Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017 Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Με εορταστικό πνεύμα.

ΚΡΙΟΣ ♈

Γενικά
Ο ενεργός Δίας επηρεάζει θετικά τα οικονομικά σου, αναδεικνύοντας ευκαιρίες και προοπτικές. Επιπλέον, η εύνοια και η τύχη σου μπορεί να πιστοποιηθούν με την επιστροφή κάποιων χρημάτων που θεωρούσες χαμένα ή μια φορολογική ρύθμιση που θα σε διευκολύνει, ενώ ο δρόμος είναι ανοικτός και στην περίπτωση που ψάχνεις για μια χρηματοδότηση. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Λέοντα δημιουργεί γόνιμες συνθήκες στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και δεν έχεις παρά να είσαι περισσότερο συνεργάσιμος/η και να μην κάνεις του… κεφαλιού σου!
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η κι ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, δεν έχεις παρά να «κυκλοφορήσεις» και τα υπόλοιπα θα γίνουν… αυτόματα! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως είναι η πιο κατάλληλη συγκυρία για να οργανώσεις ένα ταξίδι ή έναν περίπατο με το ταίρι σου.

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά


Ο ενεργός Δίας σου παρέχει βοήθειες μέσω των άλλων, ίσως μάλιστα ένα πρόσωπο να εμφανιστεί την πιο κατάλληλη στιγμή! Γενικότερα, φρόντισε να είσαι ανοικτός/η σε προτάσεις, αφού σε κάθε περίπτωση θα σε φέρουν σε μια θέση καλύτερη από την τωρινή, ακόμα κι αν σε πρώτη φάση θεωρήσεις πως σε «ξεβολεύουν». Παράλληλα, η Δήμητρα στον Λέοντα ευνοεί κάθε ενέργειά σου σε σχέση με την οικογένεια και τα περιουσιακά σου. Επιπλέον, σε καλεί να «ανοίξεις» το σπίτι σου σε κόσμο, χωρίς όμως να βγάλεις στη… φόρα τα προσωπικά σου!
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις σίγουρα τις ευκαιρίες σου για να «το κάψεις» με καλή παρέα, αλλά και ως δεσμευμένος/η θα περάσεις όμορφες στιγμές. Από όποια πλευρά δηλαδή και αν το εξετάσει κανείς, χαμένος/η δεν βγαίνεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Η Δήμητρα στον Λέοντα μπορεί να συμβάλλει στην πληρέστερη πληροφόρησή σου «επί παντός επιστητού» και να διανθίσει την καθημερινότητά σου με περισσότερες ευχάριστες στιγμές. Παράλληλα, ο ενεργός Δίας σε καλεί «να βγεις από το καβούκι σου» και να «φωνάξεις» τα αιτήματά σου, αφού γνωστοί/ες και συγγενείς έχουν όλη την καλή πρόθεση να σε βοηθήσουν, ιδιαίτερα σε επαγγελματικά ζητήματα όπου οι συμμαχίες «μετράνε». Όσο για την υγεία και τη διατροφή σου, για την ώρα μην… ματαιοπονείς με δίαιτες και περιορισμούς!
Ερωτικά
Η Αφροδίτη απέναντί σου σε κάνει άμεσα συμπαθή στους γύρω σου και σου «ανοίγει πόρτες», ωστόσο η διαχείριση του όλου θέματος επαφίεται σε σένα. Πάντως, αν «τολμήσεις» να ανοίξεις την καρδιά σου, μπορεί να εντυπωσιαστείς από την συνέχεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Η Δήμητρα στον Λέοντα ευνοεί τα οικονομικά σου κι ίσως σου γίνει μια συμφέρουσα πρόταση ή συνάψεις μια συμφωνία που θα σε πάει μπροστά. Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις κάτι που θέλεις, ύστερα από τη μεσολάβηση κάποιου/ας. Παράλληλα, ο ενεργός Δίας σε καλεί να «το γλεντήσεις», χωρίς έγνοιες και σκοτούρες. Επιπλέον, ορίζει την έναρξη ενός νέου κύκλου ενδιαφερόντων, αλλά και μια ευχάριστη καμπή στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα. Αν μάλιστα έχεις παιδιά, ενδέχεται να χαρείς από μια επιτυχία ή την συνολική πρόοδο τους.
Ερωτικά
Ο Δίας στον «οίκο» των ερώτων σου εγγυάται ότι αν «ψάχνεσαι», τότε θα βρεθεί ο άνθρωπος που θα σου ικανοποιήσει κάθε γούστο! Άνοιξε, λοιπόν, την αγκαλιά σου και περίμενε τα καλύτερα. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ένας «πειρασμός» μπορεί να δημιουργήσει «θέμα».

