Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017 Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Όνειρα και… εφιάλτες!


ΚΡΙΟΣ ♈
Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να σου προσφέρει μια «τιμητική» διάκριση, που θα ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία σου, πρόσεξε όμως μήπως σε παρασύρει σε ανεδαφικές αναζητήσεις ή σε κάνει πολύ πιο εύπιστο/η σε «ταξίματα» χωρίς αντίκρισμα. Αντίθετα, δείχνει πολύ πιο ασφαλές και αντιπροσωπευτικό το να καλλιεργήσεις τα καλλιτεχνικά ενδιαφέροντά σου. Παράλληλα, με τον Άρη στον 8ο φυσικό «οίκο» σου, είναι πιθανό να προκύψει και μια επιτακτική οικονομική ανάγκη ή να σου ζητηθούν πράγματα που θα «σε βγάλουν από τα ρούχα σου»!
Ερωτικά
Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα σου μπουν… ιδέες για κάτι που δεν ισχύει. Αν πάλι είσαι μόνος/η, μια ερωτική συνομιλία μπορεί να σε κάνει να νοιώσεις σαν βασιλιάς ή βασίλισσα, αν όμως προχωρήσεις στο «παρασύνθημα», τότε η απομυθοποίηση είναι θέμα χρόνου!ΤΑΥΡΟΣ ♉ 
Γενικά
Ο Άρης απέναντί σου σε ωθεί να υπερασπιστείς το δίκιο, είτε πρόκειται για το δικό σου είτε όχι, να θυμάσαι όμως ότι έχεις να κάνεις με αδίστακτα άτομα. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ποσειδώνας σε ωθεί να «ξεφύγεις» από την μίζερη πραγματικότητα ταξιδεύοντας (και) με τη δύναμη της φαντασίας σου. Επιπλέον, σε καλεί να εντρυφήσεις σε γνωστικά αντικείμενα που έχουν για κέντρο τους τον Άνθρωπο ή τη Μεταφυσική. Ωστόσο, ως προς τις πιο πρακτικές ενασχολήσεις σου, υπάρχει ο κίνδυνος είτε να λαθέψεις είτε να πέσεις θύμα μιας εξαπάτησης.
Ερωτικά
Ακόμη κι αν κάνεις κάτι «λάθος», το πιθανότερο είναι να αποδειχθεί… σωστό, γι’ αυτό ούτε να ανησυχείς, ούτε να αγχώνεσαι για τα προσωπικά σου. Το σύμπαν δουλεύει για σένα και το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊ 
Γενικά

Σήμερα μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να προσφέρεις ή να χαρίσεις κάτι σε ένα πρόσωπο που δείχνει να περνά δύσκολα. Μπορεί, ωστόσο, να γίνεις κι εσύ αποδέκτης ενός δώρου. Παράλληλα όμως, ως προς τις «κανονικές» οικονομικές συναλλαγές σου, ο ενεργός Ποσειδώνας σου θυμίζει ότι από την στιγμή που κινείσαι και δρας σε έναν κόσμο που έχει για «θεό» του το χρήμα, θα συναντάς άτομα που κάνουν οτιδήποτε αθέμιτο για να το αποκτήσουν. Παράλληλα, ενδέχεται να αποκαλυφθεί μια συνωμοσία σε βάρος σου στον χώρο της εργασίας σου.
Ερωτικά
Αν ενδιαφέρεσαι για κάτι «ασφαλές» και σταθερό, οι συνθήκες δεν σε ευνοούν αφού παραπέμπουν ακριβώς στο αντίθετο. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε πρόσεξε μήπως πίσω από τον «καπνό» που υψώνεται, υπάρχει και… φωτιά και μάλιστα εκτός ελέγχου! 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋ 
Γενικά
Ό,τι είναι να κάνεις, κάνε το… μόνος/η σου, αφού με τον Ποσειδώνα να επηρεάζει τις συνεργασίες σου, αν ποντάρεις σε υλικά οφέλη, το πιθανότερο είναι να μείνεις με τις υποσχέσεις. Αν μάλιστα αρχίσει να σε «πολιορκεί» κάποιος/α, επίμονα, σίγουρα κρύβει κάτι διαφορετικό από αυτό που δηλώνει κι ίσως επιδιώκει να σε παγιδεύσει. Παράλληλα, με τον Άρη στον Σκορπιό είναι πιθανό να εμπλακείς σε μια διαμάχη με «αντιφρονούντες» αλλά και με «δικούς σου» ανθρώπους, που αυθαιρετούν ή δεν πράττουν σύμφωνα με το κοινό περί δικαίου αίσθημα.
Ερωτικά
Υπό τις παρούσες συνθήκες είναι πολύ εύκολο είτε να «πιστέψεις» στον λάθος άνθρωπο είτε να υποσχεθείς πράγματα που είναι απίθανο να γίνουν. Μην «ντοπάρεσαι» λοιπόν τόσο, αφού οι υψηλές προσδοκίες είναι που οδηγούν σε διαψεύσεις! 

