Δημήτρης & Βάγια …Το ζεύγος των Πεζοναυτών που προκαλεί Δέος ! ( Video) Δημήτρης & Βάγια …Το ζεύγος των Πεζοναυτών που προκαλεί Δέος ! ( Video) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Δημήτρης & Βάγια …Το ζεύγος των Πεζοναυτών που προκαλεί Δέος ! ( Video)

Δημήτρης & Βάγια …Το ζεύγος των Πεζοναυτών που προκαλεί Δέος ! ( Video)
Το Δίδυμο των Πεζοναυτών  που είναι μαζί στη ζωή μαζί και στη Μονάδα …Πρόκειται για ένα ζευγάρι που σπάνια μπορείς να ανταμώσεις στις Τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων και Ειδικά στις Ειδικές Δυνάμεις!
Ο Δημήτρης και η Βάγια είναι αυτό που λένε κλασική Ελληνική Οικογένεια ζούν σε μια Επαρχιακή Πόλη  και Υπηρετούν στις Ειδικές Δυνάμεις ,αλλά  και στην Ίδια Μονάδα την 32η Ταξιαρχία  Αμφίβια Πεζοναυτών!
Μαζί στη ζωή μαζί στη εκπαίδευση αποτελούν ένα δίδυμο που προκαλεί Δέος …Η Κάμερα τους συνέλαβε την ώρα που επιχειρούσαν Καταρρίχηση απο τον Πύργο με την Βάγια να να επιχειρεί  & ανάποδη καταρρίχηση!
Δεν μας εμποδίζει τίποτε να είμαστε μαζί και στο σπίτι και στην Μονάδα αναφέρει αφοπλιστικά η Βάγια που σαν γνήσια Ελληνίδα Μάνα μιλά για τις Κόρες τις με λατρεία και ονειρεύεται μια ημέρα να τις καμαρώσει και αυτές στο Σώμα των Ελλήνων Πεζοναυτών …»Στα Καμάρια μας «!
Κατά τα άλλα η Εκπαίδευση των Πεζοναυτών κύλησε όπως κάθε ημέρα με Εφόδους ,Βολές Ελευθέρων Σκοπευτών αποβάσεις και  με τον Διοικητή τους τον Ταξίαρχο Παπαδόπουλο να είναι Υπερήφανος για την Μονάδα του ,γιατί  όπως αναφέρει  όλοι μαζί αποτελούμε μια μεγάλη Οικογένεια… Την Οικογένεια των Πεζοναυτών !
http://veteranos.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Δημήτρης & Βάγια …Το ζεύγος των Πεζοναυτών που προκαλεί Δέος ! ( Video)
Epirusblog Gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 6613172577795215394
Σχόλια
item