Άρτα: ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΚΙΝΙΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ - ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ν. ΣΚΟΥΦΑ Άρτα: ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΚΙΝΙΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ - ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ν. ΣΚΟΥΦΑ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΚΙΝΙΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ - ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ν. ΣΚΟΥΦΑ

Άρτα: ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΚΙΝΙΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ - ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ν. ΣΚΟΥΦΑ
Επιστολή, προς τη ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ Άρτας, κοινοποιώντας τη και στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας απέστειλε ο Δήμαρχος Ν. Σκουφά, Ευστάθιος Γιαννούλης, με αφορμή τη διακοπή ρεύματος που σημειώθηκε από την 1-3/12/2017 στην Τ.Κ. Μαρκινιάδας...


Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής:

"Δια του παρόντος σας γνωρίζουμε ότι από την 1-12-2017 έως και 3-12-2017 υπήρξαν διακοπές ρεύματος στην Τοπική Κοινότητα Μαρκινιάδας. Συγκεκριμένα την 1-12-2017 ,ημέρα Παρασκευή, διεκόπη η ηλεκτροδότηση σε όλη την Τοπική Κοινότητα Μαρκινιάδας. Μετά από την παρέλευση αρκετών ωρών, αποκαταστάθηκε το δίκτυο στο χωριό Ζυγός όπου και διεκόπη πάλι το Σάββατο 2-12-2017. Η αποκατάσταση έλαβε για λίγες ώρες, οι διακοπές ρεύματος ήταν διαρκείας και επαναλαμβανόμενες, έως ότου επέλθει πλήρης αποκατάσταση του δικτύου το βράδυ της Κυριακής.

Ως αντιλαμβάνεστε η Τοπική Κοινότητα Μαρκινιάδας η οποία περιλαμβάνει τους οικισμούς Μαρκινιάδας, Διασέλλα, Ζυγό, Μέγκλα και Μελάτες παρέμεινε υπό τρεις συνεχείς ημέρες στο σκοτάδι.  Ιδιαίτερο ήταν το πρόβλημα στην περιοχή της Μέγκλας όπου η διακοπή ρεύματος διήρκεσε 3 συνεχείς ημέρες. Σημειωτέον δε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό στην περιοχή.

Λόγω των συνεχών διαταραχών στην τάση ηλεκτρικού ρεύματος προκλήθηκαν βλάβες σε ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές των κατοίκων. Πέραν τούτου αλλοιώθηκαν τρόφιμα, η κατανάλωση των οποίων καθίσταται επικίνδυνη για την υγεία τους. Δεν θα πρέπει να παραλειφθεί ότι στις ανωτέρω περιοχές κατοικούν άνθρωποι προχωρημένης ηλικίας με σοβαρά προβλήματα υγείας, πολλοί από αυτούς συνδεδεμένοι με ιατρικά μηχανήματα, η μη λειτουργία των οποίων μπορεί να επιφέρει σοβαρά προβλήματα υγείας. Και όλα αυτά συμβαίνουν εν μέσω χειμερινής περιόδου, κατά την οποία οι θερμοκρασίες είναι αρκετά χαμηλές και η θέρμανση απολύτως απαραίτητη.

Επίσης στον οικισμό της Αμφιθέας, ο Δημοτικός φωτισμός λόγω βλάβης της ΔΕΗ δε λειτουργεί πάνω από 15 ημέρες.

Στο Δήμο μας καθημερινά καταφθάνουν αγανακτισμένοι πολίτες , οι οποίοι επιζητούν  την παρέμβασή μας στη Δ.Ε.Η ούτως ώστε να λυθεί οριστικά το ζήτημα αλλά και ταυτόχρονα να αποζημιωθούν για τις βλάβες τις οποίες έχουν υποστεί.

Δυνάμει των ανωτέρω και δια του εγγράφου μας σας καλούμε,  όπως μας γνωρίσετε τα ακριβή αίτια των χρόνιων αυτών προβλημάτων και πέραν τούτου επιθυμούμε την οριστική επίλυση του ζητήματος ούτως ώστε να μην επαναληφθούν στο μέλλον τέτοια φαινόμενα. Άλλως σε κάθε περίπτωση θα προβούμε σε κάθε νόμιμο μέτρο για την προάσπιση των συμφερόντων αλλά και της περιουσίας των δημοτών μας".


taneatismikrospilias24.weebly.com
Epirusblog Gr
5 of 5
Άρτα: ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΚΙΝΙΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ - ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ν. ΣΚΟΥΦΑ
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα 4480604372097864448
Σχόλια
item