Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Φως, περισσότερο φως!

ΚΡΙΟΣ ♈ 
Γενικά


Με τη συνδρομή της Σελήνης και της Αφροδίτης στον Τοξότη, γνωστοί και συγγενείς μπορούν να σου προσφέρουν βοήθειες και λύσεις για κάθε τι που σε απασχολεί, οπότε μη διστάσεις να ζητήσεις τη γνώμη τους ή τη συμπαράστασή τους. Επιπλέον, θα πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου, ενώ ίσως λάβεις μια είδηση που θα σε χαροποιήσει. Παράλληλα, μπορείς να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες για να ρυθμίσεις επ’ ωφελεία σου μια νομική υπόθεση ή να ξεκινήσεις έναν κύκλο σπουδών ή σεμιναρίων.
Ερωτικά
Η παρουσία σου προκαλεί αίσθηση, κάτι που σίγουρα μπορείς να αξιοποιήσεις με πολλούς τρόπους, αρκεί να «κυκλοφορήσεις» στον έξω κόσμο ή στο διαδίκτυο. Το μόνο που μπορεί να σε προβληματίσει είναι το έλλειμμα σοβαρότητας και τα «ρηχά» συναισθήματα κάποιων.

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά

Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Τοξότη φορτίζουν θετικά την ατμόσφαιρα και «σπάνε» τον κύκλο των υποχρεώσεων, συμβάλλοντας σε βοήθειες που είναι… καλοδεχούμενες! Παράλληλα, αν σε απασχολεί η πορεία των οικονομικών σου, το βέβαιο είναι ότι θα αποκτήσεις πρόσβαση σε κεφάλαια ή παροχές, όλα αυτά όμως μπορεί να είναι και δανεικά, οπότε πρόσεξε λίγο το πώς θα διαχειριστείς το πλεόνασμά σου. Ακόμη, πριν κάνεις κάποια σημαντική αγορά, δες μήπως μπορείς να ζητήσεις και να λάβεις αυτό που θέλεις υπό την μορφή ενός δώρου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Τοξότη απελευθερώνει τις επιθυμίες σου και χαλαρώνει τα «πρέπει» σου, οπότε είναι πιθανό να παρασυρθείς σε μια επιλογή, χωρίς να υπολογίσεις το μετά. Ακόμη κι έτσι να είναι όμως, κανείς δεν σου… απαγορεύει να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Με την Σελήνη και την Αφροδίτη απέναντί σου, πολλά είναι εκείνα που εξαρτώνται από τους άλλους κι όχι τόσο από τις δικές σου προσπάθειες, κάτι όμως που δεν σε… χαλάει καθόλου, αφού οι εξελίξεις θα αποβούν υπέρ σου. Ίσως μάλιστα να γνωρίσεις κι ένα άτομο που σου προσφέρει έτοιμες τις λύσεις που ζητάς. Παράλληλα, καλείσαι να φρεσκάρεις την καθημερινότητά σου, δίνοντας προτεραιότητα σε εκείνα που σε ευχαριστούν κι από αυτήν την άποψη, εκδρομές περίπατοι, φιλικές συναθροίσεις, αλλά και φλερτ έχουν τον πρώτο λόγο στη ζωή σου!

Ερωτικά
Το σύμπαν δείχνει πρόθυμο να εξασφαλίσει, αν όχι την ευτυχία σου, τουλάχιστον την καλοπέρασή σου! Διώξε λοιπόν κάθε σκοτούρα από το μυαλό σου και απόλαυσε όλα εκείνα που κάνουν τη ζωή σου ομορφότερη, χωρίς να δίνεις σημασία σε κώδικες και κανόνες που κάποιος/α προσπαθεί να σου επιβάλλει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά


Αν και σίγουρα χρειάζεσαι ξεκούραση, η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Τοξότη σε καλούν να μην… τεμπελιάσεις πολύ, αφού σήμερα κάποια ζητήματα σχετικά με τα εργασιακά ή την υγεία σου μπορούν να εξελιχθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σου και μάλιστα χωρίς να προσπαθήσεις πολύ. Αν όμως προτίθεσαι να βάλεις σε ένα πρόγραμμα τη διατροφή σου, είναι καλύτερα να το αφήσεις για… αύριο, που οι συνθήκες είναι πιο περιοριστικές. Παράλληλα, δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να ζήσει από κοντά την φύση και τις ομορφιές της.
Ερωτικά
Η προσωπική σου ζωή μπορεί να γίνει εύκολα άνω-κάτω, αν μάλιστα είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να ενοχληθείς… σφόδρα από μια έξωθεν διεκδίκηση! Αν όμως είσαι μόνος/η, τότε μια «αθώα» συνεύρεση μπορεί να εξελιχθεί σε «ερωτική πανδαισία»