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά

Η Δήμητρα στο ζώδιό σου σε θέλει πιο επικοινωνιακό/η και ανοικτό/η σε προτάσεις, τόσο για τα προσωπικά σου θέματα, όσο και για τα επαγγελματικά σου, αφού είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις τα «κονέ» σου». Παράλληλα, θα έχεις την ευκαιρία είτε να αναθερμάνεις τις σχέσεις με τους οικείους σου είτε να συνειδητοποιήσεις τον πολύτιμο ρόλο που παίζουν στην ζωή σου. Επιπλέον, ο ενεργός Δίας σηματοδοτεί θετικές αλλαγές στο σπίτι σου κι ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να δρομολογήσεις τις κινήσεις-επεκτάσεις που είχες κατά νου.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Τοξότη «απογειώνει» τα συναισθήματά σου κι ίσως δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να βρίσκεσαι κοντά σε ανθρώπους που αγαπάς ή να πιστεύεις και να ελπίζεις σε κάτι που κάνει την καρδιά σου να «πετάει», έστω και μέσα από… υπερβολές! 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Ο ενεργός Δίας σε βοηθά να βελτιώσεις τις γνώσεις και το πνευματικό σου επίπεδο κι ίσως είναι μια ευκαιρία να ξεκινήσεις έναν κύκλο σπουδών ή επιμόρφωσης. Επιπλέον, μπορεί να σου προσφέρει αρκετές ευχάριστες στιγμές στην καθημερινότητά σου κι ένα ταξίδι ή απλά μια καλή παρέα αρκούν για να συμβεί αυτό. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Λέοντα θα σου δώσει «στο πιάτο» πληροφορίες για τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο, ενώ θα συμβάλλει και στη σύναψη μιας μυστικής συμφωνίας ή συνεργασίας, που θα σου προσφέρει ουσιαστικά πλεονεκτήματα.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, το σύμπαν «συνωμοτεί», ώστε να μπει στη ζωή σου ένα πρόσωπο με το οποίο κάτι «είχατε» στο παρελθόν ή γνωρίζεστε και δεν έχει ευοδωθεί ακόμη η σχέση σας! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, θα περάσεις πολύ ευχάριστες στιγμές με τον άνθρωπό σου.

