Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017 Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Με γνώμονα την χρησιμότητα.

ΚΡΙΟΣ ♈ 

Γενικά


Σήμερα φαίνεται πως θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις το πρακτικό πνεύμα σου, αλλά και κάποιες ειδικές γνώσεις που αν βέβαια δεν τις έχεις, θα πρέπει να τις αποκτήσεις! Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Τοξότη μπορεί να συμβάλλει στην συλλογή πληροφοριών που σχετίζονται κυρίως με τη δουλειά σου, αλλά και να σου δώσει την αφορμή για ένα επαγγελματικό ταξίδι. Παράλληλα όμως, ο Άρης στον Σκορπιό, σου συνιστά να είσαι πιο προσεκτικός/η στον χειρισμό των οικονομικών υποθέσεών σου, αφού υπάρχει ενδεχόμενο κλοπής ή εξαπάτησης.
Ερωτικά
Ίσως λάβεις μια υπόσχεση που θα σε κάνει να αναθαρρήσεις ή δεις «ξεκάθαρα» τα σημάδια μιας εύνοιας από ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, πρόσεξε όμως μήπως τελικά ξοδέψεις χρήματα και συναισθήματα για μια μάλλον απατηλή υπόθεση, που θα σου «γυρίσει» μπούμερανγκ! 

ΤΑΥΡΟΣ ♉ 

Γενικά
Ο Άρης στον Σκορπιό δημιουργεί νέα δεδομένα -κι ίσως μια αναστάτωση- στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, μπορεί μάλιστα να υποπέσει στην αντίληψή σου κάποιο «ολίσθημα» ή μια πονηριά σε βάρος σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Τοξότη σε καλεί να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου αλλά και να καλύψεις πρακτικές ανάγκες ενός προσώπου, που έχει ανάγκη από τις υπηρεσίες σου. Επιπλέον, μπορείς να προχωρήσεις σε μια αισθητική παρέμβαση ή θεραπεία που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλύτερα και πιο… όμορφος/η!
Ερωτικά
Παρά τις όποιες εντάσεις ή αγωνίες που σε ταλαιπωρούν ψυχικά, εξακολουθείς να έχεις το πλεονέκτημα και μάλιστα θα το έχεις για αρκετό καιρό ακόμη. Κι από την στιγμή που όλα θα γίνουν όπως θες, δεν χρειάζεται ούτε να αγχώνεσαι, ούτε να «ψειρίζεις» τα πράγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊ 

Γενικά
Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να αναζητήσεις συμμάχους, που θα συμβάλλουν στην εκπλήρωση των στόχων σου, αλλά και να ιεραρχήσεις τις προτεραιότητές σου. Ίσως μάλιστα να διαπιστώσεις ότι σε αυτήν τη φάση το «κλειδί» της επιτυχίας σου δεν το κρατούν τόσο οι «ισχυροί», αλλά κυρίως κάποια μεσαία στελέχη ή υπάλληλοι με ειδικές γνώσεις και… φιλότιμο! Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό μπορεί να σου φέρει μια περαστική αδιαθεσία, που όμως θα επιδεινωθεί, αν εσύ επιμείνεις να πηγαίνεις κόντρα στις φυσικές σου αντοχές.
Ερωτικά
Μάλλον έχεις μεγάλη «ζήτηση», αφού η Αφροδίτη απέναντί σου σε φέρνει κοντά σε «ενδιαφέροντα» πρόσωπα, πιστοποιώντας ότι… δεν είσαι μόνος/η σε αυτό το σύμπαν! Αν όμως στοχεύεις σε μια μόνιμη σχέση, τότε θα πρέπει να αναδείξεις και τα πιο πρακτικά στοιχεία σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋ 

Γενικά


Οι προτεραιότητες της ημέρας είναι κυρίως επαγγελματικές και θα έχεις την ευκαιρία να ρυθμίσεις μιας σειρά από πρακτικά ζητήματα, που μπορεί να αφορούν είτε στις εργασιακές σχέσεις σου, είτε στην προμήθεια εξοπλισμού. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Τοξότη ίσως σε ωθήσει να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής ή γενικότερα να επιμεληθείς θέματα σχετικά με την υγεία σου, κάτω από την επίβλεψη ενός ειδικού. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό μπορεί να σε βάλει σε ανησυχία, εξ αιτίας των προβλημάτων ενός αγαπημένου σου προσώπου.
Ερωτικά
Ο παρορμητισμός σου εντείνεται και δε θέλεις και πολύ να κάνεις κάποια «κουτουράδα» για την οποία σύντομα θα μετανιώσεις! Ό,τι κι αν νομίζεις αρχικά, σήμερα το είδος των ατόμων που έλκεις και σε έλκουν δεν ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές σου.

