Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Ανατροπή του σκηνικού.


ΚΡΙΟΣ ♈


Γενικά


Ο Ουρανός στο ζώδιό σου σε ωθεί να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, «κόντρα στο ρεύμα» και βέβαια δεν αποκλείεται να «σκοντάψεις» πάνω σε άτομα που αντιδρούν αρνητικά κι ας θεωρούσες ως δεδομένη την στήριξή τους. Ίσως μάλιστα να επέλθει ρήξη σε μια επαγγελματική σχέση σου κι όχι με δική σου πρωτοβουλία. Αντίθετα όμως, ενδέχεται να βρεις υποστήριξη από εκεί που δεν το περιμένεις, οπότε αξίζει να ρισκάρεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο εμπλουτίζει τις φιλίες ή τα ενδιαφέροντά σου και προσελκύει νέο «κοινό» γύρω σου.
Ερωτικά
Όσο περισσότερες είναι οι προκλήσεις που αντιμετωπίζεις, τόσο μεγαλύτερη είναι κι η υποστήριξη που λαμβάνεις από το σύμπαν. Έχε, λοιπόν, πίστη στις δυνατότητές σου και τόλμησε να ζητήσεις όλα αυτά που έχεις στερηθεί ή έχεις βάλει «στην γωνία» για «λόγους ανωτέρας βίας».

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά


Η Σελήνη στον Υδροχόο σε θέλει στις «επάλξεις» και δεν έχει νόημα να αποποιηθείς τον πρωταγωνιστικό ρόλο σου. Αντίθετα, άρπαξε την ευκαιρία για να αναδείξεις τα ιδιαίτερα προσόντα σου, όσο κι αν οι συνθήκες σου πηγαίνουν κόντρα. Κι αυτό γιατί ο ενεργός Ουρανός μπορεί να προκαλέσει απρόοπτα που θα κλονίσουν την βεβαιότητά σου και καλό είναι να μη θεωρείς τίποτα ως δεδομένο. Από την άλλη πλευρά όμως, θα συμβάλλει θετικά σε μια νέα αρχή σχετική με τις σπουδές ή την επιμόρφωσή σου, ενώ «εισηγείται» και μια νέα φιλοσοφία ζωής.
Ερωτικά
Μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που διατίθεται να σου προσφέρει πολλά, κυρίως όμως στον υλικό τομέα κι αν ζητάς κάτι περισσότερο από το να περάσεις καλά, ίσως τελικά συνειδητοποιήσεις ότι, παρά τα αναμφισβήτητα προσόντα του, έχει και πλευρές που δύσκολα… αντέχεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο σε βοηθά να ξεδιπλώσεις το επικοινωνιακό σου ταλέντο και την ικανότητά σου να συντονίζεσαι με ετερόκλητα άτομα. Σε ωθεί μάλιστα να ξεχωρίσεις μέσα από αναζητήσεις ή επιλογές που ο περισσότερος κόσμος θεωρεί ως «εξεζητημένες». Επιπλέον, είναι πιθανό να ταξιδέψεις και γενικότερα να αλλάξεις παραστάσεις. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός επηρεάζει τα οικονομικά σου και θα έχεις πολύ καλύτερη τύχη, αν κινηθείς «ασύμβατα» ή ποντάρεις στην έκπληξη. Αντίθετα, αν ακολουθήσεις «την πεπατημένη», τότε μάλλον θα χάσεις!
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον «οίκο» των σχέσεών σου σε κάνει πολύ πιο ανήσυχο/η και... πρόθυμο/η στους ποικίλους πειρασμούς που κυκλοφορούν γύρω σου. Κι αν βέβαια είσαι μόνος/η, τότε… όλα καλά, σε διαφορετική περίπτωση όμως, πρόσεξε μην εκτεθείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά


Μακάρι να εξελίσσονταν όλα σύμφωνα με τις επιθυμίες σου ή τις εκτιμήσεις των «ειδικών», ωστόσο ο ενεργός Ουρανός σου επισημαίνει ότι… δεν είναι έτσι. Ίσως μάλιστα να αιφνιδιαστείς δυσάρεστα από επιλογές ή συμπεριφορές ατόμων ή μια ανατροπή στα επαγγελματικά σου. Αντίθετα βέβαια, μπορεί και να εκπλαγείς ευχάριστα από την υποστηρικτική στάση ενός «ξένου» προσώπου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο ανοίγει νέους ορίζοντες στα οικονομικά σου, ενώ μπορεί να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή ιδιαίτερο.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να συναντήσεις ένα πρόσωπο, με το οποίο σίγουρα σας χωρίζουν πολλά, αλλά ασκεί επάνω σου μια ιδιαίτερη γοητεία. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η, φρόντισε να «φρεσκάρεις» τη σχέση σου, με νέες δραστηριότητες κι ευχάριστες εκπλήξεις. 

