Τα Ζώδια Σήμερα Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2017 & Χρόνια Πολλά

Τα Ζώδια Σήμερα Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2017 & Χρόνια Πολλά

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Χριστούγεννα υπό πίεση.

ΚΡΙΟΣ ♈  
Γενικά

Κόντρα στον εορταστικό χαρακτήρα της ημέρας, η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου σε «φορτώνει» με ευθύνες και υποχρεώσεις, που στην πλειοψηφία τους είναι μάλλον στενόχωρες. Επιπλέον, στον επαγγελματικό ή κοινωνικό τομέα, φαίνεται πως βρίσκεσαι ενώπιον μιας δύσκολης διαπραγμάτευσης, γι’ αυτό φρόντισε να επιστρατεύσεις όλη την σοφία και την στρατηγική σου. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να συμβάλλει σε μια αστάθεια στην υγεία σου, δίνοντάς σου μια καλή αφορμή για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα.
ΕρωτικάΑν είσαι ήδη σε μια σχέση, φαίνεται να βρίσκεσαι ενώπιον ενός αδιεξόδου που θα μπορούσε να παίξει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξή της. Αν όμως πάρεις άμεσα κάποια απόφαση μπορεί να κάνεις λάθος, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να τηρήσεις μια στάση αναμονής.



ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά

Η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου σε καλεί να περιορίσεις τις εξόδους σου, αφού δεν προμηνύεται… τίποτε το ευχάριστο, αντίθετα θα πλήξεις. Ίσως όμως να χρειαστεί να παρευρεθείς κάπου υποχρεωτικά. Επιπλέον, μπορεί να στενοχωρηθείς από τις εξελίξεις στη ζωή ενός συγγενή σου. Παράλληλα, με την Σελήνη στους Ιχθύς να δημιουργεί «θέματα» στις φιλίες και τις κοινωνικές συναναστροφές σου, καλό είναι να μην… πιστεύεις τίποτα από όσα διακηρύσσονται. Από την άλλη πλευρά όμως, μπορείς να «κάνεις το καλό» βοηθώντας κόσμο.

ΕρωτικάΤην ίδια στιγμή που ο Δίας απέναντί σου πολλαπλασιάζει τις διαθέσιμες επιλογές σου, εσύ έχεις την τάση να επιλέξεις την πιο… προβληματική! Ίσως βέβαια κάποιες «ατυχίες» ή ανειλημμένες υποχρεώσεις σου να σε προστατέψουν τελικά από τα χειρότερα!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊  
Γενικά

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε παρακινεί για να παρέμβεις στα πράγματα, καλό είναι όμως να κινηθείς με μέτρο και προνοητικότητα, αφού θα βρεις μπροστά σου ποικίλα εμπόδια. Παράλληλα, με την σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου να επηρεάζει τα οικονομικά σου, οφείλεις να είσαι «σφιχτός/η» στην διαχείρισή τους και να μην προβείς σε σημαντικές αγορές. Επιπλέον, φαίνεται ότι ασκούνται έντονες πιέσεις σε βάρος σου με σκοπό να κάνεις παραχωρήσεις που δεν θα έπρεπε κι αν δεν θες να «χαλάσουν καρδιές», χειρίσου την υπόθεσή σου με συμβιβαστική διάθεση.

ΕρωτικάΕίτε είσαι μόνος/η είτε σε σχέση, υπό τις παρούσες συνθήκες θα ήταν λάθος να θεωρήσεις ότι η ερωτική σου ζωή είναι η «πεμπτουσία» της ύπαρξής σου, αφού κινδυνεύεις να εμπλακείς σε έναν φαύλο κύκλο απόδοσης ευθυνών για όλα εκείνα που δεν πήγαν καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋   
Γενικά

Με την σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου να επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως χρειαστεί να «σταθείς» σε έναν δικό σου άνθρωπο. Μπορεί ακόμη να δώσεις πολύτιμες συμβουλές στους άλλους. Κατά τα άλλα, είναι σκόπιμο να κινηθείς συμβιβαστικά, αφού υπάρχουν κάποιες διαδικασίες που πρέπει να τηρηθούν και δεν γίνεται να τις παρακάμψεις. Παράλληλα, με την Σελήνη στους Ιχθύς, η ημέρα έχει αυξημένες επικοινωνιακές απαιτήσεις, ωστόσο, αν επικεντρωθείς και στις πνευματικές αναζητήσεις σου, θα γλυτώσεις τα πολλά «σούρτα-φέρτα»!

ΕρωτικάΗ Αφροδίτη σε προσκαλεί να ενδώσεις σε έναν πειρασμό, που όμως τελικά μπορεί να σου αφήσει και μια… ξινή γεύση, αν αντιληφθείς ότι δεν είσαι παρά το μέρος ενός «παιχνιδιού» που εξυπηρετεί άλλες σκοπιμότητες. Καλό είναι λοιπόν να μην… σώσεις κανέναν αυτήν την φορά!