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Με την Δήμητρα στον Λέοντα, κάποιες γνωριμίες σου θα αποδειχθούν καταλυτικές ως προς την πρόοδό σου, αρκεί βέβαια να γίνεις κι εσύ ακόμη πιο ομαδικός «παίκτης». Παράλληλα, ο ενεργός Δίας σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σου, καλό είναι όμως να μην προβείς σε κινήσεις εντυπωσιασμού ή έναν αχρείαστο δανεισμό. Αντίθετα, θα ωφεληθείς ουσιαστικά, αν λειτουργήσεις ως επενδυτής. Επιπλέον, ίσως επανέλθει στο προσκήνιο μια πρότερη προοπτική, που σήμερα έχει πολύ καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας.
Ερωτικά
Ένα αγαπημένο σου πρόσωπο μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματά του με έναν πρακτικό τρόπο, δωρίζοντας σου κάτι χρήσιμο, όσο και όμορφο. Αν πάλι είσαι μόνος/η, έχεις πολύ καλύτερες πιθανότητες να βρεις τον άνθρωπό σου κάπου εκεί έξω στα φώτα της γιορτής!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Ο Δίας στο ζώδιό σου δεν προωθεί μόνον τις ευχάριστες, αλλά και τις πιο δημιουργικές αναζητήσεις σου, δίνοντάς σου όλα τα «φόντα» για να τις εκπληρώσεις. Ίσως μάλιστα να βραβευθείς ή να τιμηθείς για μια προσπάθειά σου, από την άλλη πλευρά βέβαια, φρόντισε να ελέγξεις ενδεχόμενες τάσεις αμετροέπειας. Κι αν στοχεύεις σε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, δεν έχεις παρά να εργαστείς για αυτό. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Λέοντα ευνοεί και τη δικτύωσή σου με «ισχυρούς» κι αν σου γίνει μια πρόταση, μη διστάσεις να την αποδεχθείς.
Ερωτικά
Οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι πολύ σημαντικές κι έρχονται ως η φυσική συνέπεια των όσων αλλαγών έγιναν μέσα σου και συνεχίζονται μέχρι… σήμερα! Πριν όμως «δέσεις» τη ζωή σου με ένα νέο πρόσωπο, σκέψου ότι μπορεί και να πρόκειται για μια παρόρμηση της στιγμής.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Ο ενεργός Δίας αναμένεται να σε ενημερώσει ενδελεχώς γύρω από τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο ή να σε προστατέψει από τις «κακοτοπιές», ίσως μάλιστα να αποκαλυφθεί κι ένα «σκάνδαλο μεγατόνων»! Επιπλέον, σε βοηθά να χαλαρώσεις μακριά από ευθύνες, ενώ αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, μπορείς να εξασφαλίσεις την καλύτερη δυνατή αντιμετώπισή του. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Λέοντα πριμοδοτεί θέματα επιμόρφωσης ή σπουδών, ενώ ενδέχεται να σου φέρει και μια πρόταση από το εξωτερικό ή ένα ταξίδι με προοπτικές.
Ερωτικά
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου κανείς και καμία δεν μπορεί να σου «αντισταθεί» και το μόνο που σου απομένει είναι να αξιοποιήσεις το πλεονέκτημά σου, επιλέγοντας το κατάλληλο για σένα πρόσωπο. Κι αν δυσκολεύεσαι, τότε… άσε την τύχη να αποφασίσει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Η Δήμητρα στον Λέοντα ευνοεί τα επενδυτικά σου σχέδια, ίσως μάλιστα τα πράγματα να πάρουν μια θετική τροπή ύστερα από την μεσολάβηση ενός προσώπου που… κατέχει το αντικείμενο! Επιπλέον, μπορεί να σου γίνει μια συμφέρουσα πρόταση, ικανή να αλλάξει προς το καλύτερο το οικονομικό σου status. Παράλληλα, με τον Δία να εμπλουτίζει τον κοινωνικό κύκλο σου, μπορείς να επωφεληθείς από μια φιλική γνωριμία ή τη συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Ίσως μάλιστα να εξυπηρετηθείς άμεσα σε κάποιο αίτημά σου.
Ερωτικά
Σε αυτήν τη φάση της ζωής σου προτεραιότητα έχουν οι κρυφές ή «ανεπίσημες» σχέσεις, αφού μια τέτοια μπορεί να σε καλύψει σε ικανοποιητικό βαθμό, χωρίς μάλιστα να αναγκαστείς να υποστείς τις συνέπειες μιας ανοικτής διεκδίκησης, που μπορεί να εξελιχθεί σε διαμάχη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Ο ενεργός Δίας αλλάζει προς το καλύτερο τις σχέσεις σου με τους «ισχυρούς», αλλά και χωρίς αυτούς το όποιο εγχείρημά σου έχει πολύ καλές πιθανότητες επιτυχίας. Είναι βέβαιο, ωστόσο, ότι θα χρειαστεί να «χαλαρώσεις» τις αυστηρές προδιαγραφές σου και να αφεθείς στην ροή των καταστάσεων, ώστε να μην «κόψεις» την τύχη σου με προαποφασισμένα πλάνα. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Λέοντα σου προσφέρει τις κατάλληλες «άκρες», ώστε να προωθήσεις τις ιδέες και τα σχέδιά σου, ενώ επιπλέον σε βοηθά να αναδειχθείς μέσα από συμφωνίες ή συνεργασίες.
Ερωτικά
Το βέβαιο είναι ότι θα καταφέρεις να κλέψεις τις εντυπώσεις με τη διαφορετικότητά σου, καλό είναι ωστόσο να μην «θαμπωθείς» από υλικές προσφορές που ουδεμία σχέση έχουν με τον αληθινό έρωτα και -το κυριότερο- υποκρύπτουν μια διάθεση «εξαγοράς».

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Με τον Δία «παραμάσχαλα», η ημέρα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ζωηρή σε μετακινήσεις κι επαφές και τα καλά νέα είναι ότι έχεις να ωφεληθείς πολλά από τη διεύρυνση είτε του κύκλου γνωριμιών σου είτε των πνευματικών σου οριζόντων. Επιπλέον, είναι στο πρόγραμμα κι ένα ταξίδι, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κάτι που θα διευκολύνει την επικοινωνία σου με τον έξω κόσμο. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Λέοντα σου προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες αναφορικά με τα εργασιακά αλλά και τη διατροφή σου.
Ερωτικά
Στην προσωπική σου ζωή πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος να «παγιδευτείς» από υποσχέσεις που δείχνουν πειστικές αλλά σίγουρα έχουν διαφορετική αξίαγια σένα από εκείνον/η που στις προσφέρει… απλόχερα! Πρόσεξε, λοιπόν, μην «πέσεις από τα σύννεφα».
astrology.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017
Epirusblog Gr
5 of 5
ζώδια 8303886765745321468
Σχόλια
item