Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Επαγγελματικές προτεραιότητες.


ΚΡΙΟΣ ♈

ΓενικάΗ Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να επιληφθείς κάποιων λεπτομερειών που αφορούν στην αρτιότερη παρουσίαση ενός θέματος κι επειδή δεν σου λείπει το πρακτικό πνεύμα, το μόνο που χρειάζεσαι επιπλέον είναι το να είσαι περισσότερο συγκεντρωμένος/η στο έργο σου και να μην κάνεις «του κεφαλιού σου». Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Σκορπιό ενισχύει την τάση σου να ρισκάρεις οικονομικά ή να ξοδέψεις μονομιάς το αποθεματικό σου. Πρόσεξε, ωστόσο, μήπως κάποιος/α θελήσει να «αρπάξει» αυτά που σου ανήκουν.
ΕρωτικάΜια συνάντηση ή ένα ταξίδι επαγγελματικού χαρακτήρα μπορεί να εξελιχθεί απρόσμενα καλά και σε σχέση με την προσωπική σου ζωή, εμπλουτίζοντας τις… παρεχόμενες υπηρεσίες! Το μόνο πρόβλημα είναι ότι η επιμονή σου σε κάποιες λεπτομέρειες μπορεί να «χαλάσει» το ταίρι σου.

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά

Ο Άρης στον Σκορπιό επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως μάλιστα προς στιγμήν να προκληθεί μια μεγάλη ένταση. Ωστόσο, όταν περάσει η «φούρια», τα πράγματα θα βρουν τον δρόμο τους και οι όποιες παρεξηγήσεις θα λυθούν, ίσως μάλιστα να έρθεις πιο κοντά με τον/την πρώην «αντίπαλο». Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να σου δώσει ένα επαγγελματικό ταξίδι ή να συμβάλλει στην πληρέστερη ενημέρωσή σου για ένα θέμα που σε ενδιαφέρει. Επιπλέον, σου δίνει το κίνητρο για να βελτιώσεις το μορφωτικό σου επίπεδο.

ΕρωτικάΈνα πρόσωπο φαίνεται να ενδιαφέρεται για σένα, ωστόσο με τον Άρη απέναντί σου, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην είναι διόλου… ασφαλής ή σταθερή μια συνεύρεση μαζί του, οπότε αν δεν έχεις όρεξη για πολλά-πολλά, μην του δώσεις θάρρος.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει θετικά στη διεκπεραίωση μιας οικονομικής υπόθεσής σου, κυρίως μέσω της συνδρομής κάποιων ειδικών που θα σε βοηθήσουν να κάνεις τις σωστές κινήσεις. Επιπλέον όμως, επιβάλλεται να ιεραρχήσεις τις ανάγκες σου, ώστε να μην άγεσαι και φέρεσαι από εφήμερες επιθυμίες. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό σε καλεί να «φορτσάρεις», προκειμένου να τελειώνεις με τις δουλειές σου, αλλά καλό είναι να μην ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου και βρεθείς ξαφνικά στο «καναβάτσο»!

ΕρωτικάΟι συνθήκες ευνοούν τα αισθηματικά σου κι αν είσαι μόνος/η, δεν έχεις παρά να αφεθείς στα όσα σου συμβαίνουν, έστω κι αν πρόκειται για κάτι… επιπόλαιο! Επιπλέον, αν προχωρήσεις περαιτέρω μπορεί να μάθεις κάτι νέο ή διαφορετικό στην σεξουαλική σου πρακτική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω θα σου δώσει την ευκαιρία να υλοποιήσεις μια συνεργασία, μέσα από την παραγωγή συγκεκριμένου έργου. Επιπλέον, είναι πιθανό να ωφεληθείς από την καλή εικόνα που έχουν οι άλλοι για σένα, ιδιαίτερα αν τηρείς τους τύπους και τα δέοντα. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Σκορπιό σε κάνει πολύ πιο επιτακτικό/η και παθιασμένο/η στα συναισθηματικά ζητήματα κι ίσως τελικά οι διαπροσωπικές σχέσεις σου ή τα προβλήματα των αγαπημένων σου να βάλουν στο περιθώριο όλες τις άλλες δραστηριότητές σου.
ΕρωτικάΔεν θες και πολύ για να εμπλακείς σε μια «θυελλώδη» κατάσταση, όπου οι έντονες συγκινήσεις θα έχουν τόσο θετικό, όσο και αρνητικό πρόσημο. Αν βέβαια πρόκειται για μια νέα γνωριμία στον χώρο της εργασίας σου, τότε τα θετικά και οι ευκολίες… υπερτερούν!

