11 πολύ επικίνδυνες δουλειές πάνω στον πλανήτη που θα προτιμούσες να είσαι άνεργος από το να δουλέψεις σε αυτές 11 πολύ επικίνδυνες δουλειές πάνω στον πλανήτη που θα προτιμούσες να είσαι άνεργος από το να δουλέψεις σε αυτές | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

11 πολύ επικίνδυνες δουλειές πάνω στον πλανήτη που θα προτιμούσες να είσαι άνεργος από το να δουλέψεις σε αυτές

11 πολύ επικίνδυνες δουλειές πάνω στον πλανήτη που θα προτιμούσες να είσαι άνεργος από το να δουλέψεις σε αυτές
Αν ψάχνετε για μια περιπετειώδη δουλειά και σκέφτεστε να κάνετε μια από αυτές που βρίσκεται στην λίστα που θα δείτε παρακάτω ίσως θα έπρεπε να το σκεφτείτε ξανά. 

Μπορεί να φαίνονται συναρπαστικές και καλοπληρωμένες, αλλά ο χαρακτηρισμός επικίνδυνες τις περιγράφει καλύτερα. Δείτε παρακάτω τις 11 πιο επικίνδυνες δουλειές του κόσμου.

1. Οικοδόμος

Παρόλο που οι οικοδόμοι φοράνε προστατευτικές στολές εξακολουθούν να χρησιμοποιούν επικίνδυνα εργαλεία και πρέπει να κουβαλάνε πολύ ακριβά πράγματα σε πολύ μεγάλα ύψη. Άλλος ένας κίνδυνος είναι οι τοίχοι που μπορεί να καταρρεύσουν.

2. Κούριερ
Η δουλειά των κούριερ θεωρείται αρκετά επικίνδυνη σε πολλές χώρες. Απλά φανταστείτε κάποιον που πρέπει να παραδώσει μια πίτσα σε ένα πάρτι με μεθυσμένους ανθρώπους ή σε ένα διαμέρισμα με κάποιον που είναι σε κακή διάθεση και είναι κυκλοθυμικός. Οι κούριερ συχνά πέφτουν θύματα κλοπών και άλλων εγκλημάτων.

3. Κατασκευαστής μικροτσίπ

Όλοι απολαμβάνουμε τα λάπτοπ και τα κινητά μας, αλλά υπάρχει μεγάλο κόστος για όσους τα φτιάχνουν. Μια σειρά από επικίνδυνα χημικά, όπως το αρσενικό, χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους. Μπορεί οι επιδράσεις των μικροτσίπ να μην είναι άμεσες, αλλά οι μακροχρόνιες επιπλοκές περιλαμβάνουν αποβολές, καρκίνο και προβλήματα στο αναπνευστικό σύστημα.

4. Υπάλληλοι σε εγκαταστάσεις πετρελαίου

Η δουλειά σε έναν τόπο σημαίνει ότι οι άνθρωποι αυτοί δουλεύουν με ένα από τα πιο εύφλεκτα υλικά στον κόσμο. Οι υπάλληλοι μπορεί να δουλεύουν 16 ώρες συνεχόμενα ή να περάσουν 2 μέρες χωρίς να κοιμηθούν καθόλου. Οι πυρκαγιές, οι εκρήξεις, οι πνιγμοί και ο κίνδυνος να κολλήσει κάποιο μέρος του σώματος σε κάποιο μηχάνημα είναι συνηθισμένοι κίνδυνοι.

5. Διασκεδαστές κροκοδείλων

Οι διασκεδαστές κροκοδείλων διακινδυνεύουν την ζωή τους, βάζοντας διάφορα μέρη του σώματός τους μέσα στα σαγόνια των κροκοδείλων, παίζοντας με την ουρά τους και άλλα τρελά πράγματα.

6. Ξυλοκόπος

ΠΗΓΗ
Epirusblog Gr
5 of 5
11 πολύ επικίνδυνες δουλειές πάνω στον πλανήτη που θα προτιμούσες να είσαι άνεργος από το να δουλέψεις σε αυτές
Epirusblog Gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 4765627689173721008
Σχόλια
item