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά


Η Σελήνη απέναντί σου διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου κι εδώ το ζητούμενο είναι να κρατήσεις πιο κοντά σου τα πρόσωπα που έχουν να σου προσφέρουν κάτι το ουσιαστικό κι όχι μόνον «φρου-φρου κι αρώματα»! Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ουρανός θα συμβάλλει σε αλλαγές ή ανατροπές στο εργασιακό σου περιβάλλον κι αν θεωρείς κάποια πράγματα δεδομένα μάλλον θα διαψευστείς. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να ωφεληθείς στην περίπτωση που ψάχνεις για μια νέα δουλειά ή απλά επιθυμείς να πειραματιστείς, δοκιμάζοντας νέες φόρμες ή συνταγές.
Ερωτικά
Όπου κι αν σταθείς, όσο κι αν τρέξεις να του ξεφύγεις, ο έρωτας θα έρθεινα σε συναντήσει! Από εκεί και ύστερα, είναι καθαρά δικό σου θέμα το πώς θα το χειριστείς. Συμβουλή; Απόλαυσε αυτό που σου προσφέρεται στο τώρα κι όσο για το αύριο… έχει ο θεός! 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο σου προσφέρει εναλλακτικές επιλογές στα εργασιακά σου, αλλά οφείλεις να δώσεις προτεραιότητα και στην υγεία ή τη διατροφή σου.
Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός αναμένεται να δοκιμάσει την ευελιξία σουαπέναντι σε καινοφανείς ή παράδοξες καταστάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και το καλύτερο από πλευρά σου θα ήταν να επιδιώξεις από μόνος/η σου να αλλάξεις ρότα ή να πρωτοτυπήσεις, αιφνιδιάζοντας όσους/ες σε θεωρούν δεδομένο/η. Επιπλέον, μπορεί να ασχοληθείς με κάτι «εξεζητημένο».
Ερωτικά
Για όλα τα πράγματα υπάρχει η «πρώτη φορά» κι αν είσαι ανοικτός/η στους πειραματισμούς, ίσως βιώσεις κάτι που θα σε κάνει να αλλάξεις τις απόψεις σου για τις σχέσεις αλλά και το… σεξ! Και βέβαια, μην απορήσεις, αν σου γίνει μια «σκανδαλώδης κρούση».

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός μπορεί να συμβάλλει σε αλλαγές ή εκπλήξεις είτε στο σπίτι είτε στην προσωπική-κοινωνική σου ζωή, γι’ αυτό είναι σκόπιμο να αφήσεις χώρο και χρόνο για οτιδήποτε έκτακτο ή απρόβλεπτο κι αν χρειαστεί, να προσαρμοστείς έγκαιρα στην νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται στη ζωή σου. Ίσως μάλιστα να δεις τελικά… καλό από ξένους/ες, παρά από τους «δικούς σου» ανθρώπους. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο φροντίζει για την διασκέδασή σου και δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις κάτι νέο και διαφορετικό!
Ερωτικά
Σήμερα, έχεις τον τρόπο να γοητεύσεις ένα πρόσωπο που χαρακτηρίζεται ως «στρυφνό» ή «δυσπρόσιτο» κι αν είσαι διαθέσιμος/η, μπορείς να εκμεταλλευτείς την εύνοιά του! Αντίθετα όμως, στα πλαίσια μιας «τακτοποιημένης» σχέσης, τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν ομαλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά


Η Σελήνη στον Υδροχόο συμβάλλει σε μεταβολές στο σπίτι ή το γραφείοκαι όλη αυτή η κινητικότητα θα σε αναστατώσει, αλλά δεν έχεις παρά να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα, ξέροντας ότι πρόκειται για κάτι προσωρινό. Την ίδια στιγμή μάλιστα, ο ενεργός Ουρανός σε φέρνει σε επαφή με άτομα που χαρακτηρίζονται από μια μάλλον πειραματική ή περιπαικτική διάθεση κι ίσως κάποιες στιγμές να σου φερθούν κυνικά ή «άκομψα», αλλά μην συγχέεις τις εντυπώσεις με την ουσία. Επιπλέον, να θυμάσαι ότι «από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια»!
Ερωτικά
Από τη στιγμή που θα διαπιστώσεις ότι συμβαίνει ακριβώς το… αντίθετοαπό αυτό που προσδοκάς και ότι τα συναισθήματά σου γίνονται αντικείμενο «σκωπτικών» σχολίων, το σοφότερο θα ήταν να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις, χωρίς περαιτέρω «αναζητήσεις». 

