Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017 Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Απάτες εν όψει!

ΚΡΙΟΣ ♈  

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε βοηθά να διακριθείς και να αναδείξεις τα προσόντα σου, ειδικά στον χειρισμό «μπερδεμένων» καταστάσεων. Ωστόσο, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να επικεντρωθείς κυρίως σε δράσεις πνευματικού, ανθρωπιστικού ή καλλιτεχνικού χαρακτήρα, αφού κατά τα άλλα ρίχνει «ομίχλη» στα επαγγελματικά σου, ενώ αναμένεται να σε δυσκολέψει αρκετά με λάθη ή ακυρώσεις στις συναλλαγές σου. Επιπλέον, ίσως σου ζητηθεί να μεσολαβήσεις για μια υπόθεση, διακινδυνεύοντας, ωστόσο, να «θυσιαστείς» χωρίς νόημα.
ΕρωτικάΟ Ερμής στον Τοξότη έχει όλη την… καλή πρόθεση να «δέσει» μια προσωπική σχέση σου μέσα από μια ευχάριστη επικοινωνία. Από την άλλη πλευρά, πρόσεξε μήπως μια απότομη ή «αψυχολόγητη» κίνησή σου, συμβάλλει σε μια ένταση που σίγουρα θα μπορούσε να αποφευχθεί.ΤΑΥΡΟΣ ♉ 
Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να «κλέψεις» περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου, κάνοντας έναν απολογισμό των πεπραγμένων σου κι αφήνοντας για αργότερα τις καθημερινές υποθέσεις σου. Σε ανάλογη κατεύθυνση σε στρέφει και ο ενεργός Ποσειδώνας, αφού στις εξωστρεφείς δράσεις σου (επαφές και μετακινήσεις) «απειλείσαι» από λάθη και αποπροσανατολισμούς. Επιπλέον, σε αυτήν τη φάση οι σχέσεις σου με γνωστούς και συγγενείς κάθε άλλο παρά… διαφανείς είναι, γι’ αυτό δεν θα πρέπει να είσαι τόσο καλόπιστος/η.

ΕρωτικάΟι αυξημένες υποχρεώσεις ή κάποιες «αναποδιές» μπορεί να σου στερήσουν την χαρά να περάσεις όμορφες στιγμές με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Σε κάθε περίπτωση όμως έχεις τον τρόπο να εξωραΐσεις την πραγματικότητα, όπως σε… βολεύει!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊ 
ΓενικάΗ ημέρα δεν προσφέρεται για «ανοίγματα» στον οικονομικό τομέα, ενώ δεν αποκλείεται να γίνεις «στόχος» και κάποιων επιτήδειων. Ουσιαστικά, ο ενεργός Ποσειδώνας σου ζητά να είσαι προσεκτικός/η και να εξαντλήσεις την προνοητικότητά σου, αφού το πιθανότερο είναι να πέσεις πάνω σε «θολές» καταστάσεις που σίγουρα δεν είναι έτσι όπως σου παρουσιάζονται. Καλό είναι επίσης να μην εγγυηθείς για… κανέναν! Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Κριό ανανεώνει το κοινωνικό σου περιβάλλον και μια νέα φιλία βρίσκεται «στα σπάργανα».
ΕρωτικάΟ Ερμής στον Τοξότη διανθίζει την προσωπική σου ζωή με ευχάριστες στιγμές, την ίδια στιγμή όμως δεν σου επιτρέπει να καταλήξεις με σιγουριά στο τι είναι αυτό που ζητάς, κάτι που αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να προκαλέσει απορίες και προβληματισμό στο ταίρι σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋  
Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό αναδεικνύει τον κεντρικό σου ρόλο σε μια υπόθεση και σε βοηθά να «λάμψεις» με την παρουσία σου. Ωστόσο, μην «τα δώσεις όλα», αφού με τον Ποσειδώνα στις «επάλξεις» είναι πιθανό να τρέξεις «τζάμπα και βερεσέ», προκειμένου να καλύψεις προαπαιτούμενα που στην πραγματικότητα δεν υφίστανται. Επιπλέον, αν υπάρξει κάποιου είδους διαπραγμάτευση, να θυμάσαι ότι οι άλλοι δεν παίζουν με ανοικτά χαρτιά, αντίθετα υπάρχει… μπόλικο παρασκήνιο. Πρόσεξε, λοιπόν, μήπως ξεγελαστείς ή μπεις σε μια ουτοπική αναζήτηση.

ΕρωτικάΚαλό είναι να μη θέσεις σήμερα ζητήματα που αφορούν στη σχέση σου κι έχουν να κάνουν με τις ευθύνες και τα δικαιώματα του καθενός, αφού το πιθανότερο είναι να προκύψει μια εντελώς απατηλή αίσθηση συμφωνίαςκαι η «ειρήνη» να αποδειχθεί επίπλαστη.

