Πρέβεζα: Με βραβεία, επαίνους και κάλαντα η χριστουγεννιάτικη γιορτή του 4ου Γυμνασίου Πρέβεζας Πρέβεζα: Με βραβεία, επαίνους και κάλαντα η χριστουγεννιάτικη γιορτή του 4ου Γυμνασίου Πρέβεζας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Με βραβεία, επαίνους και κάλαντα η χριστουγεννιάτικη γιορτή του 4ου Γυμνασίου Πρέβεζας

Image may contain: 25 people, people smiling, shoes

Το 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας αποχαιρέτισε το 2017 με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών , μαθητών και γονέων , τραγουδώντας κάλαντα από όλη την Ευρώπη και επιβραβεύοντας τους μαθητές που διακρίθηκαν με συνεργατικά έργα και δημιουργικές δραστηριότητες στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος eTwinning. 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων και ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας κ. Στράτου Ιωάννου , ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης , κ. Κωνσταντίνος Καμπουράκης και ο υπεύθυνος σχολικών δραστηριοτήτων, κ. Ευάγγελος Ντάκουλας, εκπαιδευτικοί και γονείς. 

Ο κ. Ιωάννου που παρέδωσε τα βραβεία στους μαθητές , ενώ στην ομιλία του τόνισε ότι «το σημαντικότερο μήνυμα είναι η συμμετοχή των μαθητών σε τέτοιες δραστηριότητες που δίνει και τη δυνατότητα της διάκρισης.

Η επικοινωνία με παιδιά από άλλες χώρες , η ανταλλαγή εμπειριών , η συνεργασία ,αλλά και η δοκιμασία σε δραστηριότητες καινούριες και η φιλία που αναπτύσσεται , όλα αυτά είναι πιο σημαντικά ακόμη και από την ίδια τη διάκρισ. 

Για αυτό θα ήθελα να ενθαρρύνω όλους τους εκπαιδευτικούς του νομού μας να συμμετέχουν σε τέτοια προγράμματα για να επωφελούνται οι μαθητές από όλα τα προαναφερθέντα. 

Πρόκειται για μοναδικές εμπειρίες που χαράζονται στην ψυχή των παιδιών και ανοίγουν ορίζοντες.» Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης , κ. Καμπουράκης και ο υπεύθυνος σχολικών δραστηριοτήτων, κ. Ντάκουλας έδωσαν τις βεβαιώσεις για τις ετικέτες ποιότητας που απέσπασαν τα 2 έργα: "OUT OF THE BOX " και "CHILDREN OUR FUTURE" στους μαθητές. 

Την εκδήλωση πλαισίωσε η χορωδία και η ορχήστρα του σχολείου υπό την καθοδήγηση της μουσικού , κ. Θάλειας Βαγγέλη, ενώ η γιορτή έκλεισε με ευχές από την κ. Βαρβάρα Ζαντραβέλη υπεύθυνη του Ευρωπαϊκού προγράμματος eTwinning για καλές γιορτές και 2018 ευχές για δύναμη, υγεία , δημιουργικότητα !.

Image may contain: 3 people, people standing, shoes and indoor

Image may contain: 15 people, people sitting and indoor

Image may contain: 2 people, people standing and indoor

Πρέβεζα: Με βραβεία, επαίνους και κάλαντα η χριστουγεννιάτικη γιορτή του 4ου Γυμνασίου Πρέβεζας

Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας 
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρέβεζα: Με βραβεία, επαίνους και κάλαντα η χριστουγεννιάτικη γιορτή του 4ου Γυμνασίου Πρέβεζας
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρεβεζα 7250116922521756648
Σχόλια
item