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά


Η ημέρα προσφέρεται για διασκέδαση και όλα εκείνα που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα. Παράλληλα, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να γνωρίσεις κόσμο που μπορεί να συμβάλλει θετικά στις επιδιώξεις σου. Ακόμη, η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Τοξότη μπορεί να σε ωθήσουν σε μια δημιουργική δραστηριότητα, μέσα από την οποία θα βρεις τον εαυτό σου. Όσον αφορά, δε, τις διαπροσωπικές σχέσεις σου το πιθανότερο είναι να υπάρξουν συναισθηματικά «σκαμπανεβάσματα» ή διλήμματα αλλά τελικά η αγάπη θα επικρατήσει!
Ερωτικά
Η προσωπική σου ζωή παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον, σήμερα μάλιστα θα έχεις την ευκαιρία να βρεις ένα ταίρι που σε καλύπτει σε πολλά. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, επειδή δεν θέλει και πολύ για να υποκύψεις σε έναν γλυκό «πειρασμό», σκέψου πριν δράσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά


Κάποιες ανακατατάξεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου μπορεί να σου δημιουργήσουν μια προσωρινή ανησυχία, τελικά όμως θα διαπιστώσεις ότι όλα έγιναν για καλό. Επιπλέον, φαίνεται να είναι η κατάλληλη ημέρα για να στολίσεις τον χώρο σου ή να δεχθείς επισκέψεις, αφού το θετικό κλίμα θα «ανεβάσει» την ψυχολογία σου. Παράλληλα, η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Τοξότη θα σε βοηθήσουν να «τρέξεις» ένα περιουσιακό θέμα επ’ ωφελεία σου, αλλά και να αμβλύνεις τις όποιες διαφορές μεταξύ των οικείων σου.
Ερωτικά
Είτε είσαι μόνος/η είτε σε σχέση, φαίνεται πως έχεις τη διάθεση να «μετρήσεις» τα υπέρ και τα κατά, καταλήγοντας ενδεχομένως σε μια συναισθηματική επιλογή που θυμίζει μάλλον… επαγγελματική συμφωνία! Ίσως όμως να προκύψει και κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον στον χώρο της εργασίας σου.

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά


Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Τοξότη ευνοούν επαφέςμετακινήσεις και ταξίδια, ενώ μπορεί να λάβεις και μια ευχάριστη είδηση. Επιπλέον, επειδή οι πιέσεις και τα «πρέπει» χαλαρώνουν, δεν έχεις παρά να απολαύσεις όσα σου προσφέρονται και να ζητήσεις ακόμη περισσότερα, αφήνοντας τα δύσκολα για… αύριο! Βγες λοιπόν από προγράμματα και κάνε αυτό που «τραβάει η ψυχούλα σου». Παράλληλα, η ημέρα είναι κατάλληλη για συζητήσεις, ενώ η δικτύωσή σου με πρόσωπα και πράγματα θα συμβάλλει στην προώθηση των ιδεών και του έργου σου.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, δεν αποκλείεται να συναντήσεις ένα πρόσωπο, που η επαφή μαζί του θα σου ανοίξει νέους δρόμους και θα σε κάνει να ελπίζεις στα καλύτερα. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να τη «δέσεις» ακόμη περισσότερο μέσα από «μοιράσματα» και εξομολογήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Τοξότη μπορεί μεν να συμβάλλουν σε περισσότερα έξοδα από πλευράς σου, παράλληλα όμως ενισχύουν τις πιθανότητες μιας οικονομικής επιτυχίας ή μιας ένθερμης ανταπόδοσης των προσφορών σου σε αγαπημένα πρόσωπα. Επιπλέον, οι συνθήκες ευνοούν, από επενδύσεις και τυχερά παιχνίδια, μέχρι τον εμπλουτισμό της γκαρνταρόμπας σου, ίσως μάλιστα να βρεις κάτι σε προσφορά ή να σου χαριστεί. Ό,τι έχεις να κάνεις βέβαια, κάνε το γρήγορα και μην χρονοτριβείς αφού το «πουλάκι» μπορεί να πετάξει!
Ερωτικά
Με τον Άρη στο ζώδιό σου να μην κρατιέται, το μόνο που σου μένει είναι να απολαύσεις τη ζωή σου, χωρίς «κολλήματα» και ταμπού. Ζήσε, λοιπόν, τον έρωτά σου κι άσε τους άλλους να «παλεύουν» με τα δικά τους προβλήματα και να… αναρωτιούνται για την ευτυχία σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε ωθεί σε νέα ξεκινήματα κι ίσως ο ενθουσιασμός σου αρκεί για να πετύχεις κάτι σχετικά δύσκολο. Παράλληλα, η Αφροδίτη τονίζει την γοητεία σου και σου δίνει εφόδια για ένα καλύτερο μέλλον, αφού μπορεί να διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου, φέρνοντάς σε κοντά σε αξιοσημείωτους ανθρώπους, ικανούς και πρόθυμους να σε βοηθήσουν σε διάφορα ζητήματα. Ίσως βέβαια πέσεις και σε κάποιους επιπόλαιους τύπους, χωρίς βάθος και ουσία, αλλά εδώ είναι που ισχύει το γνωστό «ο καθείς στο είδος του…»!
Ερωτικά
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, αν είσαι σε μια σχέση που δεν «σε χωρά» πια θα έχεις την ευκαιρία, είτε να τη βελτιώσεις είτε να… απαλλαγείς από αυτήν, χωρίς πολλά δράματα! Αν πάλι είσαι μόνος/η και διαθέσιμος/η, έχεις το ελεύθερο να δράσεις κατά βούληση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά


Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Τοξότη μπορεί να σου προσφέρουν προστασία από κρυφούς εχθρούς, αποκαλύπτοντας τη δράση τους, ενώ γενικότερα δεν αποκλείεται να μάθεις αρκετά μυστικά. Επιπλέον, σου δίνουν την ευκαιρία να εκφράσεις δημιουργικά το «μέσα» σου αλλά και να εντοπίσεις απωθημένα που επηρεάζουν την συμπεριφορά ή την υγεία σου. Παράλληλα βέβαια, αναμένεται να προκύψουν έκτακτες καταστάσεις στην καθημερινότητά σου, όταν όμως ηρεμήσουν τα πράγματα, θα διαπιστώσεις ότι ανήκεις στους ευνοημένους της υπόθεσης.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη σε ωθεί να κινηθείς μυστικά, αλλά την ίδια στιγμή μπορεί να γίνεται το ίδιο από ένα άλλο πρόσωπο που προσπαθεί να «στήσει» καταστάσεις ή να σε φέρει προ τετελεσμένων. Υπάρχει όμως και το θετικό ενδεχόμενο ενός «σημαδιακού» συντονισμού με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά


Η Σελήνη στον Τοξότη σε «τροφοδοτεί» με γνωριμίες που σίγουρα μπορεί να παίξουν κομβικό ρόλο σε μια σειρά από υποθέσεις που σε απασχολούν. Ίσως μάλιστα να συναντήσεις κάποιον/α ακριβώς την στιγμή που τον/την χρειάζεσαι. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να ενοχληθείς από την επιπόλαιη συμπεριφορά ενός φίλου ή μιας φίλης που κάνει τα δικά του/της! Ωστόσο, η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο σε καλεί να απολαύσεις την παρέα σου και τις μικρές καθημερινές χαρές, αφήνοντας κατά μέρος οτιδήποτε σε ενοχλεί ή σε προβληματίζει.
Ερωτικά
Οι βλέψεις σου είναι πολλές και οι προσφορές ανάλογες, όμως πίσω από την «μαγεία» του ερωτικού παιχνιδιού μπορεί να μην κρύβεται τίποτα περισσότερο από την προσωπική σου επιβεβαίωση. Στο πρόγραμμα πάντως είναι και τα «μπερδέματα» με φίλους/ες.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να αναλάβεις δράση, προκειμένου να ανταποκριθείς στις προκλήσεις της ημέρας, που δε θα είναι και λίγες. Ίσως μάλιστα να «τριφτείς» και με πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν είναι του γούστου σου, αλλά εδώ έγκειται και το μεγαλύτερό σου στοίχημα, αφού αν μπορέσεις να συνθέσεις τις αντιθέσεις, η επιτυχία σου πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Για να συμβεί αυτό, όμως, οφείλεις να μην χαρακτηρίζεσαι από ιδεοληψίες και «κολλήματα». Παράλληλα, η Αφροδίτη σε ωθεί να βελτιώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη σε βοηθά να γνωρίσεις κόσμο, αλλά, στην πλειοψηφία τους, τα άτομα που συναναστρέφεσαι επιδιώκουν κυρίως μια περιστασιακή σχέση, χωρίς δεσμεύσεις και… δράματα! Αν πάντως ενδιαφέρεσαι συγκεκριμένα για ένα πρόσωπο, θα συγκινηθείς από μια επιλογή του.
astrology.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017
epirusblog.gr
5 of 5
ζώδια 8555278567686651853
item