Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017 Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Επαφές και γνωριμίες.

ΚΡΙΟΣ ♈ 
ΓενικάΤο τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας προδιαθέτει σε μια ευχάριστη καθημερινότητα, διανθισμένη με παιχνίδια, διασκεδάσεις και καλή παρέα. Επιπλέον, μπορεί να πάρεις μια χαρά ή ικανοποίηση από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ιδιαίτερα σε σχέση με εκείνα που πρέπει να γίνουν ώστε να νιώσεις καλά με τον εαυτό σου. Κι αν νιώθεις κάποιο έλλειμμα στις γνώσεις σου δεν έχεις παρά να καλύψεις το κενό, συμμετέχοντας σε μια επιμορφωτική διαδικασία.
ΕρωτικάΤα καλύτερα για σένα μπορεί να συμβούν κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή μιας εκδρομής κι αν είσαι διαθέσιμος/η, μη διστάσεις να «εξέλθεις»! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να απολαύσεις τις χαρές που σου προσφέρονται μαζί με το ταίρι σου.

ΤΑΥΡΟΣ ♉ 
ΓενικάΤο τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας αυξάνει την αισιοδοξία σου και σε ωθεί να ξοδέψεις κάτι παραπάνω, είτε για να καλύψεις τις ανάγκες σου είτε για να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τους άλλους. Ίσως όμως να λάβεις κι εσύ δώρα ή χρήματα από αγαπημένα πρόσωπα. Παράλληλα βέβαια, με την Σελήνη στους Διδύμους, μπορεί να αποκτήσεις κάποιες έξτρα ανησυχίες για τα οικονομικά σου, αλλά τελικά όλα θα διευθετηθούν χωρίς περαιτέρω συνέπειες. Ίσα-ίσα μάλιστα που μπορεί να έχεις κι ένα αξιοσημείωτο κέρδος, αν ποντάρεις στην τύχη σου.
ΕρωτικάΟ Άρης και ο Δίας σου δίνουν το απόλυτο πλεονέκτημα και, πέρα από τις όποιες… επιπολαιότητές σου, θα γίνει τελικά αυτό που θέλεις. Ωστόσο, είναι πιθανόν να μπεις σε δίλημμα μεταξύ δύο προσώπων, που το ένα σε καλύπτει κυρίως σε κοινωνικό επίπεδο και το άλλο συναισθηματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊ 
ΓενικάΗ Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να βάλεις στο περιθώριο κάθε αρνητικό συναίσθημα, αλλά κυρίως να ελέγξεις την αστάθειά σου, αφού σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να περιφέρεσαι ασκόπως από εδώ κι από εκεί! Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας θα σε βοηθήσει να ξεχάσεις σκοτούρες και βάσανα και να διασκεδάσεις, απολαμβάνοντας την παρέα σου με ενδιαφέροντα πρόσωπα. Ίσως μάλιστα να κάνεις κι ένα μικρό ταξίδι, ακόμη όμως κι αν παραμείνεις «εντός των τειχών», θα έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πολύ κόσμο.
ΕρωτικάΣήμερα, θα συγκεντρώσεις αρκετά κολακευτικά σχόλια, ενώ κι εσύ μπορεί να ανταποδώσεις με χαρά! Έχοντας λοιπόν ένα ουσιαστικό επικοινωνιακό πλεονέκτημα, μπορείς να «παίξεις» κατά το δοκούν, χωρίς όμως να ξεχνάς ότι άλλο είναι το «φαίνεσθαι» κι άλλο το «είναι»!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋ 
ΓενικάΤο τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας ευνοεί τα οικονομικά σου, αλλά και οτιδήποτε συνδέεται με την… καλοπέρασή σου, γι’ αυτό άσε στην άκρη σκοτούρες και βάσανα, δίνοντας προτεραιότητα σε αυτά που σε ευχαριστούν! Επειδή μάλιστα δεν ανήκεις στους τύπους που σπαταλούν τα χρήματά τους, είναι βέβαιο ότι θα συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο για την σωματική και ψυχική σου ευεξία και τελικά να μοιράσεις τον χρόνο σου ανάμεσα στο «μέσα» και το «έξω».
ΕρωτικάΗ μεν Αφροδίτη στον Αιγόκερω μπορεί να σε φέρει πιο κοντά σε ένα πρόσωπο με «κλασικές» αξίες, από την άλλη πλευρά όμως ο Άρηςεπιθυμεί… σφόδρα κάτι πιο «περιπετειώδες» και επειδή αμφότεροι οι πλανήτες έχουν την δυναμική τους, το πιθανότερο είναι να βρεθείς σε δίλημμα.

