Γιάννενα: Η WWF Ελλάς… μαγειρεύει παρέα με τα Γιαννιωτόπουλα

                              Γιάννενα: Η WWF Ελλάς… μαγειρεύει παρέα με τα Γιαννιωτόπουλα
Στα Γιάννενα ταξιδεύει το WWF Ελλάς περιμένοντας γονείς και παιδιά να παίξουν και να ανακαλύψουν μαζί τα μυστικά της βιώσιμης διατροφής και της προστασίας του πλανήτη!
Στις 4 και 5 Δεκεμβρίου, ώρες 18:00 - 20:00, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών, η κινητή βιωματική έκθεση του WWF θα «μαγειρέψει» μαζί με ενήλικες και παιδιά της πόλης μια διαφορετική συνταγή για την προστασία της υγείας μας αλλά και του πλανήτη.
Η εκδήλωση περιλαμβάνει βιωματικές δραστηριότητες για παιδιά, σεμινάρια σε γονείς και εκπαιδευτικούς, πρακτικές συμβουλές για την υγιεινή διατροφή των παιδιών, έξυπνους τρόπους για να προστατεύσουμε μέσα από το πιάτο μας, την υγεία μας αλλά και τον πλανήτη.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «ένα στα δύο Ελληνόπουλα ηλικίας 5 - 17 ετών πάσχει από παχυσαρκία, με την Ελλάδα να κατέχει θλιβερή πρωτιά σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση. 
Την ίδια στιγμή η κατανάλωση τροφίμων στην Ευρώπη αντιπροσωπεύει το 20 - 30% του συνόλου του αποτυπώματος των νοικοκυριών στον πλανήτη, ενώ το 1/3 των τροφίμων που παράγονται σε όλο τον κόσμο πετιέται στα σκουπίδια. Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, η διατροφή μας – αν δεν είναι σωστή – κοστίζει στην υγεία μας αλλά και τον πλανήτη»!
proinoslogos.gr
epirusblog.gr
5 of 5
                              
Γιάννενα: Η WWF Ελλάς… μαγειρεύει παρέα με τα Γιαννιωτόπουλα
epirusblog.gr
5 of 5
                              
Ιωάννινα 9000726242866176832
item