Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Πιέσεις κι αναγκαιότητες.

ΚΡΙΟΣ ♈


Γενικά
Αν θες πραγματικά να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου, τότε θα πρέπει να θυσιάσεις μεγάλο μέρος του ελεύθερου χρόνου σου, προετοιμάζοντας το έδαφος για τις επόμενες κινήσεις σου. Επιπλέον, η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου σε παραπέμπει σε αναγκαστικές «ζυμώσεις» στην καριέρα σου, που θα έχουν ως συνέπεια να περιορίσεις τις φιλοδοξίες σου, εν ονόματι του ρεαλισμού. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Τοξότη περί άλλων… τυρβάζουν, προσφέροντάς σου πιο χαρούμενες κι ανάλαφρες στιγμές στην καθημερινότητά σου!
Ερωτικά
Παρά τα σοβαρά ζητήματα που σε απασχολούν, υπάρχει αρκετός χώρος και για πιο ανάλαφρες καταστάσεις ή ερωτικά παιχνιδίσματα, ιδιαίτερα αν ταξιδέψεις ή βγεις στον έξω κόσμο. Μπορείς βέβαια να αρκεστείς και σε διαδικτυακά… φλερτ!

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου σε ωθεί να μάθεις ακόμη περισσότερα γύρω από ένα αντικείμενο, προκειμένου να φανείς επαρκής σε μια υποχρέωσή σου. Οφείλεις, λοιπόν, να «ξεσκονίσεις» τα προσόντα σου και να μην αγνοήσεις κάποιες τυπικές προϋποθέσεις, που αν δεν υπάρχουν, θα ταλαιπωρηθείς, χωρίς να πετύχεις αυτό που θέλεις. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Τοξότη καλύπτουν και με το παραπάνω τις βασικές ανάγκες σου, ενώ φέρνουν τη χαρά στη ζωή σου, μέσα από δώρα και περισσότερες ευκαιρίες για… καλοπέραση!
Ερωτικά
Ο Δίας απέναντί σου συνεχίζει να σε προστατεύει και να σε «προωθεί», στην παρούσα φάση όμως, δεν εξαρτάται μόνον από σένα το τι θα συμβεί, αφού προηγούνται οι απανταχού… διεκδικητές κι ίσως τελικά να μη γλιτώσεις την εμπλοκή σου σε μια αντιζηλία.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Ο Ερμής και η Αφροδίτη απέναντί σου φέρνουν κοντά σου άτομα, με τα οποία μπορείς να επικοινωνήσεις και να χαρείς! Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου αυξάνει την οικονομική ανασφάλειά σου, ίσως μάλιστα να σου τύχει και κάτι «στενόχωρο». Εσύ, όμως, δεν έχεις παρά να βάλεις σε μια τάξη τα τρέχοντα ζητήματα, ξεμπερδεύοντας αρχικά με υποχρεώσεις και εκκρεμότητες. Επιπλέον, ίσως να κερδίσεις πολλά από μια πώληση αλλά και γενικότερα από την επιμονή σου σε μια υπόθεση που κάποιοι άλλοι θα είχαν παρατήσει από καιρό.
Ερωτικά
Με την Αφροδίτη στον Τοξότη όλα μπορεί να εξελιχθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σου, ενώ αν ενδιαφέρεσαι για ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή, μπορεί να σου τύχει ένα πρόσωπο, που θα σε καλύψει τόσο συναισθηματικά, όσο και εγκεφαλικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου σου… δυσκολεύει κατά τι τη ζωή, αναδεικνύοντας εμπλοκές και κωλύματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Σε κάθε περίπτωση πάντως, μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, αφού όλα τα πράγματα θέλουν τον χρόνο τους, ενώ έχουν τον «ξενοδόχο» τους, που θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου. Στον αντίποδα βέβαια, ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Τοξότη διαμορφώνουν πολύ πιο βατές συνθήκες στα εργασιακά σου, απελευθερώνοντας δυνατότητες που μέχρι τώρα δεν υπήρχαν. Επιπλέον, αναμένεται βελτίωση στην υγεία σου.
Ερωτικά
Εδώ αναμένονται «μπερδέματα» κι όσον αφορά στη δική σου στάση, εκείνο που καλείσαι πρωτίστως να κάνεις είναι το να μην «άγεσαι και φέρεσαι» από τις «επιταγές» των άλλων. Επιπλέον, η Αφροδίτη μπορεί να… ενεργοποιήσει έναν έρωτα στον χώρο της εργασίας σου! 