ΛΕΩΝ ♌ 
Γενικά
Καταστάσεις που αφορούν στη δουλειά σου, αλλά και στο σπίτι σου, απαιτούν την άμεση ενεργοποίησή σου. Παράλληλα βέβαια, φαίνεται να έχεις κατακλυστεί από ένα «κύμα» αισιοδοξίας και ρομαντισμού, κάτι που δεν σε βοηθά να δεις καθαρά την πραγματικότητα, από την άλλη πλευρά όμως, ενδέχεται να συμβάλλει θετικά, όταν έχεις να κάνεις με κάποιον/α που τα βλέπει όλα «μαύρα», αφού δίπλα σου θα αναθαρρήσει. Επιπλέον, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να χαλαρώσεις κοντά στη φύση ή οπουδήποτε αλλού μπορείς να βρεις την ηρεμία σου.
Ερωτικά
Πολλά και ενδιαφέροντα μπορεί να συμβούν στην προσωπική σου ζωή αλλά… τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται! Ίσως μάλιστα να δυσκολευτείς πολύ για να ξεχωρίσεις το ψέμα από την αλήθεια σε μια συζήτηση με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍ 
Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε βοηθά να νοιώσεις ευτυχής ακόμη και με το… τίποτα, ενώ προάγει την δημιουργικότητά σου και αναδεικνύει τις εμπνεύσεις σου. Σε πιο πρακτικά θέματα όμως, που έχουν να κάνουν είτε με αγαπημένα σου πρόσωπα, είτε με επενδυτικά ζητήματα, μπορεί να σηματοδοτεί την πλήρη άγνοιά σου για όσα συμβαίνουν στην πραγματικότητα. Επιπλέον, τίθεται θέμα εμπιστοσύνης στις συνεργασίες σου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Σκορπιό σε ωθεί να διαδώσεις τις ιδέες σου, αλλά και να κριτικάρεις κάποιους/ες με οξύ τρόπο.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, σήμερα είναι πιθανό να μπεις σε έναν «ενδιαφέροντα» κοινωνικό κύκλο, κάτι που σίγουρα θα διευρύνει τις επιλογές σου, αλλά υπό τις παρούσες συνθήκες, καλό είναι να μην πιστεύεις, παρά μόνον αυτά που βλέπεις με τα ίδια σου τα μάτια!

