Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2017 Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2017 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2017

Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Τα φαινόμενα απατούν!

ΚΡΙΟΣ ♈


Γενικά
Η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου σε καλεί να μάθεις καινούρια πράγματα, αλλά και να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου. Παράλληλα όμως, το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σου συνιστά να μην… ζορίζεσαι με πράγματα που δεν γίνονται κι ίσως τελικά σε «πείσει» μέσα από τις ακυρώσεις ή τις αναβολές που θα προκύψουν. Αν πάλι επιμείνεις να ακολουθήσεις ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, το πιθανότερο είναι να κάνεις λάθη ή να πέσεις θύμα της αφηρημάδας σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με άτομα ή φορείς, που μάλλον σε «παραμυθιάζουν»!
Ερωτικά
Στα προσωπικά σου υπάρχει μεν κινητικότητα, αλλά η αλήθεια είναι ότι βρίσκεσαι πιο κοντά σε ένα «διαζύγιο», από ό,τι σε ένα «γάμο»! Μπορείς φυσικά για μια ακόμα φορά να… ποιήσεις την νήσσαν, αλλά, που θα πάει, κάποια στιγμή θα χρειαστεί να «δραπετεύσεις» μια και καλή.

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Με το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, καλείσαι να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στις καλλιτεχνικές ή τις πιο «υπερβατικές» αναζητήσεις σου, αφού εκεί μπορείς να φτάσεις σε ύψιστες δημιουργικές εκφράσεις. Από την άλλη πλευρά, σε σχέση με τα πρόσωπα που σε περιστοιχίζουν και νοιάζεσαι για αυτά, φαίνεται να προκύπτει ένα θέμα εμπιστοσύνης, αφού άλλα λένε κι άλλα εννοούν. Παράλληλα, η Πανσέληνος διεγείρει την καταναλωτική σου διάθεση, αλλά μην προβείς σε σημαντικές αγορές, πέρα από δώρα και είδη διακόσμησης.
ΕρωτικάΌσο κι αν προσπαθείς να πιέσεις τα πράγματα προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, να επιβάλλεις την λογική σου ή να ελέγξεις την ζωή ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει, το τελικό αποτέλεσμα μάλλον θα σε απογοητεύσει, αφού όλο και κάτι θα σου ξεφύγει!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου βάζει τους «άλλους» στην ζωή σου, αντί, ωστόσο, να σε βοηθούν, φαίνεται να σε μπερδεύουν χειρότερα με τα καμώματα ή τις επιλογές τους. Μη δίνεις λοιπόν και τόσο σημασία σε καταστάσεις που εκτός των άλλων μπορεί να είναι και απατηλές. Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα μπορεί να συμβάλλει σε λάθη και αβλεψίες στη δουλειά σου, πριν όμως βιαστείς να κατηγορήσεις κάποιον/α γι’ αυτό, σκέψου μήπως η ευθύνη είναι δική σου. Επιπλέον, καλείσαι να περιβάλλεις τις δράσεις σου με μια καλλιτεχνική «αύρα».
ΕρωτικάΟι πειρασμοί σε «καταδιώκουν» κι ίσως είναι δύσκολο να αντισταθείς σε προτάσεις που φαντάζουν ως ειδυλλιακές. Ξέρεις όμως ότι στις πολιτικές προσέγγισης, ο καθένας προσπαθεί να δείξει έναν καλό εαυτό, που συνήθως δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου σε «φορτώνει» με υποσχέσεις και όνειρα για το εργασιακό σου μέλλον. Ωστόσο, με το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώναδεν πρέπει να παίρνεις τα πράγματα πολύ σοβαρά, ιδιαίτερα όταν σου φαίνονται «πολύ καλά για να είναι αληθινά». Επιπλέον, επειδή τα λάθη ή οι αβλεψίες είναι στο πρόγραμμα, όσο κι αν προσέξεις, χαλάρωσε και «πέτα» ψηλότερα από τα όποια προβλήματα, επιστρατεύοντας την αισιοδοξία και την πίστη σου στο καλύτερο. Παράλληλα, αξιοποίησε τις ευκαιρίες που σου δίνονται για να ξεκουραστείς.
Ερωτικά
Αν έχεις την πεποίθηση ότι μπορείς να «δέσεις» τον άνθρωπό σου, με εκδηλώσεις «υποταγής» και με ένα μπαράζ προσφοράς υπηρεσιών, μάλλον δουλεύεις στον… βρόντο! Ίσως μάλιστα να δημιουργήσεις ένα κακό προηγούμενο στην σχέση σου.

