Ξέχνα όσα ήξερες: Τα 4 χαρακτηριστικά που τρελαίνουν τους άντρες είναι αυτά

Ξέχνα όσα ήξερες: Τα 4 χαρακτηριστικά που τρελαίνουν τους άντρες είναι αυτά
Κατά καιρούς βγαίνουν διάφορες έρευνες και ερωτηματολόγια, σχετικά με τα δύο φύλα, και τι είναι αυτό τελικά που γοητεύει τον άντρα στη γυναίκα και τούμπαλιν. 
Και μπορεί συχνά πυκνά να μιλάμε για χαρακτηριστικά της προσωπικότητας, αυτή τη φορά όμως θα μιλήσουμε για εμφάνιση και μάλιστα συγκεκριμένα.
Σύμφωνα λοιπόν με μία νέα έρευνα, στην οποία συμμετείχαν άθελά τους οι χρήστες μεγάλου dating site, και η οποία εξέτασε τα γούστα τους σε ό, τι έχει να κάνει με τις ερωτικές σχέσεις, 4 είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που γοητεύουν τους άντρες περισσότερο σε μία γυναίκα.
  • Οι γυναίκες που δεν είναι ούτε πολύ ψηλές ούτε πολύ κοντές. Γενικότερα θέλουμε μία μέση λύση κάτι το οποίο είναι κατανοητό. Συγκεκριμένα για την Ελλάδα, αυτό μεταφράζεται από το 1,65 μέχρι το 1,70. Είσαι ανάμεσα στα συγκεκριμένα νούμερα; Τότε σίγουρα έχεις την τύχη, και τους άντρες με το μέρος σου. 
  • Οι καστανές. Θα μου πεις τώρα, ότι συνηθίζεις να ποθείς αυτό που σου είναι οικείο. Δεκτόν. Επίσης η συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού έχει καστανά μαλλιά. Βέβαια η έρευνα διεξήχθη συγκριτικά. Με λίγα λόγια, ανάμεσα σε μία καστανή και μία ξανθιά, οι άντρες επέλεξαν την καστανή. Ένας μύθος καταρρέει λοιπόν. 
  • Να έχει ένα φυσιολογικό κορμί. Δεν είμαστε σίγουροι τι ακριβώς σημαίνει αυτό, αλλά οι γυναίκες που διαθέτουν αρμονία στην εμφάνισή τους έχουν σίγουρα περισσότερους θαυμαστές. Προφανώς, αποφεύγεται οτιδήποτε σε υπερβολή, είτε αρνητικό είτε θετικό. Οι λεπτομέρειες να είσαι σίγουρη ότι αγνοούνται (τη χοντρή σου γάμπα δύσκολα θα την προσέξουν).
  • Καστανά μάτια: Ένα σεβαστό 52% θέλει το μάτι καστανό. Κάτι το οποίο σίγουρα σε συμφέρει. Εξάλλου, η μελαγχολία και το μυστήριο στα μάτια, είναι ακαταμάχητα και δυστυχώς τα ανοιχτόχρωμα μάτια δεν πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις. Σύμφωνα με όσα πιστεύουν οι άντρες δηλαδή.
epirusblog.gr
5 of 5
Ξέχνα όσα ήξερες: Τα 4 χαρακτηριστικά που τρελαίνουν τους άντρες είναι αυτά
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 5890070125326099380
item