ΛΕΩΝ ♌  
Γενικά

Παρά τον εορταστικό χαρακτήρα της ημέρας, οφείλεις να την βγάλεις… Σπαρτιάτικα! Καλό είναι, επίσης, να αποφύγεις διατροφικές καταχρήσεις, αλλά και να δώσεις προτεραιότητα σε τυχόν ενοχλήσεις στην υγεία σου. Επιπλέον, η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου μπορεί να σου φορτώσει έξτρα ευθύνες και αγγαρείες. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς ενδέχεται να δημιουργήσει μια αστάθεια στα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να ξοδευτείς για μια υπόθεση που δεν είναι δική σου, αλλά ημέρα που είναι, δες το σαν ένα… ψυχικό!

ΕρωτικάΣτον χώρο της εργασίας σου υπάρχει σίγουρα ερωτικό ενδιαφέρον, πρόσεξε όμως μήπως πρόκειται τελικά για το μέρος ενός σχεδίου, που αποσκοπεί στην εύνοιά σου, με καθαρά ωφελιμιστικά κριτήρια. Επιπλέον, φρόντισε να τηρήσεις τα δέοντα μέτρα ασφαλείας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍  
ΓενικάΠαρά τον εορταστικό της χαρακτήρα, η μέρα μπορεί να εξελιχθεί κάπως στενόχωρα και σίγουρα η διασκέδαση αναβάλλεται! Επιπλέον, με την σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου να επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, θα πρέπει να κρατήσεις μικρό καλάθι, αφού τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σου. Ίσως μάλιστα κληθείς να δώσεις λύση στο πρόβλημα ενός αγαπημένου σου προσώπου. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς ενδέχεται να συμβάλλει σε μια αστάθεια τόσο στις προσωπικές σου διαθέσεις, όσο και σε εκείνες των άλλων.
ΕρωτικάΑν προσβλέπεις σε μια σταθερή σχέση, σε αυτήν τη φάση είναι δύσκολο να τα έχεις όλα κι όπως τα θέλεις, οπότε ακόμα και στην περίπτωση μιας επιτυχίας σε μια ερωτική υπόθεση, να περιμένεις και τη συνέχεια που μπορεί να είναι κάπως… αποκαρδιωτική!

ΖΥΓΟΣ ♎  
Γενικά

Η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου μπορεί να προκαλέσει επιπλέον άγχη ή προβλήματα στο σπίτι και την οικογένειά σου, σε κάθε περίπτωση όμως αναζήτησε την «μέση οδό». Αν πάλι υποχρεωθείς να φιλοξενήσεις κόσμο, το πιθανότερο είναι να κουραστείς πολύ, χωρίς να το χαρείς. Σε αυτό συνηγορεί και η Σελήνη στους Ιχθύς, που θα σε «φορτώσει» με έξτρα εργασίες, σε κάθε περίπτωση όμως, φρόντισε να μην ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου, αφού η υγεία σου είναι πάνω απ’ όλα. Ενδέχεται βέβαια να χρειαστεί να περιθάλψεις κάποιον/α άλλον/η.

ΕρωτικάΕίσαι «άσσος» στις διαπραγματεύσεις, σε αυτήν τη φάση, ωστόσο, μπορεί να δημιουργηθούν καταστάσεις όπου υπάρχουν λεπτές ισορροπίες και απαιτούνται ιδιαίτεροι χειρισμοί. Επιπλέον, πιθανόν να διαπιστώσεις ότι ένα οικείο σου πρόσωπο εμπλέκεται στα προσωπικά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏  
ΓενικάΗ σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου «απαιτεί» να περιορίσεις τις εξόδους σου και γενικότερα τις εξωστρεφείς δράσεις σου, αφού… εκεί έξω σε περιμένουν ατυχίες και καθυστερήσεις. Επιπλέον, ενδέχεται να πιεστείς από αιτήματα συγγενών ή να εξαναγκαστείς να παρευρεθείς κάπου που δεν θέλεις. Στον αντίποδα όμως, μπορείς να ξεγλιστρήσεις από όλα αυτά και να αξιοποιήσεις δημιουργικά τον χρόνο σου, διαβάζοντας ή ασχολούμενος/η με κάποιο από τα χόμπι σου. Εδώ, μάλιστα, η Σελήνη στους Ιχθύς θα σε μπολιάσει με έμπνευση και όραμα.
ΕρωτικάΟι σχέσεις σου διανύουν μια φάση μιας διόλου δημιουργικής… ασάφειας, εκείνο όμως που δεν πρέπει να κάνεις είναι το να παρασυρθείς σε σπασμωδικές ενέργειες, που θα σε εκθέσουν, αφού όπως θα διαπιστώσεις κι εσύ τελικά μπορεί «να γίνεται πολύς λόγος για το τίποτα»!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐  
Γενικά

