Την Κυριακή η σούπερ λοταρία των 10 εκατ. ευρώ -Στο Taxis οι λαχνοί Την Κυριακή η σούπερ λοταρία των 10 εκατ. ευρώ -Στο Taxis οι λαχνοί | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Την Κυριακή η σούπερ λοταρία των 10 εκατ. ευρώ -Στο Taxis οι λαχνοί

Την Κυριακή η σούπερ λοταρία των 10 εκατ. ευρώ -Στο Taxis οι λαχνοί
Εμφανίστηκαν στους προσωπικούς λογαριασμούς των φορολογούμενων στο TAXISnet οι λαχνοί που τους αντιστοιχούν με βάση τους οποίους θα πραγματοποιηθεί αύριο η μεγάλη λοταρία του Δεκεμβρίου.
Πρόκειται για τους λαχνούς που αναλογούν στις δαπάνες τους με πιστωτικές κάρτες και άλλες μορφές ηλεκτρονικών συναλλαγών για δέκα μήνες κατά τη διάρκεια του 2017 (από τον Ιανουάριο έως τον Σεπτέμβριο και το μήνα Νοέμβριο). 
Οι συναλλαγές του Οκτωβρίου είχαν αποτελέσει τη βάση για την πρώτη λοταρία που πραγματοποιήθηκε τον προηγούμενο μήνα.
Η μεγάλη λοταρία του Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί την Κυριακή το πρωί στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών και θα μοιράσει από 1.000 ευρώ σε 10.000 τυχερούς. Τα αποτελέσματα της κλήρωσης θα αναρτηθούν στο TAXISnet. 
Εκεί θα έχουν πρόσβαση οι φορολογούμενοι εφόσον εισέλθουν στην ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων και να «πατήσουν» την ένδειξη «Δημόσιες Κληρώσεις».
Κατόπιν με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης στο TAXIS που διαθέτουν θα μπορούν να δουν αν περιλαμβάνονται στους 10.000 τυχερούς. Βεβαίως το υπουργείο Οικονομικών θα ενημερώσει τους τυχερούς μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος που θα αποστείλει στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο TAXISnet.
Το υπουργείο Οικονομικών σχεδιάζει να καταθέσει το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ στους λογαριασμούς των 10.000 τυχερών στις 29 Δεκεμβρίου. Στο τέλος Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η επόμενη δημόσια κλήρωση που θα αφορά τις δαπάνες των φορολογούμενων το μήνα Δεκέμβριο.
Στόχος του υπουργείου Οικονομικών είναι μέσω των δημοσίων κληρώσεων να ενισχύσει τις ηλεκτρονικές συναλλαγές μεταξύ των φορολογούμενων που αποτελούν όπλο στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Epirusblog Gr
5 of 5
Την Κυριακή η σούπερ λοταρία των 10 εκατ. ευρώ -Στο Taxis οι λαχνοί
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 8339139099904946526
Σχόλια
item