χαριστεί.

ΕρωτικάΤο κλίμα βελτιώνεται ακόμη περισσότερο κι αν είσαι μόνος/η, δεν έχεις παρά να κάνεις μια «βολιδοσκόπηση», που απ’ ό,τι φαίνεται θα σε δικαιώσει. Αν, πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε απλά «φτιάξε ατμόσφαιρα» και διασκέδασε το με το ταίρι σου!

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά

Κόντρα στα αυξημένα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις που σου επιβάλλει ο Κρόνος στον Τοξότηη Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο ενισχύει τις πιθανότητες για ένα ευχάριστο ταξίδι, ενώ σε παροτρύνει να προμηθευτείς ρούχα και αξεσουάρ που θα σε κάνουν να νιώσεις άνετα με τον εαυτό σου. Παράλληλα, με τη συνδρομή του Δία στον Σκορπιό, τα οικονομικά σου βελτιώνονται ή τουλάχιστον υπάρχουν ενθαρρυντικά μηνύματα για τη συνέχεια. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να βιαστείς να ξοδευτείς, αφού κάποια πράγματα θα σου χαριστούν.

ΕρωτικάΣήμερα, μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο το οποίο σου αρέσει, αλλά διαθέτει και αρκετά πρακτικά προσόντα. Κι αν θες πραγματικά να «ξεκλειδώσεις» την καρδιά του, θα πρέπει πρώτα να δείξεις ότι μπορείς να προσφέρεις κι εσύ τις υπηρεσίες σου, όποτε τις χρειάζεται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά


Ο Δίας στο ζώδιό σου σε κάνει πιο κοινωνικό/η και συμβάλλει, ώστε να πετύχεις πιο εύκολα τους στόχους σου, με τη βοήθεια της τύχης. Μη διστάσεις, λοιπόν, να τολμήσεις εκεί που οι άλλοι δεν μπορούν. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να βρεις τις κατάλληλες «άκρες», προκειμένου να απαλλαγείς από οικονομικά άγχη κι αβεβαιότητες. Ίσως μάλιστα να αποκτήσεις κάτι που θέλεις ή να αποκομίσεις ένα σημαντικό κέρδος. Κι αν είναι να προσέξεις κάτι, ξεκίνα από τη… δίαιτά σου, αφού είναι πολύ εύκολο να «φορτωθείς» με παραπανίσια κιλά!
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, δεν έχεις παρά να «βγεις από το καβούκι σου», αφού εκεί… έξω σε περιμένει μια νέα γνωριμία! Τα δεδομένα μάλιστα θα σε κάνουν να ελπίζεις σε κάτι «σούπερ», καλό είναι όμως να απολαύσεις τα όσα σου προσφέρονται κι ύστερα βλέπεις…

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου αναδεικνύει τα προσόντα σου και σε κάνει πολύ πιο συμπαθή στους άλλους. Επιπλέον, σε καλεί να «ξανοιχτείς» σε νέες δραστηριότητες, προσπερνώντας τους δισταγμούς και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης που σου φέρνει ο Κρόνος, χωρίς ωστόσο να «εξοκείλεις» με καταχρήσεις, αφού τότε μπορεί όντως να «το πληρώσεις». Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό ενδέχεται να σου αποκαλύψει κάποιες πληροφορίες, που είτε θα σε βοηθήσουν να παρακάμψεις εμπόδια είτε απλά θα σε… γλιτώσουν από επερχόμενους «μπελάδες».

ΕρωτικάΜε την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, η γοητεία σου κορυφώνεται κι αν είσαι μόνος/η, το πιθανότερο είναι να συναντήσεις ένα πρόσωπο, σε καθεστώς μάλιστα μυστικότητας. Αλλά κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, αναμένεται να καλοπεράσεις από όλες τις απόψεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά

Ο Δίας στον Σκορπιό προάγει την κοινωνική ζωή και τις φιλίες σου, επισημαίνοντάς σου ότι μερικά πράγματα μπορεί να γίνουν πιο εύκολα, με τη συνδρομή των άλλων. Αν, λοιπόν, αντιμετωπίζεις πιέσεις, αντί να βασανίζεσαι μόνος/η σου και να «στύβεις» το μυαλό σου για μια λύση, δημοσιοποίησε το θέμα σου και δε θα χάσεις. Ίσως μάλιστα να βρεις και το «φάρμακο» για τις καταθλιπτικές τάσεις που σε πολιορκούν το τελευταίο διάστημα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Τοξότη μπορεί να σου αποκαλύψει μυστικά για τις διαπροσωπικές σχέσεις σου.

ΕρωτικάΤο να ρισκάρεις με ένα πρόσωπο που δεν ξέρεις καν «από πού κρατά η σκούφια του» δεν είναι βέβαια και ό,τι το ασφαλέστερο, αλλά σε πρώτη φάση φαίνεται ότι δεν θα έχεις πρόβλημα. Απλά, η περιπέτειά σου έχει μια, όχι και τόσο μακρινή, ημερομηνία λήξης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά

Ο Δίας στον Σκορπιό σου προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να αναδείξεις τη δουλειά σου, αποκομίζοντας, πέρα από τις θετικές εντυπώσεις, και σημαντικά οικονομικά οφέλη. Μπορείς, ακόμη, να αναζητήσεις τη βοήθεια ενός ισχυρού παράγοντα, αφού στην παρούσα φάση θα λάβεις την υποστήριξη που ζητάς. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Τοξότη σε καλεί να «ξανοιχτείς» κοινωνικά και να εμπλουτίσεις τον κύκλο των γνωριμιών σου με πρόσωπα που δε σε πιέζουν και απέναντι στα οποία δεν έχεις καμία υποχρέωση.

ΕρωτικάΜε τη συμβολή σου κάποιοι φίλοι ή γνωστοί μπορεί να πάψουν να νιώθουν… τόσο μόνοι! Ανάλογα οφέλη όμως ενδέχεται να αποκομίσεις κι εσύ, μέσα από παρέες ή συμμετέχοντας σε μια κοινωνική εκδήλωση, οπότε αν είσαι μόνος/η, αξιοποίησε τις ευκαιρίες που σου δίνονται.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά

Παρά τις… ενστάσεις του Κρόνου στον Τοξότη, που σε θέλει προσηλωμένο/η στα καθήκοντά σου, η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο σου θυμίζει ότι υπάρχουν και εύκολοι τρόποι για να πετύχεις τους στόχους σου. Χαλάρωσε λοιπόν και αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στη διασκέδαση και τον καλλωπισμό σου. Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό σε καλεί να… ρίξεις μια ματιά στον «έξω κόσμο», αφού από εκεί θα αντλήσεις περισσότερες βοήθειες. Επιπλέον, ευνοούνται τα ταξίδια και οι σπουδές, ενώ μπορεί να αποκτήσεις κι ένα μέσο επικοινωνίας.

ΕρωτικάΜε την Αφροδίτη στον 10ο φυσικό οίκο σου, οι ευκαιρίες δεν θα σου λείψουν αλλά με δεδομένο το ότι όλα «παίζονται» σε επίπεδο εντυπώσεων, φαίνεται κάπως δύσκολο να καταλήξεις σε κάτι το οριστικό. Αν όμως ακολουθήσεις τον δρόμο της καρδιάς σου, τότε στην πορεία θα δικαιωθείς!
astrology.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017
epirusblog.gr
5 of 5
ζώδια 6278552711846998022
item