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Ο Άρης στον Σκορπιό ενδέχεται να συμβάλλει σε μια οικογενειακή αναστάτωση ή σε μια «αψιμαχία» με ένα οικείο σου πρόσωπο, ίσως μάλιστα προς στιγμήν να φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Μπορεί ωστόσο όλη αυτή η ένταση να αφορά σε τεχνικές εργασίες στον χώρο σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω ευνοεί τα εργασιακά σου, αρκεί να κινηθείς σε ρεαλιστικά πλαίσια, εξασφαλίζοντας πρώτα τις βασικές προϋποθέσεις που απαιτούνται. Κι αν δε διαθέτεις την τεχνογνωσία για την επίλυση ενός θέματος, απευθύνσου στους ειδικούς.
Ερωτικά
Το «άστρο» σου λάμπει
, αλλά προσελκύεις κυρίως άτομα που δίνουν μεγάλη σημασία στην αρτιότητα της εμφάνισης και στις «λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά» Αν, λοιπόν, καταφέρεις να κρύψεις τις όποιες «ατέλειές» σου, τότε μπορεί να γίνουν «χαλί να τους πατήσεις»!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά

Η αποδοχή των άλλων σε κάνει να αναθαρρείς και να ελπίζεις στα καλύτερα, πολύ περισσότερο που αναμένεται να γνωρίσεις άτομα που μπορούν να σου φανούν χρήσιμα. Επιπλέον, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε ωθεί να φροντίσεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ίσως μάλιστα να σου το ανταποδώσει με ανάλογο τρόπο. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό σου δίνει το κίνητρο για να βελτιώσεις το μορφωτικό σου επίπεδο ή να μάθεις μια νέα τεχνική, αλλά στις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου είναι πιθανό να υπάρξουν ποικίλες εντάσεις.

ΕρωτικάΣήμερα, έχεις τον τρόπο να κερδίσεις τους άλλους, είτε με τα προσόντα σου είτε προσφέροντας «άψογες» υπηρεσίες κι αν είσαι μόνος/η, θα έχεις τις ευκαιρίες σου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να την «δέσεις», δουλεύοντας με το ταίρι σου ένα ενδιαφέρον project.

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να φροντίσεις και να τακτοποιήσεις τον χώρο σου, είτε πρόκειται για το σπίτι είτε για το γραφείο σου. Επιπλέον, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να προμηθευτείς τον αναγκαίο οικιακό εξοπλισμό, να εμπλουτίσεις τις προμήθειές σου, αλλά και για να προχωρήσεις σε μια περιουσιακή ή οικονομική ρύθμιση που θα σε διασφαλίσει. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό σε ωθεί να αναλάβεις ένα οικονομικό ρίσκο, προκειμένου να λύσεις «μια κι έξω» τα θέματά σου, αλλά βέβαια υπάρχει και η περίπτωση να μη σου «βγει».

ΕρωτικάΦαίνεται ότι κάποιος/α σε γοητεύει, αλλά και σε «ζορίζει» με το αναλυτικό πνεύμα του/της, είναι ωστόσο μια ευκαιρία να κάτσεις και να σκεφτείς μερικά πράγματα που είτε έχουν διαφύγει της προσοχής σου είτε συμπληρώνουν την οπτική σου για τις σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να υλοποιήσεις άμεσα τα σχέδιά σου, ίσως όμως τελικά να σκοντάψεις σε τεχνικές αδυναμίες ή ανεπάρκειες, που δεν έχεις υπολογίσει. Γι’ αυτό, μη… βιάζεσαι και μην αφήσεις να σε παρασύρει ο ενθουσιασμός σου. Αντίθετα, φρόντισε να εξαντλήσεις την προνοητικότητά σου κι αν κληθείς να παρουσιάσεις ή να επικοινωνήσεις κάποιο θέμα, σχεδίασε προσεκτικά τις κινήσεις σου, ώστε να αποφύγεις κριτικές και γκρίνιες. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου.

