Χτύπησε η «Άρτεμις του ΝΑΤΟ» και έβαλε φωτιά στο Κρητικό Πέλαγος (video) Χτύπησε η «Άρτεμις του ΝΑΤΟ» και έβαλε φωτιά στο Κρητικό Πέλαγος (video) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Χτύπησε η «Άρτεμις του ΝΑΤΟ» και έβαλε φωτιά στο Κρητικό Πέλαγος (video)

Χτύπησε η «Άρτεμις του ΝΑΤΟ» και έβαλε φωτιά στο Κρητικό Πέλαγος (video)
Περισσότεροι από 200 αμερικανοί στρατιώτες και περίπου 650 Γερμανοί αεροπόροι συμμετείχαν στην τελετή έναρξης της άσκησης Artemis Strike στο Πεδίο Βολής Κρήτης (ΝΑΜFΙ) στα Χανιά,απο την 30 Οκτωβρίου….Έως την 9 Νοεμβρίου!
Σε γραπτή ανακοίνωσή του το Πεντάγωνο ανακοίνωσε  ότι περισσότεροι από 200 Αμερικανοί και 650 Γερμανοί στρατιώτες θα θέσουν σε εφαρμογή τα συστήματα αεράμυνας Patriot και Stinger.
Χθες και σήμερα  9 Νοεμβρίου   στη βάση πυραύλων του ΝΑΤΟ   στο Πεδίο Βολής της Κρήτης στα Χανιά έβαλαν φωτιά το Κρητικό πέλαγος οι Αμερικανικές και Γερμανικές Α/Α Δυνάμεις που εδρεύουν στην Ευρώπη!
Η άσκηση με την ονομασία «Άρτεμις» στοχεύει στην παροχή πληρέστερης εκπαίδευσης με πραγματικά πυρά και έλεγχο των δυνατοτήτων των συστημάτων αεράμυνας της Συμμαχίας …Που θα δεχθεί επίθεση απο «Εχθρική Χώρα»
Επίσης, πήραν μέρος η 10η Διοίκηση της Πολεμικής Αεροπορίας και Πυραυλικής Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών και το αρχηγείο των Ευρωπαίων Συμμάχων  που θα ακολουθήσει το σενάριο της πραγματικής απειλής.
Να σημειωθεί οτι οι Κινήσεις των Στρατευμάτων,  η διασπορά και άπλωμα της Α/Α αξιολογήθηκαν απο Αξιολογητές του «NAMFI» σε πραγματικές συνθήκες Μάχης  Κάλυψης και Απόκρυψης!
veteranos.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Χτύπησε η «Άρτεμις του ΝΑΤΟ» και έβαλε φωτιά στο Κρητικό Πέλαγος (video)
Epirusblog Gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 2593183732986424250
Σχόλια
item