Θεσπρωτία: Εκπολιτιστικός σύλλογος απανταχού Ξηρολοφιτών «Ο Κοκκυτός»: Τριήμερο χριστουγεννιάτικο χωριό 15-17 Δεκεμβρίου Θεσπρωτία: Εκπολιτιστικός σύλλογος απανταχού Ξηρολοφιτών «Ο Κοκκυτός»: Τριήμερο χριστουγεννιάτικο χωριό 15-17 Δεκεμβρίου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θεσπρωτία: Εκπολιτιστικός σύλλογος απανταχού Ξηρολοφιτών «Ο Κοκκυτός»: Τριήμερο χριστουγεννιάτικο χωριό 15-17 Δεκεμβρίου

Θεσπρωτία: Εκπολιτιστικός σύλλογος απανταχού Ξηρολοφιτών «Ο Κοκκυτός»: Τριήμερο χριστουγεννιάτικο χωριό 15-17 Δεκεμβρίου
Για 6η χρονιά ο Αη Βασίλης φοράει την κόκκινη στολή του και έρχεται στον Ξηρόλοφο, για να μοιράσει δώρα και χαμόγελα σε μικρά και μεγάλα παιδιά! Το χωριό μας φοράει τα γιορτινά του , για να υποδεχτεί επισκέπτες από κάθε γωνιά της Θεσπρωτίας. 
Το τριήμερο χριστουγεννιάτικο χωριό επιστρέφει , με τον σύλλογο μας να φτιάχνει μια μεγάλη όμορφη γιορτή , με πολύ αγάπη και μεράκι.
  • Ο Άη Βασίλης σας περιμένει στο σπίτι του , για να σας δώσει το πιστοποιητικό καλού παιδιού , να μοιράσει ζαχαρωτά και λιχουδιές και να ακούσει τις επιθυμίες σας.
  • Στο σπιτάκι της ζαχαροπλαστικής φτιάχνουμε μαζί πεντανόστιμα χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα και τα ψήνουμε στο φούρνο.
  • Στο εργαστήριο του Αη Βασίλη, τα ξωτικά βάζουν μοναδικές πινελιές στο facepainting και βοηθούν τα παιδιά να ζωγραφίσουν και θα κάνουν χριστουγεννιάτικες κατασκευές.
  • Το σπιτάκι με τις λιχουδιές με ζεστή σοκολάτα και βάφλες .
  • Το σπιτάκι των γεύσεων με χοτ ντογκ , σουβλάκια & ζεστό κρασί .
  • Στο παζάρι του συλλόγου θα βρείτε υπέροχες χριστουγεννιάτικες κατασκευές όπως διακοσμητικά στολίδια , ημερολόγια, κ.α από την ομάδα χειροτεχνίας του συλλόγου.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων:
Παρασκευή:
18:30 Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τα παιδιά του  χωριού μας .
19:00 Το ξωτικό των Χριστουγέννων μας μαγεύει  με  ταχυδακτυλουργικά κόλπα  και πολλά πολλά παιχνίδια !!
Σάββατο:
19:00 Διασκεδάζουμε με όμορφα τραγούδια..  με τον Γιώργο Σαράκη .
20:00
Διαγωνισμός << Χρυσός σκούφος >> για τον καλύτερο μικρό ζαχαροπλάστη.
Κυριακή: 11:00π.μ
Τσουβαλο-δρομίες, παιχνίδια με μπαλόνια και πολλές ακόμα εκπλήξεις.
18:30 Το παιχνίδι με το ‘’σπάσιμο της’’  πινιάτας.
20:15  Γράφουμε και στέλνουμε τις ευχές μας ψηλά στο ουρανό με τα αιωρούμενα φαναράκια . Ο Αη Βασίλης με τον τεράστιο σάκο του μοιράζει δώρα σε όλα τα παιδιά.
Ωράριο λειτουργίας :
Παρασκευή 15 Δεκέμβρη Ωρα  16:30 – 21:00
Σάββατο 16 Δεκέμβρη Ωρα 16:30 – 21:00
Κυριακή 17 Δεκέμβρη Ωρα 10:30π.μ – 22:00
thesprotikospalmos.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Εκπολιτιστικός σύλλογος απανταχού Ξηρολοφιτών «Ο Κοκκυτός»: Τριήμερο χριστουγεννιάτικο χωριό 15-17 Δεκεμβρίου
Epirusblog Gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 6721549880199813747
Σχόλια
item