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου σε βοηθά να περάσεις «παραμυθένια» κοντά σε φίλους/ες και αγαπημένα σου πρόσωπα, ίσως όμως να υπάρξουν και αρκετές στιγμές επιπολαιότητας. Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σε καλεί να προσφέρεις σε άτομα που έχουν την ανάγκη σου. Έτσι, θα νοιώσεις κι εσύ καλύτερα, αποφεύγοντας μάλιστα κάποιες παγίδες στον οικονομικό τομέα, Γιατί αν προσηλωθείς στο πώς θα κερδίσεις περισσότερα, το πιθανότερο είναι να πέσεις θύμα κάποιων άλλων, που «ειδικεύονται» στις… απάτες!
Ερωτικά
Το τοπίο είναι τόσο… θολό, που κανείς δεν ξέρει πραγματικά τι «παίζεται». Επειδή, ωστόσο, δείχνει απίθανο το να μην «μαγευτείς» από μια παρουσία, φρόντισε να μην εκφράσεις τον θαυμασμό σου με δώρα ή προσφορές, που θα σε εξουθενώσουν οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου μπορεί να προκαλέσει μια εναλλαγή παραστάσεων και δεδομένων, τόσο στο σπίτι, όσο και στην δουλειά σου, φαίνεται όμως ότι τελικά θα γίνει «πολύ κακό για το τίποτα». Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα «βγάζει» από μέσα σου τον καλλιτέχνη, από την άλλη πλευρά όμως «σπέρνει» στο διάβα σου άτομα που δεν μπορείς να τους έχεις καμία εμπιστοσύνη, όσο καλά κι αν «πλασάρουν» τον εαυτό τους. Καλό είναι λοιπόν να μην συνεργαστείς μαζί τους, όπως επίσης και να μην πιστέψεις στις υποσχέσεις τους.
Ερωτικά
Και βέβαια μπορείς να φαντάζεσαι ό,τι θέλεις, αρκεί να μην το πιστέψεις στα σοβαρά κι αρχίσεις να κάνεις κινήσεις που θα σε εκθέσουν. Γενικά, οι πιθανότητες να παρεξηγήσεις ή να παρεξηγηθείς είναι μεγάλες, γι’ αυτό κράτα τις αποστάσεις σου, όσα… ωραία κι αν σου τάζουν!

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Η Πανσέληνος ενδέχεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, αν όμως θέλεις να μην άγεσαι από εφήμερες καταστάσεις, θα πρέπει να αξιολογήσεις τα όσα ακούς και βλέπεις. Επιπλέον, το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σε καλεί να «ψαχτείς» εσωτερικά με τον τρόπο βέβαια που αρμόζει στις πεποιθήσεις ή τις αναζητήσεις σου κι αν νοιώσεις την ανάγκη να επισκεφτείς έναν «ιερό» τόπο, μη διστάσεις να το πράξεις, αφού είτε διαλογιστείς, είτε βιώσεις μια κατανυκτική εμπειρία, έχεις να κερδίσεις την εσωτερική σου γαλήνη και ισορροπία.
ΕρωτικάΈνα ερωτικό μήνυμα μπορεί να πάει σε λάθος αποδέκτη, οπότε πρόσεξε περισσότερο τις επιλογές σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, το… σύμπαν ενδέχεται να σου αποκαλύψει με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο μια μικρή απάτη που έχει γίνει σε βάρος σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Η Πανσέληνος σε φέρνει προ μιας διαπραγμάτευσης στα οικονομικά σου, πρόσεξε όμως μήπως συνάψεις μια άκυρη συμφωνία. Επιπλέον, η διάθεσή σου να προσφέρεις για έναν «ιερό» σκοπό, μπορεί τελικά να αποδειχθεί μια μεγάλη παγίδα, αφού ό,τι δώσεις θα πάει υπέρ κάποιων «επιτήδειων», που ξέρουν καλά να εκμεταλλεύονται ανάλογες ευαισθησίες. Καλό είναι λοιπόν να διερευνήσεις εξονυχιστικά το θέμα, γλιτώνοντας κι άλλους από την κοροϊδία! Παράλληλα, τίθεται θέμα εμπιστοσύνης και στις διαπροσωπικές σχέσεις σου.
ΕρωτικάΚάτι «παίζει» στο παρασκήνιο, αλλά αν δεν έχεις την τύχη να πέσεις πάνω του, ίσως αρχίσεις να αναλώνεσαι σε φανταστικά σενάρια του μυαλού σου, καταλήγοντας σε λανθασμένα συμπεράσματα. Αντίθετα, η διαίσθησή σου μπορεί να αποδειχθεί πολύ πιο εύστοχη.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Η Πανσέληνος σε καλεί να επιστρατεύσεις όλες τις επικοινωνιακές δεξιότητές σου, προκειμένου να ανταποκριθείς με επιτυχία στις ποικίλες προκλήσεις της ημέρας, κοινωνικές αλλά και προσωπικές. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε βοηθά να εμφανίσεις τα πράγματα, όπως σε βολεύει ή να εξωραΐσεις μια πραγματικότητα για να ξεφύγεις από ενδεχόμενες κακοτοπιές. Ωστόσο, αν οι δικές σου προθέσεις είναι αθώες ή αγαθές μπορεί να μη συμβαίνει το ίδιο και με ένα άτομο που ομορφαίνει τις καταστάσεις, στοχεύοντας στην παραπλάνησή σου.