ΖΥΓΟΣ ♎ 
Γενικά
Σε περιουσιακά ή οικονομικά ζητήματα, η αποκάλυψη μιας υπόγειας διεργασίας μπορεί να σε κάνει «να πέσεις από τα σύννεφα», διαπιστώνοντας, εκτός των άλλων, ότι για καιρό κάποιος/α σου έριχνε «στάχτη στα μάτια»! Επειδή όμως μια διαφωνία μπορεί να λάβει ακραίες διαστάσεις, μη ρίχνεις λάδι στην φωτιά, αν δεν είσαι έτοιμος/η να «τα βροντήξεις» και να χαράξεις μια νέα πορεία! Από την άλλη πλευρά βέβαια, ο ενεργός Ποσειδώνας θα σε βοηθήσει να εξωραΐσεις τον χώρο σου, προσδίδοντάς του έναν πιο «ατμοσφαιρικό» χαρακτήρα.
Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση, το καλύτερο θα ήταν να μπορούσες να «εξαφανιστείς» με το ταίρι σου από προσώπου γης, ώστε να μπορέσετε να βιώσετε απρόσκοπτα τον έρωτα σας! Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε απλά προσκάλεσε το άτομο που σε ενδιαφέρει στον χώρο σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏ 
Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να πάρεις δυναμικές πρωτοβουλίες που με την σειρά τους θα προκαλέσουν οξείες αντιδράσεις, με συνέπεια να γίνετε «μαλλιά κουβάρια» με όσους/ες θεωρήσουν ότι θίγονται. Όσον αφορά δε στις υπόλοιπες συναλλαγές σου, δεν θα καταφέρεις να βγάλεις άκρη, αν δεν επιστρατεύσεις την διαίσθησή σου, αφού η λογική σου «κάνει νερά». Επιπλέον, ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να συμβάλλει σε λάθη, αβλεψίες ακυρώσεις ραντεβού αλλά και στην εξαφάνιση εγγράφων, αντικειμένων ή αρχείων που χρειάζεσαι άμεσα.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, φαίνεται πως βρίσκεσαι στα πρόθυρα ενός μεγάλου έρωτα που μπορεί να αλλάξει πολλά στην προσωπική σου ζωή. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, φρόντισε να… εξαντλήσεις την ερωτική δυναμική της, συνδυάζοντας το πάθος με τον ρομαντισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐ 
Γενικά
Με τον Ποσειδώνα να επηρεάζει άμεσα τα οικονομικά σου, το πιο… εύκολο πράγμα είναι είτε να εξαπατηθείς είτε να χαράξεις την οικονομική σου πολιτική πάνω σε εντελώς λανθασμένες βάσεις, οπότε ας μην τρέφεις αυταπάτες. Μπορείς, ωστόσο, να χαρίσεις κάτι, εμψυχώνοντας αυτόν/ην που το έχει ανάγκη ή απλά να αποδεσμευτείς από τον υλικό πλούτο. Παράλληλα βέβαια, στα εργασιακά σου φαίνεται να συντελούνται υπόγειες διεργασίες κι αν αρχίσεις να ψάχνεις, τότε ένας… θεός ξέρει τι θα συναντήσεις και για ποια πρόσωπα θα χάσεις πάσα ιδέα!
Ερωτικά
Η προσαρμοστικότητά σου βρίσκεται στο «φόρτε» της και είναι εύκολο να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο διαφορετικής νοοτροπίας. Από την άλλη πλευρά όμως, δεν είναι δυνατόν να υποδύεσαι για πολύ καιρό κάτι που δεν είσαι κι αργά ή γρήγορα θα λάμψει η… αλήθεια!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑ 
Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να πιστέψεις στο καλύτερο και να ευχηθείς, αφού το σύμπαν «ακούει» και θα ανταποκριθεί, όταν έρθει η ώρα. Επιπλέον, σου επιτρέπει να αποτραβηχτείς από οτιδήποτε σε «λερώνει» αλλά και να κρύψεις τις αδυναμίες σου. Από την άλλη πλευρά όμως, δεν παύει να σε «βομβαρδίζει» με σχέδια που ως προς το πρακτικό μέρος τους κινούνται στην σφαίρα της ουτοπίας! Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιόμπορεί να σε κάνει «μπαρούτι» με τη δημοσιοποίηση κάποιων προσωπικών δεδομένων σου ή με αυθαίρετες πρακτικές σε βάρος σου.
Ερωτικά
Από την στιγμή που μπορείς να βλέπεις τα πράγματα όπως θέλεις ή να παρουσιάζεις τον εαυτό σου όπως θέλουν οι άλλοι να τον βλέπουν, η προσωπική σου ευτυχία είναι σχεδόν εξασφαλισμένη, τουλάχιστον για την ώρα. Το «μετά» βέβαια είναι μια… άλλη υπόθεση!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒ 
Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε κάνει πιο ευαίσθητο/η απέναντι στα προβλήματα των άλλων, κάτι που εύκολα μπορεί να σε μετατρέψει σε «είδος προς εκμετάλλευση». Εσύ όμως «κάνε το καλό και ρίξ’ το στο γιαλό»! Μπορείς φυσικά και να περιορίσεις τις εξωτερικές σου δράσεις και να επικεντρωθείς περισσότερο στις εσωτερικές σου ανάγκες. Αν μάλιστα έχεις κάποια καλλιτεχνική κλίση, θα έχεις μια χρυσή ευκαιρία να την εκφράσεις. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Σκορπιό σε ωθεί να αποκαλύψεις ένα «βρώμικο» παιχνίδι που παίζεται στην καριέρα σου.
Ερωτικά
Είναι βέβαιο ότι τα «μικρά και αθώα» ψέματα προστατεύουν ή επεκτείνουν την ευτυχία σου, το «φαινόμενο» όμως είναι σίγουρα αμφίδρομο κι όχι ένα αποκλειστικό προνόμιό σου. Δείξε λοιπόν στους άλλους την ανάλογη επιείκεια που… ισχύει και για σένα!

ΙΧΘΥΕΣ ♓ 
Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να ενθαρρύνει την εκδήλωση ανθρωπιστικών τάσεων, ίσως μάλιστα να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με ανάλογο αντικείμενο. Από την άλλη πλευρά όμως, άτομα που κινούνται στο φιλικό σου περιβάλλον φαίνεται να σε «παραμυθιάζουν» και εκείνο που πρέπει να εξακριβώσεις είναι, αν αυτό γίνεται με καλή πρόθεση ή όχι. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό μπορεί να αναδείξει διαφορές με γνωστούς/ες ή συγγενείς, ίσως μάλιστα να δεχθείς μια επίθεση που ξεπερνά τα όριά σου ή θίγει τα προσωπικά σου.
Ερωτικά
Μπορείς να φαντάζεσαι ό,τι θέλεις, να ξέρεις όμως ότι κάποια στιγμή η πραγματικότητα θα σε προσγειώσει απότομα. Οι «ιδανικές» καταστάσεις υπάρχουν μόνον στα παραμύθια, έστω κι αν δίπλα σου υπάρχει κάποιος/α που προσπαθεί να σε πείσει για το αντίθετο!
astrology.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017
Epirusblog Gr
5 of 5
ζώδια 3442176760142271291
Σχόλια
item