ΕρωτικάΑν είσαι μόνος/η μπορείς να σου γίνει μια «κρούση» από ένα μάλλον ευκατάστατο πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σένα και δείχνει πρόθυμο να σου προσφέρει «τον ουρανό με τα άστρα»! Αν πάλι είσαι ήδηδεσμευμένος/η, ίσως λάβεις ένα δώρο που θα σε συγκινήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
ΓενικάΗ Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να γίνεις πιο ευπροσήγορος/η απέναντι σε άτομα που θα μπορούσαν να σου φανούν χρήσιμα ως προς την εξυπηρέτηση των συμφερόντων σου. Κι αν δεν «κλείσεις πόρτες», παρακινημένος/η από τον εγωισμό σου, σύντομα θα δεις τα έμπρακτα σημάδια της οικονομικής ανάκαμψής σου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Σκορπιό σε θέλει πιο προσεκτικό/η σε σχέση με κάποιες υπονομευτικές κινήσεις, που μπορεί να γίνονται σε βάρος σου, ενώ δεν αποκλείεται να αναδείξει κι ένα έντονο, αλλά περαστικό θέμα υγείας.
ΕρωτικάΑν είσαι μόνος/η, έχεις το… ελεύθερο να «παίξεις» κατά το δοκούν, καλό είναι όμως να απολαύσεις τις ομορφιές του έρωτα, αφού πρώτα διεκπεραιώσεις τις λοιπές υποχρεώσεις σου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, κάνε το ταίρι σου να νιώσει ασφάλεια και σιγουριά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου, το κλίμα της ημέρας είναι απόλυτα συμβατό με το γούστο και την νοοτροπία σου και δεν έχεις παρά να… αφήσεις τους συναισθηματισμούς και να εφαρμόσεις όλα αυτά που σχεδίασες με προσοχή ή να εκμεταλλευτείς την αξιοπιστία σου σε μια χρονική στιγμή που είναι το πρώτο ζητούμενο από τους άλλους. Παράλληλα ο Άρης στον Σκορπιό θα σου δώσει την ευκαιρία να βρεθείς κοντά σε φίλους/ες ή ομοϊδεάτες, για να καταστρώσετε σχέδια και να «τρέξετε» μια επείγουσα υπόθεση από κοινού.

ΕρωτικάΈνα -υποτίθεται- επαγγελματικό ραντεβού μπορεί εύκολα να εξελιχθεί σε κάτι πολύ περισσότερο, χωρίς ωστόσο να είναι εξασφαλισμένη η συνέχεια μιας ενδεχόμενης σχέσης. Πρόκειται δηλαδή για μια μάλλον εφήμερη κατάσταση, η οποία ωστόσο δεν παύει να σε εξυπηρετεί!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
ΓενικάΟ Άρης στον Σκορπιό επιταχύνει τους ρυθμούς στην καθημερινότητά σου, προκειμένου να πετύχεις άμεσα τους στόχους σου. Βέβαια, σε αυτήν την προσπάθειά σου θα βρεις απέναντί σου άτομα που έχουν μια όλως διόλουδιαφορετική νοοτροπία από τη δική σου, ίσως μάλιστα και την ισχύ να σε «φρενάρουν». Εδώ όμως θα φανεί η δυναμική σου, η επάρκειά σου σε επιχειρήματα και το πόσο πιστεύεις σε αυτό που κάνεις. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να μην παραμελήσεις την υγεία και τη διατροφή σου.
Ερωτικά«Παίζοντας» πιο ομαδικά, μπορεί τελικά να ανταμειφθείς με μια γνωριμία, που πέρα από τις… χαρές της ζωής θα σου προσφέρει και σημαντικέςπρακτικές λύσεις σε ό,τι σε απασχολεί. Επιπλέον, μπορεί να «κάψεις καρδιές» στα πλαίσια μιας επαγγελματική παρουσίασης.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε φέρνει κοντά σε άτομα με τα οποία μπορείς να έχεις μια καλή φιλική σχέση «κτισμένη» με αμοιβαίες εξυπηρετήσεις κι ανταλλαγές. Ίσως μάλιστα να σου γίνει και μια πρόταση για να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, που στοχεύει στο κοινό καλό. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό σε ωθεί να εκφράσεις τις ιδέες και τις αντιλήψεις σου, αλλά και να εμπλουτίσεις το πνευματικό σου οπλοστάσιο με νέες γνώσεις. Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να ενεργοποιηθείς για μια νομική υπόθεσή σου.

ΕρωτικάΈνα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος, μπορεί να εκδηλώσει μια… επιπλέον συμπάθεια προς το πρόσωπό σου, όσο εύκολο όμως είναι να υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις προς την θετική κατεύθυνση, άλλο τόσο είναι και το να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις στην περίπτωση που δεν ενδώσεις.
astrology.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017
epirusblog.gr
5 of 5
ζώδια 1537508873464856203
item