ΛΕΩΝ ♌ 
ΓενικάΤο τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας μπορεί να συμβάλλει σε όμορφες στιγμές με φίλους/ες, αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και άτομα που διαθέτουν ένα κύρος… αντάξιό σου! Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, είναι πιθανό να χαρείς από μια εξέλιξη στη ζωή τους, ενώ η καλή σου τύχη σε ακολουθεί και στα τυχερά παιχνίδια! Σε ανάλογη κατεύθυνση κινείται και η Σελήνη στους Διδύμους, με μοναδικό «μείον» της την ενδεχόμενη συναναστροφή σου με άτομα που δεν έχουν κάτι ουσιαστικό να επιδείξουν κι εδώ είναι που χρειάζεται ένα «φιλτράρισμα» στις γνωριμίες σου.
ΕρωτικάΚάτι αλλάζει στα προσωπικά σου και είτε πρόκειται για ένα ευχάριστο «σπάσιμο» της ρουτίνας είτε για μια απροσδόκητη εξέλιξη που θα σε προβληματίσει, το βέβαιο είναι πως δεν θα… πλήξεις! Επιπλέον, ίσως λάβεις ένα μήνυμα ερωτικού περιεχομένου από ένα πρόσωπο που βρίσκεται μακριά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍ 
ΓενικάΗ Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να σε φέρει σε επαφή με άτομα διαφορετικής νοοτροπίας που αρχικά ίσως και να σου φανούν «αχώνευτα», στη συνέχεια όμως μπορεί να ανακαλύψεις πως όταν πρόκειται για δουλειά, μπροστά στην αποτελεσματικότητα, οι συμπάθειες έρχονται δεύτερες! Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας θα σε βοηθήσει να… χαρείς το σπίτι σου, αλλά και να βρεις λύσεις σε θέματα υγείας ή διατροφής που τυχόν σε απασχολούν. Επιπλέον, στα εργασιακά σου οι προοπτικές σου είναι εξαιρετικά ευοίωνες.
ΕρωτικάΑν και οι κοινωνικές-επαγγελματικές υποχρεώσεις σου δεν είναι και λίγες, θα βρεις τελικά τον χρόνο να ασχοληθείς και με τα προσωπικά σου και μάλιστα με ιδιαίτερη επιτυχία. Αν όμως ψάχνεις για κάτι περισσότερο από μια ευχάριστη περιπέτεια, τότε καλό είναι να μην κάνεις το «καθοριστικό» βήμα.