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά


Η Σελήνη στον Υδροχόο πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις μετακινήσειςσου, συμβάλλοντας σε ένα γενικότερο κλίμα ανανέωσης. Επιπλέον, ενδέχεται να αιφνιδιαστείς δυσάρεστα από ένα πρόσωπο που «κανονικά» θα έπρεπε να σου σταθεί, αλλά και να εκπλαγείς ευχάριστα από κάποιους «ξένους», που απλά «σε πάνε»! Παράλληλα, με τον Ουρανό να βάζει την σφραγίδα του στα οικονομικά σου, θα πρέπει να θυμάσαι ότι το κυνήγι της έκπληξης είναι αυτό που θα σου φέρει κέρδη κι όχι κάποια «συμβατική» επιλογή σου.
Ερωτικά
Η προσωπική σου ζωή θυμίζει… λούνα παρκ και σίγουρα θα δυσκολευτείς να αφοσιωθείς σε ένα και μόνο πρόσωπο. Αν, λοιπόν, είσαι ήδη σε μια σχέση, δώσε στο ταίρι σου να καταλάβει ότι η εξωστρέφειά σου δε σημαίνει κι ότι το βαρέθηκες ή το απορρίπτεις. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός φέρνει «καινά δαιμόνια» στη ζωή σου κι από πλευράς σου οφείλεις να κινηθείς με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που συνηθίζεις και να «κυνηγήσεις» την έκπληξη, με ό,τι κι αν ασχολείσαι. Εξ άλλου, έτσι κι αλλιώς, η καθημερινότητά σου θα διανθιστεί με απρόβλεπτα ή σπάνιαπεριστατικά και αρκετά απρόοπτα. Επιπλέον, καλό είναι να προβείς σε αλλαγές, πριν αναγκαστείς να το πράξεις για λόγους «ανωτέρας βίας». Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σε ωθεί να αποκτήσεις κάτι ξεχωριστό, που ενισχύει κυρίως το prestige σου.
Ερωτικά
Σήμερα, αναδεικνύονται οι πιο εγκεφαλικές και πειραματικές τάσεις σου, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορείς να διαχειριστείς ή να αντέξεις κάθε κατάσταση, ιδιαίτερα αν στην «άλλη πλευρά» υπάρχει ένα πρόσωπο που χαρακτηρίζεται από πολλές «παραξενιές».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε αναδεικνύει σε «πρόσωπο της ημέρας» φρόντισε λοιπόν να ανταποκριθείς επάξια σε αυτόν τον τίτλο! Μάλιστα, ο ενεργός Ουρανός προβάλλει τις πιο ιδιαίτερες κλίσεις σου και σε ωθεί να υιοθετήσεις μια πρωτοποριακή τεχνική ή προσέγγιση στη δουλειά σου. Αν μάλιστα καταφέρεις να γίνεις απρόβλεπτος/η, τότε όλο το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού είναι… δικό σου! Επιπλέον, ενδέχεται να συναντηθείς με ένα πρόσωπο που «στον ουρανό το έψαχνες και στην γη το βρήκες» ή να λάβεις μια αποκαλυπτική πληροφορία.
Ερωτικά
Σήμερα, μπορεί να διαπιστώσεις ότι όσα σχέδια ή προγράμματα κι αν κάνεις, το σύμπαν έχει τον τρόπο να σε πάει εκεί που αυτό… θέλει! Αφήσου, λοιπόν, στη ροή και το απρόβλεπτο, αφού κάθε προσπάθειά σου να συντηρήσεις μια «νορμάλ» κατάσταση θα πέσει στο κενό. 

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο σου προσφέρει την εναλλακτική της «απόσυρσής» σου από όλα αυτά που σε ενοχλούν, με αναμφισβήτητο κέρδος την αποκατάσταση της ψυχικής ηρεμίας σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός ενδέχεται να συμβάλλει σε ποικίλα απρόοπτα στα οικονομικά, αλλά και σε «αλλόκοτες» καταστάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, όπου αν πάρεις τα πράγματα πολύ στα σοβαρά, μπορεί να βρεθείς σε αμηχανία. Ενδέχεται, ωστόσο, να γνωρίσεις κι ένα πολύ «ψαγμένο» άτομο με ιδιαίτερες αναζητήσεις.
Ερωτικά
Ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να ανταποκριθείς σε μια νέα πρόκληση με «ασυνήθιστα» χαρακτηριστικά, ίσως μάλιστα οι εξελίξεις να είναι ραγδαίες. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, ίσως χρειαστεί να διαχειριστείς μια απρόβλεπτη ή αλλόκοτη συμπεριφορά από τον άνθρωπό σου.
astrology.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017
Epirusblog Gr
5 of 5
ζώδια 4621068355462636223
Σχόλια
item