Ζέτα Δούκα: Πάρτι γενεθλίων στον Γιάννη Πλούταρχο! Video

Ζέτα Δούκα: Πάρτι γενεθλίων στον Γιάννη Πλούταρχο! Video
Η Ζέτα Δούκα βιώνει μια αρκετά ευτυχισμένη φάση στην ζωή της! Έχει δημιουργήσει μία πανέμορφη οικογένεια με τον σύζυγό της, Αντώνη Χατζηαντωνά, ενώ η επαγγελματική της ζωή πάει από το καλό στο καλύτερο. 

Φέτος, κλήθηκε να ενσαρκώσει έναν θρυλικό ρόλο στο θέατρο, εκείνο που είχε υποδυθεί η Μαίρη Χρονοπούλου στο μιούζικαλ “Γοργόνες & Μάγκες”, γεγονός που την κάνει αρκετά περήφανη. 

Την Παρασκευή, η ταλαντούχα ηθοποιός είχε τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο, αφού είχε στο πλάι της μερικά από τα αγαπημένα της πρόσωπα. 

Η Ζέτα Δούκα διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο Φωταέριο, στο οποίο εμφανίζεται ο συνάδερφός της πια στο θέατρο, Γιάννης Πλούταρχος! Μαζί της φυσικά ήταν ο σύζυγός της, Αντώνης και σχεδόν όλο το καστ του θρυλικού μιούζικαλ. 

Οι πρωταγωνιστές της θεατρικής παράστασης, αμέσως μετά το τέλος της, πήγαν στα μπουζούκια, όπου το “έκαψαν” με τις τεράστιες επιτυχίες του καλλιτέχνη, με σκοπό να γιορτάσουν τα γενέθλια της ηθοποιού!
 
Η Ζέτα Δούκα έσβησε την τούρτα της και ήταν αρκετά συγκινημένη! Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Μαρία Κορινθίου με τον σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη αλλά και η Σόφη Πασχάλη, η οποία δεν σταμάτησε να ανεβάζει Instagram Stories από τα γενέθλια της αγαπημένης της φίλης.
 
Δες το βίντεο: 

epirusblog.gr
5 of 5
Ζέτα Δούκα: Πάρτι γενεθλίων στον Γιάννη Πλούταρχο! Video
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5256846157264433060
item