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Τοξότη συμβάλλουν στο να περάσεις όμορφα με καλή παρέα. Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου σε καλεί να περιορίσεις τις επαγγελματικές φιλοδοξίες σου και να επικεντρωθείς σε διορθωτικές κινήσεις που θα περιορίσουν την όποια ζημιά. Διαφορετικά, υπάρχει ο κίνδυνος να φορτωθείς με ευθύνες και υποχρεώσεις που δεν σου αναλογούν ή απλά να… ματαιοπονείς! Επιπλέον, είναι σκόπιμο να δώσεις έμφαση σε θέματα που αφορούν στη διατροφή και γενικότερα τον τρόπο ζωής σου, περιορίζοντας ό,τι σε βλάπτει.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη ευνοεί μια ερωτική περιπέτεια κι αν δεν έχεις κάποια δέσμευση, μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα. Σε διαφορετική περίπτωση, βέβαια, θα πρέπει να αρκεστείς στις φιλοφρονήσεις και τα κομπλιμέντα, ώστε να μην προκύψουν «θέματα» με το ταίρι σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Τοξότη σε καλούν να μετατρέψεις τον χώρο σου σε τόπο χαράς και διασκέδασης! Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ρίχνοντας κάποιες «σκιές». Μπορεί, λοιπόν, να βρεθείς «απέναντι» με έναν «δικό σου» άνθρωπο, που δεν ακολουθεί τους κανόνες, ωστόσο το ζητούμενο δεν είναι κάποιου είδους «τιμωρία» αλλά η αλληλοκατανόηση. Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να συμπαρασταθείς σε ένα προσφιλές σου πρόσωπο, που περνά δύσκολα.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, όλα συνηγορούν σε μια νέα γνωριμία και μάλιστα σε «οικογενειακό» περιβάλλον. Όσον αφορά όμως το ποιόν του/της υποψηφίου/ας, το πιθανότερο είναι να κουβαλά ένα τουλάχιστον σημαντικό πρόβλημα, που αργά ή γρήγορα θα γίνει και δικό σου.

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου σε πιέζει να φροντίσεις πρακτικά θέματα που μπορεί να αφορούν τόσο στα επαγγελματικά σου, όσο και στη διαμόρφωση του προσωπικού σου χώρου. Επιπλέον, σε πιέζει να πάρεις τις αποφάσεις σου και να ξεκαθαρίσεις -όσο είναι εφικτό- τα πράγματα στις σχέσεις με τους οικείους σου, ιδιαίτερα αν προκύψει ένα περιουσιακό ζήτημα. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Τοξότη διανθίζουν την καθημερινότητά σου με προτάσεις και προσκλήσεις, που σίγουρα θα κάνουν τη ζωή σου πιο όμορφη.
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, το κλίμα μπορεί να βαρύνει εξ αιτίας κάποιων πιεστικών προβλημάτων. Αν όμως είσαι μόνος/η, τότε μπορείς να ξεχυθείς σε δρόμους και πλατείες, αναζητώντας μια «soft» ερωτική περιπέτεια, που θα σε κάνει να νιώσεις όμορφα! 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά


