Άρτα: «Θοδωρής ετών 33 μχ» των Γ. Ριζόπουλου – Θ. Μπαλωμένου Άρτα: «Θοδωρής ετών 33 μχ» των Γ. Ριζόπουλου – Θ. Μπαλωμένου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: «Θοδωρής ετών 33 μχ» των Γ. Ριζόπουλου – Θ. Μπαλωμένου


Άρτα: «Θοδωρής ετών 33 μχ» των Γ. Ριζόπουλου – Θ. Μπαλωμένου
H νέα κωμωδία του Θεάτρου Έκφραση

Για 2 μόνο παραστάσεις

Στο ΑΘΟΑ Άρτας την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου

Τι κοινό μπορεί να έχει ο Μαζωνάκης με την Εντίθ Πιάφ; Το Θέατρο με το Πολυτεχνείο; Τα μποξεράκια άραγε θα έχουν πάντα πόλεμο με τα στριγκάκια; Η Μυρτώ Κοντοβά... γράφει ποίηση όπως ο Καβάφης; Καίρια τα ερωτήματα (!) και τις απαντήσεις θα δώσει η υπαρξιακή νεανική κωμωδία των Γ. Ριζόπουλου και Θ. Μπαλωμένου «Θοδωρής ετών 33 μχ», η οποία θα παρουσιαστεί για 2 μόνο παραστάσεις στο Θέατρο ΑΘΟΑ την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου και ώρες 6.15 & 9.00 μ.μ.Ο Θοδωρής, στα 33 του, άνεργος μηχανικός στο επάγγελμα, ονειρεύεται ότι απόψε θα ολοκληρώσει το πρώτο του θεατρικό έργο, ότι απόψε θα γοητεύσει την πανέμορφη ηθοποιό/σερβιτόρα Κοραλία, ότι απόψε θα ξεπεράσει το φίλο/alter ego του Ντόριαν, ότι απόψε θα αναμετρηθεί με τους γονείς του και θα αλλάξει επιτέλους τη ζωή του. Όλα αυτά ο Θοδωρής θα τα κάνει απόψε, αρκεί να βγει μέσα από την κουζίνα και να μπει επιτέλους στο πάρτι! Τη σκηνοθεσία υπογράφουν οι Χρήστος Χρήστου και Γεωργία Διακοπούλου, τη μουσική ο Σπύρος Γραμμένος, τα σκηνικά και τον σχεδιασμό φωτισμού ο Γιάννης Κράβαρης, τα κοστούμια η Μαριαλέννα Ζωγάκη. 


Οι χορογραφίες είναι των Φανής Σκεντέρη και Άνιας Ντοτσένκο, το Video Mapping του Κωστή Εμαννουηλίδη, η φωτογράφιση – τρέιλερ του Μενέλαου Συκοβέλη, τα γραφιστικά του Αντώνη Χρήστου. Χειριστής ήχου και φωτισμού ο Γιάννης Παπαγεωργίου. 


Πρωταγωνιστούν οι Ναταλία Μίγδου, Χρήστος Χρήστου, Πέτρος Χριστακόπουλος.


Info

Παραστάσεις:

Τρίτη 26 Δεκεμβρίου

6.15 & 9.00 μ.μ.

Θέατρο ΑΘΟΑ 


Εισιτήρια 12 €, 10€ 

Προπώληση 8€ - Βιβλιοπωλείο Σπύρου – Σκουφά 163
Epirusblog Gr
5 of 5
Άρτα: «Θοδωρής ετών 33 μχ» των Γ. Ριζόπουλου – Θ. Μπαλωμένου
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα 3400177979289128927
Σχόλια
item