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε ωθεί να κάνεις κάποιες αλλαγές στο σπίτι ή το γραφείο σου, ενώ δεν αποκλείεται να δεχθείς έκτακτους… μουσαφίρηδες! Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου σε καλεί να κινηθείς συντηρητικά στον οικονομικό τομέα, αφού θα προκύψει μια έκτακτη ανάγκη που θα πρέπει να καλύψεις, ενώ ούτε και οι αγορές σου θα είναι επιτυχημένες. Ωστόσο, αν βρεθείς υπό πίεση, ανάλαβε μεν τις όποιες ευθύνες σου, ζήτα όμως να αναλάβουν κι οι άλλοι τις δικές τους, ώστε να μην υπάρξουν… παρεξηγήσεις!

ΕρωτικάΗ ανάγκη σου να προσφέρεις στον άνθρωπο που αγαπάς, ίσως να μη βρει την επιθυμητή ανταπόκριση κι αντί για «ευχαριστώ», να εισπράξεις παράπονα και γκρίνιες. Αλλά κι αν περιμένεις να σου προσφερθεί κάτι, μάλλον θα απογοητευτείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑  
Γενικά

Η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου σε ωθεί να διεκδικήσεις το δίκιο σου και να απαιτήσεις λύσεις για τα κακώς κείμενα, πάνω σε μια ρεαλιστική βάση. Κι αυτό σημαίνει ότι πρώτον οφείλεις να αγνοήσεις την προσπάθεια οιουδήποτε να σου φορτώσει ενοχές για κάτι που στο κάτω-κάτω δεν είναι δική σου ευθύνη και δεύτερον ότι «όσα ξέρει ο νοικοκύρης, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος». Δική σου η ζωή, δικές σου και οι αποφάσεις, λοιπόν! Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να σε φέρει σε επαφή με άτομα που είτε δεν σε καταλαβαίνουν είτε… ψεύδονται!

ΕρωτικάΕίσαι «το αντικείμενο του πόθου» και εννοείται ότι είναι μια κατάσταση που μπορείς να εκμεταλλευτείς στον μέγιστο βαθμό, ίσως όμως να υπάρξουν και εκδηλώσεις που θα σε ενοχλήσουν, ιδιαίτερα αν είσαι ήδη σε μια σχέση και θες απλά την ησυχία σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒  
Γενικά

Με την σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου να επηρεάζει την υγεία και τη φυσική σου κατάσταση, οφείλεις να είσαι προσεκτικός/η με την διατροφή σου αλλά και να μην «ξανοιχτείς» σε δουλειές που σε υπερβαίνουν, στο όνομα της… φιλοτιμίας! Επιπλέον, καλό είναι να προσέξεις και τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο, αφού απ’ ό,τι φαίνεται κάποιος/α προσπαθεί να «στήσει» καταστάσεις σε βάρος σου. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να σου δημιουργήσει μια οικονομική αβεβαιότητα, πρόσεξε όμως μήπως δράσεις παράτυπα και το… πληρώσεις!

ΕρωτικάΑπωθημένες επιθυμίες ή καταστάσεις που σου «τριβελίζουν το μυαλό» σε βάζουν σε μια διαδικασία αναζήτησης, κάτι βέβαια ανησυχητικό, αν είσαι ήδη σε μια σχέση. Επιπλέον, φαίνεται πως η διάθεσή σου να προσφέρεις δεν συναντά την αναμενόμενη ανταπόκριση.

ΙΧΘΥΕΣ ♓  
Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε ωθεί να εξιδανικεύσεις πρόσωπα και καταστάσεις, κάτι που στην παρούσα φάση είναι δίκοπο μαχαίρι για την ψυχολογία σου. Κι αυτό γιατί η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου μπορεί να λειτουργήσει απογοητευτικά για τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, δίνοντάς σου το έναυσμα να «τελειώσεις» μια ιστορία. Θα ήταν όμως πολύ πιο σοφό να συζητήσετε από κοινού την κατάσταση, αναζητώντας μια συμβιβαστική οδό. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ίσως στενοχωρηθείς από τις εξελίξεις στη ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης.

ΕρωτικάΗ Σελήνη στο ζώδιό σου δημιουργεί αμφίσημες καταστάσεις κι ίσως τελικά βρεθείς σε δίλημμα για το τι ακριβώς θα πράξεις, αφού σε κάθε περίπτωση τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα είναι μοιρασμένα. Μπορεί επίσης να υπάρξει μια συναισθηματική παλινδρόμηση.
astrology.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2017 & Χρόνια Πολλά
epirusblog.gr
5 of 5
ζώδια 2989204655999531331
item