Γιάννενα: ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΙΑ - Σε αναζήτηση 2 εκ. ευρώ για το νέο Αθλητικό Κέντρο Γιάννενα: ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΙΑ - Σε αναζήτηση 2 εκ. ευρώ για το νέο Αθλητικό Κέντρο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΙΑ - Σε αναζήτηση 2 εκ. ευρώ για το νέο Αθλητικό ΚέντροΓιάννενα: ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΙΑ - Σε αναζήτηση 2 εκ. ευρώ για το νέο Αθλητικό Κέντρο
Η εξασφάλιση της χρηματοδότησης είναι σήμερα το μεγάλο ζητούμενο για την κατασκευή του νέου Αθλητικού Κέντρου, που ο Δήμος Ιωαννιτών θέλει να υλοποιήσει σε περιοχή των Καρδαμιτσιών. 
Η ολοκληρωμένη πρόταση του Δήμου, αναμένεται να υποβληθεί στο υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, τον Ιανουάριο, ωστόσο για να γίνει αυτό πρέπει να προκύψει ένας σαφής προϋπολογισμός μέσα από τη συγκεκριμένη μελέτη. 
Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα που είχε διαμορφωθεί πριν τη συνάντηση με τον Γ. Βασιλειάδη, την οποία είχαν πριν από δύο περίπου μήνες ο Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας και ο αντιδήμαρχος Παντελής Κολόκας, ένας εκτιμώμενος προϋπολογισμός έφτανε τα 2 εκ. ευρώ.
Η αναζήτηση και διασφάλιση της χρηματοδότησης όπως είχε τονιστεί στη συνάντηση μπορεί να προέλθει μέσα από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με τον αντιδήμαρχο Ανάπτυξης και Προγραμματισμού κ. Μανταλόβα να τονίζει σε χθεσινές του δηλώσεις ότι υπάρχει ανοιχτή γραμμή και με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας κ. Χαρίτση που διαχειρίζεται το ΠΔΕ.
Υπενθυμίζεται ότι η πρόταση του Δήμου Ιωαννιτών προβλέπει την κατασκευή ενός γηπέδου ποδοσφαίρου 11x11 με συνθετικό χλοοτάπητα, την κατασκευή σκεπαστής κερκίδας 400 θέσεων και ακόμη κλειστά προπονητήρια στίβου, μπάσκετ, βόλεϊ και χάντμπολ, ανοιχτά γήπεδα τένις και μπάσκετ, πίστα αναρρίχησης, ανοιχτό στίβο 650 μέτρων και τέλος αποδυτήρια, ιατρείο, χώρους πρασίνου, αναψυχής και στάθμευσης.
anex.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΙΑ - Σε αναζήτηση 2 εκ. ευρώ για το νέο Αθλητικό Κέντρο
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 2209207991384519750
Σχόλια
item