ΛΕΩΝ ♌  
ΓενικάΗ Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να βελτιώσεις το μορφωτικό σου επίπεδο, ενώ δεν αποκλείεται να πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να θέσει σε δοκιμασία τις εργασιακές σχέσεις σου, ακόμη όμως κι αν στενοχωρηθείς από κάποιες «πονηριές», μείνε στο ότι θα έχεις πλέον μια καθαρή εικόνα για το ποιος/α ή τι αποδίδει καλύτερα. Επιπλέον, αν ταλαιπωρηθείς από ένα θέμα υγείας, να ξέρεις ότι πρόκειται για κάτι ψυχοσωματικό, που θα περάσει, όταν κι εσύ βελτιώσεις την ψυχολογία σου.
ΕρωτικάΑν είσαι μόνος/η, θα συναντήσεις κάποιον/α που θα σε συγκινήσει, σε πρώτη φάση όμως ενδέχεται να υπάρξουν μεταπτώσεις και ασάφειες στην εξέλιξη της υπόθεσής σου. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μπορεί να ανησυχήσεις από τα… τεκταινόμενα σε μια φιλική συντροφιά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍  
ΓενικάΜε τον Ποσειδώνα να επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ένα άτομο που «ποντάρεις» πολλά επάνω του, φαίνεται να μην ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου, είτε γιατί δε μπορεί είτε επειδή δε θέλει. Στον αντίποδα βέβαια, η έμπνευσή σου κορυφώνεται και ως «καλλιτέχνης» παίρνεις… άριστα! Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, καλείσαι να «σκύψεις» πάνω στα προβλήματα τους και να τα εμψυχώσεις, ώστε να μειώσεις ή να ακυρώσεις κάθε αίσθημα αποτυχίας. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να «τρέξεις» μια οικονομική υπόθεσή σου.
ΕρωτικάΗ προσωπική σου ζωή φαίνεται να βρίσκεται σε κρίση, κάτι που σήμερα μπορεί να επιβεβαιωθεί αφήνοντάς σε με μια διάψευση... στα χέρια! Από την άλλη πλευρά όμως. αν πιστεύεις πολύ στον άνθρωπό σου, τότε η αγάπη σου θα διώξει όλα τα σκοτάδια.

ΖΥΓΟΣ ♎  
ΓενικάΗ Σελήνη στον Κριό προσδίδει έναν ζωηρό-ανταγωνιστικό, αλλά και γόνιμο χαρακτήρα στις σχέσεις, τις συνεργασίες σου. Από εκεί και ύστερα, όσο κι αν για κάποιους/ες η υπέρμετρα διπλωματική στάση σου μοιάζει με εθελοτυφλία, τελικά μπορεί να σε απαλλάξει από άμεσες πιέσεις κι ίσως να είναι καλύτερα έτσι, αφού δεν δίνεις «στόχο» στους… κακούς της υπόθεσης! Παράλληλα όμως, ο ενεργός Ποσειδώνας δημιουργεί κινδύνους κλοπής στο σπίτι ή τον χώρο σου, ιδιαίτερα αν φιλοξενήσεις κάποιον/α, που δεν ξέρεις!
ΕρωτικάΕυχάριστα συναπαντήματα συμβάλλουν στο να δεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα, παραμερίζοντας όλα εκείνα που «σκιάζουν» την ευτυχία σου. Αν μάλιστα ενδιαφέρεσαι για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, δεν αποκλείεται να βρεθείτε πιο κοντά σε μια ζεστή «φωλιά».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏ 
Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό διευρύνει τον κύκλο εργασιών σου και σε βοηθά να καταλήξεις στο σωστό, μέσα από ποικίλες διαβουλεύσεις. Παράλληλα όμως, στην καθημερινότητά σου κάποια πράγματα δεν «τραβάνε»» και αν διαπιστώσεις κάτι τέτοιο, το σοφότερο από πλευράς σου θα ήταν να μην επιμείνεις, περιμένοντας καλύτερες ημέρες. Επιπλέον, ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να σε ταλαιπωρήσει με λάθη, αβλεψίες ή απώλειες εγγράφων-αρχείων, ενώ στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, δεν θα έχεις τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.

