«Έπεσε» το διαδίκτυο: Πασίγνωστες ηθοποιοί φιλιούνται στο στόμα και προκαλούν «σεισμό»! (video+photos) «Έπεσε» το διαδίκτυο: Πασίγνωστες ηθοποιοί φιλιούνται στο στόμα και προκαλούν «σεισμό»! (video+photos) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

«Έπεσε» το διαδίκτυο: Πασίγνωστες ηθοποιοί φιλιούνται στο στόμα και προκαλούν «σεισμό»! (video+photos)

Το βραβείο Hollywood Film που έλαβε η γνωστή ηθοποιός Kate Winslet πέρασε σε δεύτερη μοίρα, αφού μάλλον κανείς δεν θα το θυμάται. Αυτό που θα θυμούνται όλοι είναι το φιλί στο στόμα με την επίσης ηθοποιό Allison Janney.

Η Kate Winslet ανέβηκε στο βήμα προκειμένου να παραλάβει εκείνο για την καλύτερη ηθοποιό, για το ρόλο της στην τελευταία ταινία τουWoody Allen, «Wonder Wheel».
Κατά την ομιλία της, η πρωταγωνίστρια του Τιτανικού ένιωσε όπως είπε ιδιαίτερη τιμή να βρίσκεται στον ίδιο χώρο με τόσο φωτεινές προσωπικότητες όπως η ηθοποιός Allison Janney. 
«Δεν σε γνωρίζω καλά, αλλά ξέρω πως θέλω να γίνω σαν κι εσένα. Αλήθεια, ή απλά να σε συναρπάσω. Εννοώ, θα μπορούσαμε να ανταλλάξουμε ένα φιλί ίσως;» ανέφερε με την Janney να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα και να ανεβαίνει επί σκηνής.
Παρουσιαστής της λαμπερής βραδιάς στο Μπέβερλι Χίλτον του Λος Άντζελες ήταν ο James Corden.
Το βραβείο καλύτερου ηθοποιού παρέλαβε ο Jake Gyllenahaal, ενώ και η Allison Janney παρέλαβε βραβείο β’ γυναικείου ρόλου.«Έπεσε» το διαδίκτυο: Πασίγνωστες ηθοποιοί φιλιούνται στο στόμα και προκαλούν «σεισμό»! (video+photos)

youweekly.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
«Έπεσε» το διαδίκτυο: Πασίγνωστες ηθοποιοί φιλιούνται στο στόμα και προκαλούν «σεισμό»! (video+photos)
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 8905657583835624277
Σχόλια
item