Η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου μπορεί να σου… κόψει λίγο τον ενθουσιασμό με ατυχίες ή καθυστερήσεις εκτός προγράμματος, ιδιαίτερα στις επαφές και τις μετακινήσεις σου. Σε κάθε περίπτωση, απαιτείται από πλευράς σου μεθοδικότητα και υπομονή, ενώ οφείλεις να προσέχεις και τις κινήσεις των άλλων. Επιπλέον, θα πιεστείς να βελτιώσεις τις γνώσεις σου ή να μάθεις μια χρήσιμη τεχνική κι αυτό κακό δεν είναι! Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Τοξότη φροντίζουν, ώστε να μη σου λείψει τίποτε από το εορταστικό τραπέζι.
Ερωτικά
Μπορεί μεν ο Άρης στο ζώδιό σου να σου προσφέρει έντονες συγκινήσεις, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε θα κληθείς να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα με αφορμή κάποια κρίση. Επιπλέον, ίσως σε «στήσουν» σε ένα ραντεβού ή να μην καταφέρεις εσύ να πας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Ο Ερμής και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου διώχνουν μακριά τις σκοτούρες και σε γεμίζουν χαρά, ίσως όμως η όλη αισιοδοξία σου να έχει και τα τρωτά της! Κι αυτό γιατί η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου «απαιτεί» να συμμαζευτείς οικονομικά, ώστε τουλάχιστον να μην τρέχεις πίσω από τις εξελίξεις, που σε αυτόν τον τομέα μπορεί να είναι δύσκολες. Οφείλεις, λοιπόν, να αποφύγεις σημαντικές αγορές κι επενδύσεις, φροντίζοντας πρωτίστως για την κάλυψη των υποχρεώσεών σου. Ίσως μάλιστα να δρομολογηθεί μια πώληση που θα σε ανακουφίσει.
Ερωτικά
Με την Αφροδίτη να «κάνει παιχνίδι» στο ζώδιό σου, μπορείς να ζήσεις μια ρομαντική περιπέτεια, ίσως μάλιστα να προσελκύσεις κι ένα πρόσωπο κύρους. Αν όμως έχεις ήδη κάποια δέσμευση, είναι προτιμότερο να «κάτσεις στα αβγά σου», αφού κι εκεί καλά είναι! 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου σε πιέζει να αφήσεις τους περιττούς συναισθηματισμούς, και να απεμπλακείς από πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν σου προσφέρουν πια κάτι το ουσιαστικό. Επιπλέον, οφείλεις να ιεραρχήσεις τους στόχους σου, αφήνοντας κατά μέρος ό,τι δεν επείγει κι αγνοώντας τις απαιτήσεις των γύρω σου, αφού μπορεί να σε «φορτώσουν» με επιπλέον άγχος. Δική σου είναι η ζωή κι όχι δική τους! Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Τοξότη σε αποσπούν με παραλειπόμενα και κουτσομπολιά για προσωπικά κυρίως θέματα.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Τοξότη σε φέρνει πιο κοντά σε μια «εξομολόγηση», που θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πολλά γύρω από κάποιες μεθοδεύσεις, αλλά και να έρθεις πιο κοντά με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει. Επιπλέον, ίσως ανταλλάξεις ερωτικά μηνύματα «εν κρυπτώ»! 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά


Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Τοξότη σου γνωρίζουν κόσμο και δεν έχεις παρά να μπεις κι εσύ στο εορταστικό κλίμα των ημερών, χωρίς να σου «τριβελίζουν» το μυαλό αρνητικές σκέψεις. Ωστόσο, υπάρχει κι ένας τομέας που δε μπορείς να τον αφήσεις στην τύχη του, αφού η σύνοδος Ήλιου- Κρόνου «απαιτεί» να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και τη διατροφή σου, πριν κτυπήσει «καμπανάκι». Επιπλέον, δεν αποκλείεται να προβληματιστείς από τα «ίχνη» μιας διαδικασίας που εξελίσσεται στα κρυφά και αφορά στην εργασία σου.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη ευνοεί την κοινωνική σου ζωή κι αν είσαι μόνος/η, είναι πιθανό να βρεις το πρόσωπο που αναζητάς μέσα σε μια παρέα. Σίγουρα βέβαια δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, οπότε διασκέδασε κι απόλαυσε ό,τι σου προσφέρεται, χωρίς να κάνεις σχέδια για το αύριο. 

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Τοξότη έχουν την πρόθεση να μεταμορφώσουν την καθημερινότητά σου σε ένα «λούνα παρκ» και δεν υπάρχει λόγος να μην συμμετάσχεις σε μια τέτοια γιορτή, εξαντλώντας τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου μπορεί να αναζωπυρώσει το αίσθημα ευθύνης σου για το τι γίνεται στον κόσμο κι ίσως σκεφτείς να υπηρετήσεις έναν «ιερό σκοπό». Επιπλέον, μπορεί να στενοχωρηθείς από τις εξελίξεις στη ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης.
Ερωτικά
Αν αναζητάς μια περιπέτεια, μπορείς να την έχεις και μάλιστα σε πολύ καλό κλίμα, υπάρχει ωστόσο και το ενδεχόμενο να προκύψει κι ένα περίπλοκο ζήτημα που αφορά έναν «δικό σου» άνθρωπο και θα απορροφήσει μεγάλο μέρος του χρόνου και της προσοχής σου.
astrology.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017
epirusblog.gr
5 of 5
ζώδια 5003663745980834152
item