Ερωτικά
Το ότι μπορείς να κρύψεις επιμελώς κάθε τι που θα μπορούσε να χαλάσει την εικόνα σου ή να ενοχλήσει τον άνθρωπό σου, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να φερθείς ανεύθυνα ή ασύδοτα, αφού κάποια στιγμή και το «έξυπνο πουλί» πιάνεται από την μύτη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Με την Πανσέληνο του Δεκεμβρίου καλείσαι να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην υγεία και την διατροφή σου, ίσως μάλιστα να ενημερωθείς για ένα πρόγραμμα που σε αποτοξινώνει. Παράλληλα, με το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα πολλά μπορεί να παίζονται στο παρασκήνιο αλλά επειδή, η λογική κρίση σου «κάνει νερά», πρέπει να εμπιστευτείς περισσότερο την διαίσθησή σου, που μπορεί να σε προστατέψει από ποικίλες κακοτοπιές, αλλά και να σε οδηγήσει κατευθείαν στον «στόχο», έστω και με έναν τρόπο που σου φαίνεται ανεξήγητος.
ΕρωτικάΤο ότι έχεις την ικανότητα να συμβουλεύεις σωστά τους άλλους και να τους προτείνεις τις ενδεδειγμένες λύσεις για τη προσωπική τους ζωή, δεν σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις το ίδιο και με αυτά που σε αφορούν άμεσα. Ψάξε λοιπόν για… σύμβουλο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου σε κάνει πιο κοινωνικό/η και σου γνωρίζει κόσμο, αλλά είναι βέβαιο ότι θα χρειαστεί να ξεδιαλέξεις «την ήρα από το σιτάρι». Παράλληλα, αν σου ζητηθεί να συνδράμεις οικονομικά σε μια υπόθεση να θυμάσαι ότι η σχέση του Ποσειδώνα με τα υλικά αγαθά δεν είναι και η καλύτερη κι από την στιγμή που μπλέκεται στην… τσέπη σου, θα πρέπει να έχεις τον νου σου ώστε να μην πλανηθείς και φυσικά να μην ξεχάσεις κάπου το πορτοφόλι σου. Επιπλέον, αντί να επενδύσεις επί ματαίω τα χρήματά σου, είναι προτιμότερο να τα χαρίσεις!
ΕρωτικάΣε μια ημέρα όπου η φαντασία έχει «το πάνω χέρι», το πιθανότερο είναι να υπάρξουν υπέροχες εντυπώσεις, χωρίς όμως να συνοδεύονται και από ουσία. Αν μάλιστα θελήσεις να αγγίξεις τον έρωτά σου, τότε η μαγεία θα χαθεί μονομιάς και θα μείνει η… κολοκύθα!

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου ενεργοποιεί φιλοδοξίες και σχέδια, είναι βέβαιο όμως ότι θα χρειαστεί να διαπραγματευτείς με άτομα που βλέπουν τα πράγματα αλλιώτικα από σένα, ώστε να βρεθεί μια κοινά αποδεκτή λύση. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να διαδώσεις τις ιδέες και το έργο σου. Παράλληλα βέβαια, με τον Ποσειδώνα να επηρεάζει άμεσα την κρίση σου, αλλά και το σύνολο των δραστηριοτήτων σου, καλό είναι να μην κινηθείς με βάση τη λογική σου, αλλά τη διαίσθησή σου. Ίσως μάλιστα σου «κατέβει» μια καταπληκτική έμπνευση!
Ερωτικά
Κατά τη διάρκεια της ημέρας ίσως νιώσεις την ανάγκη να κάνεις ένα «ψυχικό», μεσολαβώντας σε μια υπόθεση που δεν σε αφορά προσωπικά, αν όμως δεν είσαι μόνος/η, ίσως να υπάρξουν αντιδράσεις από τον άνθρωπό σου, που θα σε προτιμούσε πιο «δικό του».
astrology.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2017
Epirusblog Gr
5 of 5
ζώδια 561611804450789208
Σχόλια
item