ΕρωτικάΊσως έχεις τη διάθεση να αποδείξεις την αγάπη και το ενδιαφέρον σου με πολλά περισσότερα… λόγια, εξιδανικεύοντας καταστάσεις υπέρ το δέον. Στον αντίποδα βέβαια, αν «πιστέψεις» πολύ σε ένα άτομο, το πιθανότερο τελικά είναι να διαψευστείς από τις εξελίξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐ 
Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να επηρεάσει την έκβαση μιας οικονομικής υπόθεσής σου, εμφανίζοντας προβλήματα εκεί που δεν υπήρχαν. Κι αν μπορείς να «παγώσεις» τις εξελίξεις, περιμένοντας βελτιώσεις, τότε έχει καλώς. Αν όμως πρέπει να αποφασίσεις σήμερα για κάτι, να ξέρεις ότι το πιθανότερο είναι να κάνεις λάθη, να σε κλέψουν ή να παρασυρθείς σε απατηλές επιλογές. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Κριό σε κάνει πολύ πιο δημιουργικό/η και… ερωτεύσιμο/η, ίσως όμως να υπάρξουν και «αψιμαχίες» με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

ΕρωτικάΣήμερα, μπορεί να ταλαιπωρηθείς από συναισθηματικές μεταπτώσεις κι είναι πολύ εύκολο να βρεθείς από τους «επτά ουρανούς» στα «πατώματα» ή το αντίστροφο. Και το πράγμα βέβαια θα… χειροτερέψει, αν δεν μπορέσεις να αποστασιοποιηθείς από καταστάσεις που σε φθείρουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑  
Γενικά

Η Σελήνη στον Κριό τονίζει την ανάγκη σου να διαμορφώσεις ένα λειτουργικό περιβάλλον γύρω σου, ενώ παραπέμπει και σε αλλαγές ή επισκέψεις στο σπίτι σου. Κατά τα άλλα όμως, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να «δραπετεύσεις» από πιέσεις και προβλήματα, επιλέγοντας έναν πιο πνευματικό ή μεταφυσικό δρόμο, αφού αν, σπρωγμένος/η από το ρεαλιστικό σου υπόβαθρο, θελήσεις να παρέμβεις στα πράγματα, τότε θα κληθείς να αντιμετωπίσεις μπερδεμένες καταστάσεις, που η επίλυσή τους απαιτεί «πονηριές» και… ψέματα!
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου φροντίζει για την καλοπέρασή σου και για να νοιώθεις όμορφα, ανεξάρτητα με το αν αυτό «δικαιολογείται» από τα όσα πραγματικά συμβαίνουν στην προσωπική σου ζωή. Ωστόσο, μια αλλαγή στάσης από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μπορεί να σου δώσει και «χειροπιαστά» ερείσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒  
ΓενικάΗ Σελήνη στον Κριό σε καλεί να «ξεπορτίσεις» και να γνωρίσεις κόσμο. Επιπλέον, σε ωθεί να δημοσιοποιήσεις τις απόψεις σου και να προβάλεις τα αιτήματά σου, τα οποία θα τύχουν ευνοϊκής αποδοχής. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να εκπληρώσει μια ευχή σου ή να λύσει ένα πρόβλημά σου «ως διά μαγείας». Από την άλλη πλευρά όμως δεν παύει να είναι μια ισχυρή αντένδειξη για κάθε είδους οικονομική πράξη ή δράση, που δεν εντάσσεται στα πλαίσια της αλληλεγγύης και του ανθρωπισμού, αλλά στοχεύει σε άμεσα κέρδη.
ΕρωτικάΜυστικά και… κουτσομπολιά «χρωματίζουν» την προσωπική σου ζωή, ίσως μάλιστα σου ζητηθεί κι ένα κρυφό ραντεβού, φαίνεται όμως ότι οι ουσιαστικές προτεραιότητές σου είναι επαγγελματικές-οικονομικές και τελικά δεν μένει και πολύς χρόνος για τα υπόλοιπα.

ΙΧΘΥΕΣ ♓  
ΓενικάΈνα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον σε πιέζει να ασχοληθείς μαζί του,θυσιάζοντας χρόνο και χρήμα, αν όμως μπεις στον κόπο, θα διαπιστώσεις τελικά ότι το πρόβλημα δεν υφίσταται. Επιπλέον, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να είσαι επιφυλακτικός/η σχετικά με την αποτελεσματικότητα, αλλά και τους υποτιθέμενους σκοπούς μιας συλλογικής προσπάθειας, αφού άλλα λέγονται κι άλλα γίνονται. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό εντείνει την καταναλωτική σου διάθεση με συνέπεια να αποκτήσεις πολλά χρειαζούμενα. αλλά και… μη!
Ερωτικά«Δεν είδα, δεν ξέρω, δεν άκουσα»! Τήρησέ το γιατί όταν μπλέκεσαι σε υποθέσεις άλλων, το πιθανότερο είναι να «λουστείς» τις συνέπειες μιας «συνενοχής», πέρα και ανεξάρτητα από τις πραγματικές σου προθέσεις. Φρόντισε, λοιπόν, να κρατήσεις τις δέουσες αποστάσεις.
astrology.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017
Epirusblog Gr
5 of 5
ζώδια 5221580834285123655
Σχόλια
item