ΛΕΩΝ ♌ 

Γενικά


Η Αφροδίτη στον Τοξότη σε καλεί να επικεντρωθείς σε όσους ή όσες μπορούν να σου φανούν χρήσιμοι/ες, αλλά και σε αντίστοιχα ενδιαφέροντα, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τις ανέσεις και τις πολυτέλειες! Επιπλέον, φρόντισε να οργανώσεις τις δραστηριότητές σου, ώστε να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Ίσως μάλιστα η πολιτική του «παίζω και μαθαίνω» να είναι η πλέον ενδεδειγμένη για την περίπτωσή σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό σου συνιστά να εκτονώσεις το περίσσευμα της ενέργειάς σου με γυμναστική ή «εργασιοθεραπεία» στο σπίτι.
Ερωτικά
Καλείσαι να… διευθετήσεις τα προσωπικά σου, με κριτήριο τη χρησιμότητα της κάθε σχέσης και μένοντας μακριά από συναισθηματισμούς, που σε αυτήν τη φάση δεν ωφελούν. Είτε λοιπόν θα υπηρετήσεις είτε θα σε υπηρετήσουν, διάλεξε και πάρε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Γενικά


Η Αφροδίτη στον Τοξότη τονίζει την ανάγκη σου να επιμεληθείς θεμάτων που αφορούν στο σπίτι σου, ξεκινώντας από το «κλασικό» νοικοκυριό και φτάνοντας μέχρι την τεχνική υποστήριξη ή τον εξοπλισμό, που θα μπορούσε να σου διευκολύνει τις κινήσεις. Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να προβείς σε ανάλογες ενέργειες και στη δουλειά σου, όπου φαίνεται να απαιτείται η συνδρομή ειδικευμένου προσωπικού. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό θα σε «βομβαρδίσει» με πληροφορίες που είναι εύκολο να σε… αποπροσανατολίσουν!
Ερωτικά
Έχεις τον τρόπο να κρύψεις κάθε ατέλειά σου, προσελκύοντας πλήθος… θαυμαστών ή θαυμαστριών, το θέμα όμως είναι τελικά τι είδους άτομα έλκεις, αφού είτε «κουβαλούν» προβλήματα, είτε «πάσχουν» σοβαρά σε ζητήματα εμπιστοσύνης κι αξιοπιστίας!

ΖΥΓΟΣ ♎ 

Γενικά


Σήμερα αναμένεται να σου δοθούν πολλές αφορμές για να μάθεις περισσότερα γύρω από τη λειτουργία συσκευών ή μηχανημάτων που έχουν γίνει απαραίτητα στην καθημερινότητά σου. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Τοξότη ίσως συμβάλλει σε ένα επαγγελματικό ταξίδι ή την αξιοποίηση του διαδικτύου είτε για να αποκτήσεις κάποιες ειδικές γνώσεις είτε για να κάνεις τις δουλειές σου εξ αποστάσεως. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιόσε ωθεί να πάρεις ένα οικονομικό ρίσκο, πρόσεξε όμως μήπως τελικά ο «θησαυρός» αποδειχθεί «άνθρακας»!
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μια νέα γνωριμία μπορεί να σου «ανοίξει την όρεξη» για κάτι περισσότερο από μια κοινωνική συναναστροφή, ίσως όμως τελικά να νιώσεις άβολα από την απόρριψη ενός προσώπου που εσύ μεν επέλεξες,αλλά δεν… αρέσει στα πρόσωπα του άμεσου περιβάλλοντός σου!   

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏ 

Γενικά


Ο Άρης στο ζώδιό σου μπορεί να σου δώσει την προωθητική δύναμη για να πετύχεις μια μεγάλη επίδοση ή έναν μοναδικό «άθλο»! Πολλά θα εξαρτηθούν όμως από τον τρόπο που θα διαχειριστείς τα πράγματα, αλλά και από τις ειδικές γνώσεις που διαθέτεις πάνω στο αντικείμενο, με το οποίο θα ασχοληθείς. Παράλληλα, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου και να ιεραρχήσεις τα έξοδά σου, δίνοντας προτεραιότητα σε εκείνα που σχετίζονται με την κάλυψη καθημερινών αναγκών αλλά και με την υγεία σου.
Ερωτικά
Η γοητεία σου κορυφώνεται και οι προτάσεις «πέφτουν βροχή», αλλά αν θες να αποφύγεις παγίδες και λάθη, θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός/η απέναντι σε υποσχέσεις ή συμπεριφορές, που δείχνουν μεν «θεϊκές», όμως δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐ 