ΖΥΓΟΣ ♎ 
ΓενικάΤο τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας προάγει τις δημόσιες σχέσεις σου και σε καλεί να… ξεπορτίσεις. Αν μάλιστα ταξιδέψεις, θα σου προσφερθούν μια σειρά από ευκολίες και ικανοποιήσεις. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις μια ευχάριστη είδηση ή να αποκτήσεις κάτι που διευκολύνει την επικοινωνία σου με τον έξω κόσμο/. Σε ανάλογη κατεύθυνση κινείται και η Σελήνη στους Διδύμους, ίσως μάλιστα να σου δώσει το έναυσμα για να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου σε ποικίλα ζητήματα, συζητώντας και ανταλλάσσοντας απόψεις με άτομα που είναι «στα μέσα και στα έξω»!
ΕρωτικάΣήμερα ίσως βιώσεις τον… απόλυτο διχασμό σε σχέση με τις προτεραιότητές σου, αφού σου παρέχονται πλεονεκτήματα τόσο σε έναν «στενό» κύκλο, όσο και σε ένα ανοικτό κοινωνικό περιβάλλον. Κι ίσως τελικά να μην αντισταθείς στον πειρασμό να απολαύσεις… και τις δύο εκδοχές!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏ 
ΓενικάΤο τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας θα σε ανταμείψει με συγκεκριμένες υποστηρίξεις ή συμμαχίες που θα κάνουν το οικονομικό και επαγγελματικό μέλλον σου να δείχνει πιο φωτεινό. Ίσως μάλιστα να απελευθερωθείς από την άρση κάποιων περιορισμών, που σε ταλαιπωρούσαν μέχρι πρότινος. Επιπλέον, μπορεί να τιμηθείς για το έργο σου ή να γίνει ειδική μνεία στο όνομά σου. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους αναδεικνύει ανάγκες και επιθυμίες που δεν υπήρχαν μέχρι σήμερα, συντελώντας σε μια αναπροσαρμογή της οικονομικής σου πολιτικής.
ΕρωτικάΑν είσαι μόνος/η, έχεις ίσως μια μοναδική ευκαιρία να μπεις σε μια σχέσηπου έχει ουσιαστικές προδιαγραφές… καλοπέρασης, είτε πρόκειται για κάτι νέο είτε για μια επανασύνδεση. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η, πρόσεξε μήπως παρεξηγηθούν κάποιες «ματιές» που ρίχνεις… δεξιά κι αριστερά!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐ 
ΓενικάΤο τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας στρέφει τα βλέμματα όλων επάνω σου, αφού σήμερα διαθέτεις «κάτι» που σε κάνει ξεχωριστό/η! Μπορείς λοιπόν να επωφεληθείς, αποκομίζοντας σημαντικά οφέλη και πλεονεκτήματα, είτε επί προσωπικού είτε στην καριέρα σου. Επιπλέον, η Σελήνη στους Διδύμους σε κάνει ακόμη πιο επικοινωνιακό/η, με… κίνδυνο να αποσπάσαι διαρκώς αλλά το βέβαιο είναι ότι τελικά θα βελτιώσεις τις δημόσιες σχέσεις σου. Παράλληλα, είναι πιθανό να ταξιδέψεις ή να έρθεις σε επαφή με άτομα και φορείς του εξωτερικού.
ΕρωτικάΗ ανταλλαγή δώρων και ευχών μπορεί να δημιουργήσει ένα θετικό κλίμα στην προσωπική σου ζωή, ακόμη όμως κι αν σήμερα συμβάλλουν σε μια νέα «κατάκτηση» ποτέ μην… πιστέψεις ότι τα υλικά αγαθά αρκούν για να «εξαγοράσουν» την αγάπη, απλά την εξωραΐζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑ 
ΓενικάΤο τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας σου επιτρέπει να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις στο δικό σου «μυστικό μέρος», ενώ είναι πιθανό να μάθεις και «πικάντικα» παραλειπόμενα για άλλους/ες. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να ωφεληθείς από μια εξέλιξη στα εργασιακά σου. Παράλληλα, με τη συνδρομή της Σελήνης στους Διδύμους, μπορείς να ασχοληθείς με εργασίες που δεν είναι «πρώτης γραμμής» ή δείχνουν κάπως «ανιαρές» αλλά που αν δε γίνουν, δε θα νιώθεις εσύ καλά με τον εαυτό σου. Σε αυτές συμπεριλαμβάνεται και οτιδήποτε έχει να κάνει με τη φροντίδα ζώων και φυτών.
ΕρωτικάΜε την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, το μόνο που μπορεί να ακυρώσει τις προοπτικές σου είναι τα «κρατήματά» σου και οι πεποιθήσεις σου. Καλό είναι λοιπόν να χαλαρώσεις και να αφεθείς σε αυτά που σου προσφέρονται, χωρίς δεύτερες σκέψεις και ιδίως… ενοχές!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒ 
ΓενικάΤο τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας θα πολλαπλασιάσει τις ευχάριστες στιγμές στην καθημερινότητά σου, γι’ αυτό μη διστάσεις να «κυκλοφορήσεις» ή να συμμετάσχεις σε μια κοινωνική εκδήλωση. Επιπλέον, ευνοούνται οι συνεργασίες και η συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους σου προσδίδει μεν μια συναισθηματική αστάθεια, από την άλλη πλευρά όμως θα σου προσφέρει χειροπιαστές αποδείξεις για το πόσο σε εκτιμούν αλλά και το τι μπορείς να πετύχεις, όταν συμπράττεις με αγαπημένα σου πρόσωπα.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η
 ίσως σου δοθεί η ευκαιρία για κάτι «ενδιαφέρον», πρόσεξε όμως μήπως στην όλη κατάσταση υπάρχουν και κάποιες κρυφές παράμετροι που η δημοσιοποίησή τους θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα μίνι σκάνδαλο! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να θορυβηθείς από μια αποκάλυψη.

ΙΧΘΥΕΣ ♓ 
Γενικά

Το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας σου παρέχει τις προϋποθέσεις για να ωφεληθείς από μια συνεργασία ή τη γνωριμία σου με ένα πρόσωπο κύρους, ίσως μάλιστα λάβεις κάποιες υποσχέσεις που θα σε ικανοποιήσουν ιδιαίτερα. Επιπλέον, αναμένεται να προσδώσουν στην καθημερινότητά σου πολύ πιο χαρούμενους και αισιόδοξους τόνους. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να φροντίσεις και να ανανεώσεις τον χώρο σου, αφού πέρα από την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών του, μπορεί να δεχθείς και έκτακτες επισκέψεις.

ΕρωτικάΑν είσαι μόνος/η, εκείνο που προέχει είναι η εξασφάλιση της ερωτικής απόλαυσής σου είτε σε μια σχέση με «κλασικά» χαρακτηριστικά είτε με κάτι… πρωτόγνωρο! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μπορείς να εξαντλήσεις την γκάμα των ερωτικών παιχνιδιών με τον/την σύντροφό σου.
astrology.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017
Epirusblog Gr
5 of 5
ζώδια 1842214465767004175
Σχόλια
item