Γενικά


Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου να λειτουργεί πιο «επαγγελματικά», το πρώτο που πρέπει να φροντίσεις είναι η εξωτερική σου εμφάνιση, δίνοντας μάλιστα ιδιαίτερη σημασία στις λεπτομέρειες. Επιπλέον, πολλά από τα ζητήματα που σε απασχολούν θα έχουν καλύτερη εξέλιξη από την στιγμή που θα αποφασίσεις να ζητήσεις τη γνώμη κάποιων ειδικών. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Σκορπιό μπορεί να αναδείξει θέματα σχετικά με την υγεία και τη διατροφή σου, γι’ αυτό προσπάθησε να μείνεις μακριά από κάθε πιθανή εστία μόλυνσης.
Ερωτικά
Η ανάγκη σου για κάποιες πρακτικές λύσεις «εδώ και τώρα» θα προσελκύσει ένα πρόσωπο με το οποίο μπορεί να υπάρξει μια ενδιαφέρουσα συνέχεια. Φαίνεται, ωστόσο, να μην υπάρχει μια συναισθηματική επαφή, αλλά κυρίως όσα υπαγορεύονται από το κοινό συμφέρον! 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑ 

Γενικά
Οι ουρανοί «απαιτούν» να δώσεις μεγαλύτερη έμφαση σε θέματα που αφορούν στην εργασία σου κι ίσως τελικά οι κατάλληλες λύσεις να έρθουν κυρίως μέσω της τεχνολογίας και των δυνατοτήτων που προσφέρει. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Τοξότη μπορεί να συμβάλλει στην εξομάλυνση ενός θέματος υγείας, ύστερα από μια αγωγή ή μια χρήσιμη συμβουλή που θα λάβεις. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό θέλει να «σε χώσει» σε μια μάλλον ουτοπική ή απατηλή ως προς τους σκοπούς της, συλλογική προσπάθεια, γι’ αυτό έχε τον νου σου!.
Ερωτικά
Πολλά γίνονται στο παρασκήνιο, αλλά αν προσπαθήσεις να βγάλεις μια άκρη είναι απίθανο να τα καταφέρεις στην παρούσα φάση. Ίσως βέβαια να προκύψει κάτι «κρυφό» στον χώρο της εργασίας σου ή με άτομο του… νοσηλευτικού προσωπικού!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒ 

Γενικά


Ο Άρης στον Σκορπιό σε ωθεί να δράσεις, ωστόσο το πιθανότερο είναι να κάνεις «μια τρύπα στο νερό»! Αντίθετα, «επιτρέπεται» κάθε ενασχόλησή σου με την τέχνη ή την μεταφυσική. Παράλληλα, οι συνθήκες ευνοούν κοινωνικές συναθροίσεις και συζητήσεις με φίλους/ες, που φαίνεται ότι μπορούν να συμβάλλουν στην επίλυση μιας υπόθεσης που σε απασχολεί, παρέχοντας τις κατάλληλες συμβουλές, αλλά και την τεχνογνωσία που χρειάζεσαι. Ανάλογες βοήθειες ενδεχομένως λάβεις και από έναν συλλογικό φορέα που ειδικεύεται στο πρόβλημά σου.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα συμπαθή και εξυπηρετικά κι αν έχεις κατά νου κάτι περισσότερο, αξίζει να προσπαθήσεις. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, θα ήταν καλό να επικεντρωθείς στο τι μπορεί να προσφέρει ο ένας στον άλλον, μέσα από αμοιβαίες εξυπηρετήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ ♓ 

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Τοξότη σε καλεί να βάλεις μια τάξη στη δουλειά σου, μοιράζοντας αν χρειαστεί αρμοδιότητες στους κατάλληλους αποδέκτες. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να ρυθμίσεις μια σειρά από πρακτικά θέματα, είτε στο γραφείο είτε στο σπίτι, ώστε να σταματήσει κάθε… μουρμούρα! Κι αν δεν έχεις εξοικειωθεί ακόμη με τα καλά και τις δυνατότητες της τεχνολογίας, μάλλον ήρθε η στιγμή να το πράξεις. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό αναμένεται να εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ωστόσο ο δρόμος σου μπορεί να έχει και «λάδια»!
Ερωτικά
Με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου είναι προτιμότερο να αφήσεις να εννοούνται πράγματα, παρά να περάσεις στην πράξη. Πρόσεξε βέβαια μην «την πατήσεις» με ανάλογο τρόπο μπροστά σε κάποιον/α, που ξέρει να «παίζει» με το μυστήριο εξ ίσου καλά με σένα!
astrology.gr

Epirusblog Gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017
Epirusblog Gr
5 of 5
ζώδια 6103808063948828597
Σχόλια
item